Şimdi Ara

***MaxiPuan Kampanyaları*mjc 10tl*Opet 30tl*Metro 125tl*Real 20tl*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.410
Cevap
38
Favori
104.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maximum Kart maxi puan kampanyalarını bu başlık altında sürekli güncelleyerek paylaşacağım.

    4402 yerine 0532 752 2202'ye katılım sms'i gönderilirse ve sms paketi varsa 50 kuruş almıyor.

    quote:

    Mcj.com.tr Kampanyası

    6 Eylül- 6 Ekim 2013 tarihleri arasında mcj.com.tr'den tek seferde gerçekleştireceğiniz 75 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerinizde 10 TL MaxiPuan hediye!

    Kampanya koşulları

    Kampanya kapsamında mcj.com.tr'den 6 Eylül- 6 Ekim 2013 tarihleri arasında tek seferde gerçekleştireceğiniz 75 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 10 TL değerinde MaxiPuan hediye edilecektir.
    Kampanya süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "MCJ" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir.
    Kampanyaya katılım için gönderilen her katılım SMS operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir Bir müşterinin kampanya süresince kazanabileceği hediye MaxiPuan 10 TL ile sınırlıdır.
    Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazında olacaktır.
    İlave MaxiPuanlar kampanyanın sona ermesini takiben 7 işgünü içinde müşterilerimizin kredi kartlarına yansıtılacaktır.
    Verilecek ilave MaxiPuanların son kullanma tarihi 21 Ekim 2013 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 22 Ekim 2013 tarihinde geri alınacaktır.
    Şirket Kredi Kartı, Bankamatik Kartı, Vadematik Kart, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanyaya Maximiles da dahildir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.
    Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılacaktır.
    Ziraat Bankası Maximum Kart’lar da kampanyaya dahildir.
    SMS katılımı için, gönderim yapılacak cep telefonu numarasının Bankamız sisteminde harcama yapılan kartın bağlı olduğu müşteri numarasına tanımlı olmalıdır.
    Kampanyaya Ziraat Maximum Kartları da dahildir, Ziraat Maximum Kredi Kartı sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "MCJ" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4747'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.


    quote:

    ARAÇ BAKIM SEKTÖR KAMPANYASI

    Araç Bakım sektöründe yer alan kampanya dahili Maximum işyerlerinde 4 Kasım 2013 tarihine kadar 100 TL ve üzeri 2-9 taksitli işlemlerde ilave 3 taksit fırsatı!

    Kampanya 4 Eylül- 4 Ekim 2013 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanya kapsamında ilave 3 taksit sadece 100 TL ve üzeri 2-9 taksitli işlemelerde geçerlidir.
    Bankamatik Kartı ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanyadan MercedesCard, Maximiles, Şirket Kredi Kartı, Vadematik Ticari Kart ile de yararlanılabilir.
    Kampanyaya Ziraat Maximum Kartları da dahildir.
    Kampanya 04.11.2013 tarihine kadar geçerlidir.


    quote:

    Maximum anlaşmalı OPET/SUNPET istasyonlarında 16 Ağustos- 30 Eylül 2013 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 75 TL ve üzeri 4. peşin akaryakıt ve otogaz alışverişine, yine OPET/SUNPET istasyonlarında yapacağınız akaryakıt / otogaz harcamalarında kullanmak üzere 30 TL MaxiPuan kazanın!

    Kampanyadan yararlanılabilmesi için Maximum anlaşmalı OPET/SUNPET İstasyonlarından Maximum POS cihazından tek seferde ve farklı günlerde 75 TL ve üzeri 4 peşin alışveriş yapılması gerekmektedir.
    Kampanya süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "OPET" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir.
    Kampanyaya katılım için gönderilen her katılım SMS operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir
    Kampanya Maximum özellikli POS cihazlarından gerçekleştirilen peşin işlemlerde geçerlidir.
    İlave MaxiPuan'lar kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kartlara yüklenir. Puanların son kullanma tarihi 20 Ekim 2013'dür.
    Kampanya kapsamında yüklenecek ilave MaxiPuanlar sadece OPET/SUNPET istasyonlarındaki akaryakıt ve otogaz harcamalarında kullanılabilecektir.
    Aynı gün yapılacak harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için işlemlerin mutlaka Bankamız Maximum POS cihazından geçmesi gerekmektedir.
    Şirket Kredi Kartı, Vadematik Ticari Kart ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanya kapsamında en fazla 30 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
    Kampanyadan MercedesCard ve Maximiles ile de yararlanılabilir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz..
    Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanya kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.
    Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir. Kampanyadan puan kazanılması için tüm alışverişlerin Bankamatik Kartı ile veya İş Bankası Maximum kredi kartı veya Ziraat Maximum Kredi Kartı ile yapılması gerekmektedir. Bankamatik Kartı ile kazanılan ilave MaxiPuan'lar da geri alınacaktır. Bankamatik kart ile katılımlar için SMS katılımına gerek bulunmamaktadır.
    SMS katılımı için, gönderim yapılacak cep telefonu numarasının Bankamız sisteminde harcama yapılan kartın bağlı olduğu müşteri numarasına tanımlı olmalıdır.
    Kampanyaya Ziraat Maximum Kartları da dahildir, Ziraat Maximum Kredi Kartı sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "OPET"" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4747'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında Ziraat Bankası Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.


    quote:

    Metro Toptancı Marketler'de 125 TL'ye varan ilave MaxiPuan!

    Maximum Kart'ınızla Metro Toptancı Marketler’den 15 Ağustos – 12 Eylül 2013 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 500 TL ve üzeri üçüncü peşin alışverişinize ilave 50 TL, 1000 TL ve üzeri üçüncü peşin alışverişinize ilave 125 TL MaxiPuan hediye!

    MaxiPuan Kampanyası Koşulları:
    Kampanya, 15 Ağustos – 12 Eylül 2013 tarihleri arasında Maximum özellikli POS cihazlarından tek seferde ve farklı günlerde yapılan 500 veya 100 TL ve üzeri üçüncü peşin işlemlerde geçerlidir.
    Maximum Kart sahipleri Metro Toptancı Marketler’den tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 500 TL ve üzeri üçüncü peşin alışverişte ilave 50 TL, 1000 TL ve üzeri üçüncü peşin alışverişte ilave 125 TL MaxiPuan kazanacaktır.
    Kampanya kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabilecek ve kampanya kapsamında en fazla 50 TL veya 125 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
    Kampanyadan kazanılan MaxiPuan'lar kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde müşteri hesaplarına yansıtılacaktır ve son kullanım tarihi 29.09.2013'tür.
    MaxiPuan kampanyasına taksitli satışlar, toptan tütün mamülü ve toptan alkollü içecek alışverişleri ve MaxiPuan kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Şirket kredi kartları ve Vadematik kartlar da MaxiPuan kampanyasına dahildir.
    Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir. Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişlerde SMS ile katılım koşulu bulunmamaktadır.
    Kampanyadan puan kazanılması için tüm alışverişlerin Bankamatik Kartı ile veya kredi kartı ile yapılması gerekmektedir.
    Ziraat Maximum Kartları kampanyaya dahildir.
    Kampanya süresince MaxiPuan kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin "METRO" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından İş Bankası Maximum kartları için 4402'ye ve Ziraat Bankası Maximum kartları için 4747’ye SMS göndermesi gerekmektedir.
    Her SMS operatörlerin kendi tarifesi üzerinden bir kısa mesaj ile ücretlendirilecektir.
    Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyaya dahildir.
    Ziraat Bankası Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.
    Kampanya süresi boyunca Maximum özellikli kredi kartları, Şirket kredi kartları ve Vadematik kartların dahil olduğu 500 TL ve üzeri alışverişlerde 6 taksit kampanyası devam etmektedir.
    Kampanyadan Maximiles ile de yararlanılabilir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuan'lar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz. Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanya kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuan'lar Maximiles ile kullanılmalıdır.
    Üye işyerlerinde kampanya ile ilgili yapılacak hatalı bildirimlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir.


    quote:

    Real'de 20 TL'ye varan ilave MaxiPuan!

    Maximum Kart'ınızla Real'den 22 Ağustos – 18 Eylül 2013 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 100 TL ve üzeri ikinci peşin alışverişinize 20 TL MaxiPuan hediye!
    MaxiPuan Kampanyası Koşulları:

    Kampanya 22 Ağustos – 18 Eylül 2013 tarihleri arasında Maximum özellikli POS cihazlarından tek seferde ve farklı günlerde yapılan 100 TL ve üzeri ikinci peşin işlemde geçerlidir.
    Maximum Kart sahipleri Real'den tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 100 TL ve üzeri ikinci peşin alışverişte ilave 20 TL MaxiPuan kazanacaktır.
    Kampanya kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabilecek ve kampanya kapsamında en fazla 20 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
    Kampanyadan kazanılan MaxiPuan'lar kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde müşteri hesaplarına yansıtılacaktır ve son kullanım tarihi 03.10.2013'tür.
    Toptan satışlar, taksitli satışlar, tütün mamülü ve alkollü içecek alışverişleri, Vadematik, Şirket kredi kartı ve MaxiPuan kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir. Kampanyadan puan kazanılması için tüm alışverişlerin Bankamatik Kartı ile veya kredi kartı ile yapılması gerekmektedir.
    Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişlerde SMS ile katılım koşulu bulunmamaktadır.
    Ziraat Maximum Kartları kampanyaya dahildir.
    Kampanya süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "REAL" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından İş Bankası Maximum kartları için 4402'ye ve Ziraat Bankası Maximum kartları için 4747’ye SMS göndermesi gerekmektedir.
    Her SMS operatörlerin kendi tarifesi üzerinden bir kısa mesaj ile ücretlendirilecektir.
    Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyaya dahildir.
    Ziraat Bankası Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.
    Kampanyadan Maximiles ile de yararlanılabilir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuan'lar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz. Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanya kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuan'lar Maximiles ile kullanılmalıdır.
    Üye işyerlerinde kampanya ile ilgili yapılacak hatalı bildirimlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir.





    quote:

    Nakit ihtiyaçlarınız için Maximum Kart’ınızdan kaçırılmayacak “Taksitli Nakit Avans” fırsatı!

    Nakit ihtiyaçlarınız için Maximum Kart'ınızdan 10 ay veya 18 ay vadeli taksitli nakit avans fırsatını kaçırmayın!

    8, 9 veya 10 taksitte 4.000 TL'ye kadar sadece %8 ücretle (KKDF&BSMV hariç)
    ya da
    12-18 ay arası taksitlerde indirimli %1,59 faiz (KKDF&BSMV hariç) ve %3,15 komisyon ile taksitli nakit avans çekebilirsiniz.

    Kampanyalarımızdan faydalanmanız için Bankamatiklerimiz, İnternet Şubemiz, 0850 724 0 724 Telefon Şubemiz ve şubelerimiz hizmetinizdedir.

    Örnek ödeme tablosu
    Taksitli Nakit Avans Tutarı Aylık
    Faiz Oranı (%) Taksit Sayısı (Ay) Komisyon Ücret Aylık Taksit Tutarı Ödenecek Toplam Tutar (Herşey dahil)
    1.000 TL 0 10 0 96 TL 100 TL 1.096,00 TL
    1.000 TL 1,59% 12 31,5 TL 0 TL 94,03 TL 1.159,86 TL
    1.000 TL 1,59% 18 31,5 TL 0 TL 66,16 TL 1.222,38 TL
    8, 9 veya 10 taksit seçenekleri için Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası Detayları:

    1. 1-30 Nisan 2013 tarihleri arasında, 4.000 TL'ye kadar sadece 8, 9 veya 10 taksitli işlemlerde geçerlidir.
    2. Kampanya kapsamındaki taksitli nakit avans işlemleri için tek seferlik %8 ücret (KKDF&BSMV hariç) işlem anında kredi kartına yansıtılacaktır. Kampanya kapsamındaki işlem tutarı 8, 9 veya 10 taksit seçenekleri için en az 50 TL ile, üst limit ise kredi kartı nakit çekme limiti ile birlikte bir müşteri başına azami toplam 4.000 TL ile sınırlıdır. Örneğin, ilk kullanımda 8 taksitte 2.600 TL çekildi ise, ikinci kullanımın kampanya kapsamında olabilmesi için yine 8, 9 veya 10 taksit seçeneğiyle ve azami 1.400 TL olması gerekmektedir. Her kullanımda kampanya kapsamında çekilen taksitli nakit avans tutarı müşterinin (Maximum Kart ya da Maximiles) farklı kartları olsa dahi müşteri bazında toplanacaktır. Müşteri bazında toplamda 4.000 TL'nin aşılması durumunda son kullanım için genel taksitli nakit avans koşulları (aylık %2,22 faiz (vergi-fon hariç) ve asgari 5 TL olmak üzere %3,15 komisyon) geçerli olacaktır.
    3. Kampanya tarihleri arasında 4.000 TL'nin üzerinde ve/veya 8, 9 ve 10 taksit seçenekleri dışındaki Taksitli Nakit Avans kullanımları için genel taksitli nakit avans koşulları geçerli olacaktır.

    12-18 ay arası taksitlerde %1,59 faizli Taksitli Nakit Avans Kampanyası Detayları:

    1. Kampanya, 1-30 Nisan 2013 tarihleri arasında, sadece 12-18 ay arası taksitlerdeki işlemlerde geçerlidir.
    2. Kampanya kapsamında, 12-18 ay arası vadelerdeki taksitli nakit avans işlemleri için aylık %1,59 faiz (KKDF&BSMV hariç) faiz geçerli olup, tek seferlik %3,15 komisyon işlem anında kredi kartına yansıtılacaktır.
    3. Kampanya kapsamındaki işlem tutarı en az 50 TL ile, üst limit ise kullanılabilir nakit limiti ile sınırlıdır.
    4. Kampanya tarihleri arasında 12-18 ay arası taksit seçenekleri dışındaki Taksitli Nakit Avans kullanımları için genel taksitli nakit avans koşulları (aylık %2,22 faiz (vergi-fon hariç) ve asgari 5 TL olmak üzere %3,15 komisyon) geçerli olacaktır.

    Taksitli Nakit Avans ile ilgili diğer detaylar:

    1. Türkiye İş Bankası, yasal zorunluluklar ve kendi kriterleri çerçevesinde de bazı kredi kartlarının nakit çekme özelliğine kısıtlama getirebilir. Nakit çekme özelliği kısıtlanmış kartlar, taksitli nakit avans kullanamayacaktır.
    2. Kampanya kapsamında çekilen taksitli nakit avans tutarının erken ödenmesi halinde ücret ve komisyon iadesi yapılmamaktadır.
    3. Kampanyaya Ziraat Maximum Kartlar dahil değildir.
    4. Kampanya süresinin sonunda kampanyaya özel koşullar sona erecek olup, taksitli nakit avans işlemleri için yürürlükte olan komisyon, ücret ve faiz oranları ile uygulamaları geçerli olacaktır.
    5. Türkiye İş Bankası kampanya tarihleri içerisinde müşteri başına kullandırılan azami tutarı değiştirme hakkına sahiptir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 4 Eylül 2013; 9:37:46 >







  • Yaw bu kampanyalar araç vergilerindede geçerli oluyormu? İnternet üzerinden ödeme yapsak alabilirmiyiz maxipuan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kelaynak33

    Yaw bu kampanyalar araç vergilerindede geçerli oluyormu? İnternet üzerinden ödeme yapsak alabilirmiyiz maxipuan?

    Alırsın bence çünkü bunla alakalı herhangi bir kısıt yok.
  • Güzel kampanyaymış hemen katıldım. Yalnız iyi hesap etmek lazım
    Ör:50+120 alışveriş yaptık =170 10 TL Puan
    Sonra tekrar üzerine bir 100 daha alışveriş lazım diye anladım ben dikkatli olmak lazım :)
  • MEsaji harcamadan once mi aticaz sonra mi acaba?
  • Önceki kampanaylardı her 100tlyi geçince 10tl veriyordu, birkaç alışveriş yapıp 100'ü geçebilirdin, bunda da böyledir herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kelaynak33

    Yaw bu kampanyalar araç vergilerindede geçerli oluyormu? İnternet üzerinden ödeme yapsak alabilirmiyiz maxipuan?

    akaryakıt hariç tüm alışverişler sanal dahil geçerli...3 günde alışveriş toplamı 300 tl olunca 30 tl yüklencek deniyor..güzel bir kampanya bildiren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sefa

    quote:

    Orijinalden alıntı: kelaynak33

    Yaw bu kampanyalar araç vergilerindede geçerli oluyormu? İnternet üzerinden ödeme yapsak alabilirmiyiz maxipuan?

    Alırsın bence çünkü bunla alakalı herhangi bir kısıt yok.



    quote:

    Orijinalden alıntı: kyuksel

    quote:

    Orijinalden alıntı: kelaynak33

    Yaw bu kampanyalar araç vergilerindede geçerli oluyormu? İnternet üzerinden ödeme yapsak alabilirmiyiz maxipuan?

    akaryakıt hariç tüm alışverişler sanal dahil geçerli...3 günde alışveriş toplamı 300 tl olunca 30 tl yüklencek deniyor..güzel bir kampanya bildiren arkadaşa teşekkürler.

    Çok teşekkürler, zaten mecbur vereceğiz 350 lirayı, çok çok iyi oldu bu Paylaşan arkadaşa binlerce kez teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelaynak33 -- 5 Ocak 2012; 18:34:42 >




  • 14ünde ev tüpü aldım 15 inde (aralık) kampanya başladı.bunu bari erken gördük steşekkürler.ben de mtv ödicem inşallah kabul olur.
  • paylaşan arkadaşa teşekkürler
  • tesekkurler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kelaynak33

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sefa

    quote:

    Orijinalden alıntı: kelaynak33

    Yaw bu kampanyalar araç vergilerindede geçerli oluyormu? İnternet üzerinden ödeme yapsak alabilirmiyiz maxipuan?

    Alırsın bence çünkü bunla alakalı herhangi bir kısıt yok.



    quote:

    Orijinalden alıntı: kyuksel

    quote:

    Orijinalden alıntı: kelaynak33

    Yaw bu kampanyalar araç vergilerindede geçerli oluyormu? İnternet üzerinden ödeme yapsak alabilirmiyiz maxipuan?

    akaryakıt hariç tüm alışverişler sanal dahil geçerli...3 günde alışveriş toplamı 300 tl olunca 30 tl yüklencek deniyor..güzel bir kampanya bildiren arkadaşa teşekkürler.

    Çok teşekkürler, zaten mecbur vereceğiz 350 lirayı, çok çok iyi oldu bu Paylaşan arkadaşa binlerce kez teşekkürler

    BU kampanya MTV ödemeleriyle kesin birleştiriliyormu acaba ?? birde parça parça yapılan harcamalar geçerli daha önce katılmıştım. ÖR; 50+70+30+40+20=210 20 TL PUAN alırsınız




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maviadafl
    BU kampanya MTV ödemeleriyle kesin birleştiriliyormu acaba ?? birde parça parça yapılan harcamalar geçerli daha önce katılmıştım. ÖR; 50+70+30+40+20=210 20 TL PUAN alırsınız

    Kesinliğini bilmiyorum ama ben şansımı deniycem. Birde bunda '' 3 ayrı günde '' gibi bir ibare yok. İstersek 300 lirayı toptanda harcayabiliyoruz sanırım, çünkü şöyle bir ibare var '' 6-7-8 Ocak 2012 tarihlerinde akaryakıt hariç yapacağınız toplam alışverişinizin her 100 TL'si için 10 TL'' .

    EDIT : Müşteri hizmetlerini arayıp görüşücem şimdi, bilgi veririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelaynak33 -- 5 Ocak 2012; 18:59:42 >
  • paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kelaynak33

    quote:

    Orijinalden alıntı: maviadafl
    BU kampanya MTV ödemeleriyle kesin birleştiriliyormu acaba ?? birde parça parça yapılan harcamalar geçerli daha önce katılmıştım. ÖR; 50+70+30+40+20=210 20 TL PUAN alırsınız

    Kesinliğini bilmiyorum ama ben şansımı deniycem. Birde bunda '' 3 ayrı günde '' gibi bir ibare yok. İstersek 300 lirayı toptanda harcayabiliyoruz sanırım, çünkü şöyle bir ibare var '' 6-7-8 Ocak 2012 tarihlerinde akaryakıt hariç yapacağınız toplam alışverişinizin her 100 TL'si için 10 TL'' .

    EDIT : Müşteri hizmetlerini arayıp görüşücem şimdi, bilgi veririm.

    Müşteri hizmetlerine hem mtv ödemelerinin geçerli olup olmadığını hemde parça harcmaların geçirli olup olmadığını sorar ve burda açıklarsanız sevinirim. İyi forumlar..




  • MTV de dahil arkadaşlar...akaryakıt hariç herşey dahil.
  • Ziraatmaximum kartların mesaj numarasını paylaşırsanız sevinirim
  • Arkadaşlar şimdi müşteri hizmetlerini aradım, 3 farklı kişiyle görüştüm. Hiç birinin birşeyden haberi yok, ben soruyorum bekletiyorlar kısa bir süre, ondan sonra bizim bu okuduklarımızı yorumlayıp bişiler söylemeye çalışıyorlar.

    1. Kişi= 6-7-8 ocak tarihlerinde ayrı ayrı harcama yapmanıza gerek yok, toptanda harcayabilirsiniz, akaryakıt hariç bütün alışverişlerinizde geçerli dedi.(mtv dahil)
    2. Kişi = Sanal alışverişler dahil, akaryakıt dışı dendiğine göre herhangi bir problem olmaz dedi.
    3. Kişi = Sanal alışverişlerde geçerli değil sadece maximum pos cihazlarında geçerli dedi, direk suratına kapattım bunda..

    Hiçbiri güven vermedi, maximumun sitesinden koşulları okuyup yorumladılar sadece. ama ben yinede şansımı deniyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelaynak33 -- 5 Ocak 2012; 19:25:21 >
  • maximiles kampanyaya dahil degilmis. Gelen cevapta oyle yaziyor.
  • Bir defada 300 çekersek 30 tl yükleniyor mu? Yoksa illa 3x100 tl mi olması gerekiyor?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.