Şimdi Ara

Samsung'dan hem tasarımı hem de donanımıyla iddialı 27-inç monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj






  •  

    Samsung görüntüye önem verenler için hazırladığı 9 Serisi yeni monitörünü Tüketici Elektroniği Fuarı'nda sergilemeye hazırlanıyor. Güney Kore merkezli üretici tarafından üst segmente konumlandırılan S27A970 kodlu yeni monitör, 27-inç  boyutunda PLS panel kullanılıyor ve 2560 x 1440 piksel ile kendi sınıfındaki Full HD standardının üzerinde görsel deneyim yaşatabiliyor.

     

    Samsung'un panel üretimindeki uzmanlığını yansıttığı yeni monitör, şirketin modern televizyonlarını anımstan tasarımıyla aynı zamanda şık bir görünüm sergiliyor. Açıklanan teknik özellik bilgilerine göre statik kontrast oranı 1000:1, en yüksek parlaklık seviyesi 300 cd/m2 ve görüş açısı hem yatay hem de dikey de 178 derece olan monitörde ayrıca 7 Watt kapasiteli iki adet dahili hoparlöre ve çift portlu USB 2.0 çoklayıcısına yer veriliyor. 

     

    Görüntü aktarımı için DVI, HDMI ve DisplayPort girişlerine yer verilen monitör aynı zamanda MHL teknolojisine de destek sunuyor. Bilindiği üzere akıllı telefonlarda yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanan bu teknoloji ile yüksek tanımlı video oynatabilen telefonunuzu, 9 Serisi  S27A970 monitöre bağladığınızda bir yandan film izlerken diğer taraftan telefonunuzu şarj edebiliyorsunuz. Mart ayında çıkması beklenen monitörün fiyatı ise 1200$ olacak.

     







  • 1200 dolar mı?, Gereksiz pahalı, asusun ocak ayı içerisinde çıkacak 3d 27'' lik canavarı ASUS VG278H karşısında duramaz ve çok pahalı.
  • Çözünürlük ve tasarım güzel ama USB portları 2.0 yerine 3.0 olsaydı daha iyi olurdu.
  • O fiyata 3d led alırım.
  • güzel fakat pahalı. Daha çok bu monitörden para kazananları ilgilendiriyor.
  • Tasarımı ve donanımıyla iddialı olsa da fiyatıyla sınıfta kalıyor bence. Ayrıca monitör için de biraz fazla büyük gibi. Bu büyüklüğe ihtiyacı olan ve parasını karşılayabilecek biri daha iyi ürünler bulabilir.
  • PLS panel nedir ? yeni duydum.. ama güzel birşeye benziyor :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathhmore

    1200 dolar mı?, Gereksiz pahalı, asusun ocak ayı içerisinde çıkacak 3d 27'' lik canavarı ASUS VG278H karşısında duramaz ve çok pahalı.

    Bilmiyorsun bari konuşma -

    dediğin EKRAN bu
    http://www.asus.com/Display/LCD_Monitors/VG278H/#specifications



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 5 Ocak 2012; 16:50:41 >
  • hayvanlaşmaya gerek yok 26" yeterdi ! :)
  • e ee evet onu dedim ne olmuş ve 600 dolar seviyesinde süper bir monitör, ne demek istiyorsun kendin kendini anladın mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathhmore

    e ee evet onu dedim ne olmuş ve 600 dolar seviyesinde süper bir monitör, ne demek istiyorsun kendin kendini anladın mı ?

    Elma ile armutu karşılaştırısan böyle bir duruma düşersin,
    Örnek biri 1080p diğeri 2k
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım
    ------------------------------------------------------------------------------


    Ekleme;
    Aynı model adıyla farklı bir tasarım daha var ( biri çıkıp 720p ile karşılaştırı şimdi )

    http://www.wirefresh.com/samsung-unveils-uber-stylish-s27a970-27-inch-9-series-monitor-and-its-going-to-cost/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=samsung-unveils-uber-stylish-s27a970-27-inch-9-series-monitor-and-its-going-to-cost

    Samsung'dan hem tasarımı hem de donanımıyla iddialı 27-inç monitör



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 5 Ocak 2012; 16:11:58 >




  • Diğeri dediğinizde 2k değil, 1440. 1080p denilen, yatay sutun sayısıdır. 1080p ile 2k yı kıyasladıgınıza gore, 2000p olsa gerek. kaldıki 1440 yatay sutunu mevcut. Tabi genel olarak piksel sayısı Asusun 1.7 katı. Güzel bir değer ama 1200 dolar etmeyecek bir değer. Sonucta 1200$ daha güzel. PLS panelide ilk kez duyuyorum, profosyonellere IPS paneller yeterince hitap etmekte.

    Birde nedir bu agresif tutum anlam veremiyorum.
  • İş işte, insanlar kendi egolarını artık ona buna üstlük taslayıp, açık bularak tatmin ediyorlar, üzücü...
  • Aşırı pahalı!...32-40" LCD LED TV alıp kullanmak daha mantıklı çıkacağım max. çözünürlüğü hesaba katmazsak!...

    @Emre_z3
    Çok haklısın söylediklerine aynen katılıyorum.İnsanlarımız bir dinlemiyor iki bilip-bilmeden atıp tutuyor üç saygı yok dört klavye delikanlısı çok beş ya aklı çok parası yok yada aklı yok parası çok!...Özür dilemenin veya yanlış-eksik yaptığı birşeyin sonucunda hatasını kabul etmenin ezik-küçük duruma düşüreceğini sanıyor psikolojileri böyle gelişmiş.Herkez CEO-IT Manager veya AR-GE Mühendis olmuşta haberimiz yokmuş!.
    BİRAZ DAHA HOŞGÖRÜ BİRAZ DAHA SAYGI sanırım bize yeter!.
  • @herkes

    olay açık bulmayla ilgili değil o kadar pahalı olmasının tek sebebi çözünürlük zaten.
  • Aslına bakarsanız tartışacak hiçbirşey yok burada.. insanlar hep burada ürünlere bakınca acaba evde benim masamın üstünde nasıl dururdu diye bir düşünüp ondan sonra gereksiz bulup yorum yapıyorlar. halbuki bu gibi monitörler profesyonel amaca hizmet etmek için hazırlanmış monitörlerdir. çözünürlükten bunu anlamak mümkün. hiçbir üretici ev kullanıcısı için böyle yüksek çözünürlüklü bir monitör hazırlamaz. piyasada buna .ıyla gülerler. kimse kendini böyle rezil etmez. o sizin basit düşüncenizden kaynaklanıyor. dar bakış açınızdan dolayı. grafik, animasyon, video tarzı piyasada yüksek bütçeli rakamlarla iş yapan firmalar için bir ekranda tasarım yada çalışma yaparken ne kadar çok pencere yada palet açabilirseniz çalışmanızı o denli rahat ve ergonomik koşullar altında gerçekleştirirsiniz. Bu tip yüksek çözünürlüklü monitörler bu gibi işlerle uğraşanlar için çok büyük bir nimettir. örneğin bir dizi yada film edit yapıyorsanız her bir kameradan aldığınız görüntüyü rahat rahat ekranda açıp görebiliyorsanız bu işinizi çok daha rahatlaştırır. sadece tek bölüm için en vasit bir oyuncuya dahi bir kaç bin doların ödendiği bir sektör için böyle bir aracın fiyatı oldukça ucuz bile kalır. bu sadece basit bir örnek çok daha geliştirebiliriz bunları ama yeri değil. demek istediğim kendi evinize uygun bir yer bulamadığınızda hemen gereksizliğe yormayın bu gibi teknolojileri emin olun en çok bu tip ürünlere ihtiyaç var. Hem kar marjı açısından hemde ergonomi açısından.. ona bakarsanız sony'nin 47 ekran oled monitörleri broadcasting için üretilip yüzbinlerce dolara satılıyor. ama kimse eve almak için pahalı deyipte gereksiz görmüyor. bir TV kanalı kuruyorsanız bunlar ihtiyacınız olan ürünlerdir.. Burası teknoloji sitesi evinizin teknoloji sitesi değil. genel yani :))




  • 2560 x 1440 için geç bile kaldınız
  • Çok pahalı aynı zmanda Apple bile bu kadar pahalıya satmıyo, http://www.apple.com/displays/
  • 27" asus monitör var bende, haliyle tft oyun İcin ideal, ama görüntü kalitesi oldukça kötü... HD videolar baya kötü görünüyor....
  • http://www.asus.com/Display/LCD_Monitors/VG278H/

    asusun bu versiyonu varken onu pek alan olmıcaktır...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.