Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note, Android 4.0 ile tanıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj






  •  

    İki ay gibi kısa bir sürede iki milyondan fazla satan Samsung Galaxy Note, Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile tanıştı. 5.3-inç büyüklüğünde ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğündeki dev ekranı, 1.4GHz hızındaki çift çekirdekli işlemcisi ve S-Pen kalem gibi detaylarıyla akıllı telefon dünyasında ayrıcalıklı bir yere sahip olan Galaxy Note için beta aşamasındaki Android 4.0 uyarlaması hazır. CM9 tabanlı olan ve Pocketnow sitesi tarafından kameraya alınan beta çalışmasının, günlük kullanımı karşılayacak stabilite olduğu söylenebilir.

     

    Rapor edilen detaylara göre şu an için kamera, pil durumu ve s-pen kalemin çalışmadığı telefonda, Android 4.0 port sürümü henüz bata aşamasında olduğu için zamanla daha kararlı sürümlerin yayınlanması da beklenebilir. Galaxy Note için Android 4.0 resmi güncellemesinin ise içerisinde bulunduğumuz ilk çeyrek içerisinde yayınlanması bekleniyor. 

     








  • GALAXY S Noldu,önemli olan o
  • Galaxy S'e de var. Teamhacksung diye aratın CM9 çıkıyor. Sonuçta amiral gemisi ics'i getirecek...ben şuanda OneCosmic RC2 sürümündeyim gayet güzel çalışıyor ve gayette hızlı. Samsung S serisine(s s2) ics i getirecek. Yeni cihazlarına da getirecek ama ace,gio gibi modeller ne olur bilemem... Hadi hayırlısı... TW koymaya çok uğraşmasınlar bence... ICS gayet iyi, widgetları eklesinler pil ve donanım sorununu çözsünler yeter...
  • Kafası kadar... adamın kafası kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IL EST MON COCAINE -- 4 Ocak 2012; 18:30:02 >
  • tablet mi alayım telefon mu diye arada kalanlar için :)
  • ics ile note çok daha güzel olacak (; boşverin kafası kadar falan laflarını cihaz 10 numara 5 yıldız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamera sürücüsü konusunda google android 4'e ne yaptıya , androidin tüm sürümlerinin uyarlandığı HTC HD2'de de bir türlü çalıştırılabilmiş değil. Kamera konusunda ne gibi bir sıkıntı yaşadı ki acaba google bir türlü kolay kolay çalıştırılamıyor şu telefonların kameraları. bu android sürümüne ekstra tema yüklemek gerekmicek sanırım. varsayılan hali ile çok şık yapmış google. Bence kullanıcı deneyimi açısından en harika işletim sistemi ama galaxy nexus videosunda ios kadar pürüzsüz çalışmadığı görülüyor.. aynı stabiliteyi ve dokunmatik tepkisini verebilse çok daha iyi olabilirmiş.. gerçi aynı özellikleri ve kullanıcı arabirimi ios sunsaydı nasıl çalışırdı telefonda tabi bunuda göz ardı etmemek lazım. yoksa ios kupkuru bir işletim sistemi. sayfa sayfa ikonlar bir ayar menüsü ufak bir açıklama karşısında açıp kapama butonu o kadar ios dediğin bu kadar ama meretin tepkisi çok çok iyi. hangisi olursa olsun mutlaka birbirlerine karşı avantajları var.. ama keşke appleda böyle bir arabirim sunabilse.. yada google şunu daha pürüzsüz hale getirse..




  • büyüklüğünden şikayet edenler almasın bi zahmet
  • yav ne var şunu tab 7 lere de getirin çok mu zor !
  • neredeyse aynı donanıma sahip galaxy s2 için henüz bu kadar stabil bir sürüm çıkmaması garip. bari biraz da onunla uğraşsalar.
  • Samsung tan sızdırılacak ilk ICS betasını 4 gözle bekliyorum... Bu haberdeki cyanogenmod çıkışlı. Kernel ve base band hala Android 2.3.6 dan kalma...

    Kernel i en son sürümlüsünü port edilene kadar denemeyeceğim...

    Bildiğim kadarıyla S-Pen ICS de kendiliğinden desteği var ama cyanogenmod s-pen için port edeceği birşey yok gibi....


    Zamanla günlük kullanımlık olanı çıkar...

    Samsung Galaxy S için resmi Android 4.0.3 lü olanu hemde Kernel i güncel olanlısı sızdı ama bu durum Galaxy Note için nedense hala yok... Galaxy S2 ile Galaxy Note benzer donanıma sahip olmasına rağmen Samsung bu aralar SGS 3 yazılımsal arayüzü için kesin kafa yoruyordur...
  • @Batuist güzel şeylere değinmişsin. Xda.com'da ICS 4.0'ın kamerasını herkez çözmeye çalışıyor ama hala bir çözüm bulunabilmiş değil. Birde sanırım bu pürüzsüzlük stabil ICS 4.0+ sürümü ve Tegra 3 gibi işlemcilerle ortadan kalkacak. Tam olarak kesin bir bilgiye sahip olmamak ile beraber sanırım Dalvik Sanal Makineden kaynaklanıyor bu sorun. 3 yıldır elimden çok fazla Android cihaz geçti bu sorunla son zamanlardaki kullandığım telefonlarda çok az rastladım, oda genellikle bir süre telefona dokunmayıp bir anda dokunduğumuzda olan bir pürüz ve bunun sebebi de sanırım durgun, az saat hızında çalışan işlemcinin Dalvik Sanal Makine üzerinde bir anda tekrardan, yeniden anında işlemi çalıştırmaya gücünün yetmemesi ve işlemcinin saat hızını olması gereken seviyeye getirene kadar hafif bir pürüz yaşadığımızı tahmin ediyorum. Bilmiyorum bu forumda benden daha bilgili insanlar bulunuyor. Ben sadece kendi araştırmalarım ile yıllardır öğrendiğim şeylerden bir mantık yürüttüm ve gelecekte umarım o İOS'un stabil çalışıyor diye bize yutturduğu, sadelikten çok uygulamaların listesinden başka hiç bir şeyin olmadığı kupkuru bir işletim sisteminden kurtuluruz. Umarım bu ağırlıkta işletim sistemlerini kaldırabilecek işlemciler ve stabil sürümler görürüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boltux -- 4 Ocak 2012; 23:56:52 >




  • katılıyorum ics de menuden cıkıp bi süre sonra girmek ısteyın muazzam kasılıyor sgs de
  • galaxy note harika süper birşey boyuta felan takılmayın ekran çok net çok başarılı....
  • Benim 3.8inc telefonu cepte taşırken bazen sıkıntı yaşıyorum.İnsanlar bunu cepte nasıl taşıyabiliyorlar şaşıyorum. Bununla çanta kullanmak lazım.
  • taşıma sorun olmuyor benim tek sorunum insanların bana bakış acısı kullandığım zaman bana cok tuhaf bakıyorlar :D genel olarak cok memnun kaldığım bir ürün.bir cok üst segmente telefon kullandım şuan en iyi telefon 4s oda kapalı bir platform olduğundan pek sıcak bakmıyorum.iphone cok övdüğüm bir marka değil ama gercekten stabil.samsung işlemci konusunda biraz sancılı yada pazar payını farklı kılmak icin böyle bir strateji uyguluyor.kimisi samsung icin kopyacı olduğunu söylesede bence samsung yenilikler yaratıyor.aple hala samsung tan ürün gamını alıyor.
  • ee ne zaman yüklicez note full ics yi?

    Şubat ayında çıkarmı sizce full versiyon?
  • Telefon gerçekten çok güzel arkadaşta var hem tablet hem telefon samsung iyi düşünmüş ekran kalitesi de çok iyi. 1 2 aya gelir full ics
  • Ne zaman iki milyon satti bu ya, millet kafasi kadar demeye devam etsin, Samsung satiyor...
  • ilk haberini duydugumdan beri sabirsizlikla bekledim, ilk gordugumdeyse ise "oha cok buyuk ki lan bu" dedim ama dayanamdim gittim aldim.

    İlk gunden sonra bayila bayila kullaniyorum kesinlikle tavsiye ederim. Karikatur, not tutma, hizli islemci ve buyuk ekranla oyun keyfi. Tum diger telefonlar oyuncak gibi kaliyor bunun yaninda android 4 de eminim puruzsuz calisacaktir bi sure kullandiktan sonra goruyosunuz ki diger tum tekefonlar cok yavas kaliyor. Super amoled ekrani zaten nefis.

    Ama telefonun ve androidin ozelliklerini kullanmiyosaniz gidin cok guzel nokialar var konusup fotograf cekip radyo inleyip internete girebildiginiz. Yada iphonelar var :) gidin onlardan alin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.