Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: BEDAVA SMS "MSN MESSENGER" ERİCSSON-NOKIA-MOTOROLA-SAMSUNG

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: BEDAVA SMS "MSN MESSENGER" ERİCSSON-NOKIA-MOTOROLA-SAMSUNG Sayfa: <<   < önceki  29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ghett0C0wb0y

8 Aralık 2007; 19:30:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1 saat bağlı kaldım 3 kişiyle konuştum 7 kontör gitti avea normalmi acaba

Ghett0C0wb0y A.k.a. BaSSTaRd
nuMETALxx

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Aralık 2007; 23:27:22 

quote:

Orjinalden alıntı: BaSSTaRd

1 saat bağlı kaldım 3 kişiyle konuştum 7 kontör gitti avea normalmi acaba

hayır normal değil... 1 saat de en fazla 1 kontör gitmesi lazım... çok fazla gitmiş... sen ayarları iyice bi kontrol et

.:::UNREAL TEŞKİLATI:::.
Ghett0C0wb0y

8 Aralık 2007; 23:47:28 

aynen yazıldığı gibi yaptım kullanıcı adı ve şifre kısmında boş yazıyorya o kısımlara boş yazmıyoruz dimi telde.harbi boş bırakıyoruz yani onun dışında herşey tamam.authentication var birde none phap chap falan öyle ayarlar var onlar ne olacak.

ravza

9 Aralık 2007; 0:22:07 

quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

quote:

Orjinalden alıntı: PcKeOS

quote:

Orjinalden alıntı: mami23

evet az gidiyor benim bütün gün açık akşam bakıyorum kntr bile gitmemiş kb hesaplı olduğu için + 60kb 1kntr

Az gidiyor ama --10 saat aralıksız görüşmede-- 2 kontörden daha fazlası gidiyor. En azından faturalı hat için öyle.

vodafone kullanıyorum ve o kadarda az gidiyo... her türlü de kanıtlarım... tabi şimdi evde internet olduğu için artık pek girmiyorum mig33 e... ama bazen lazım oluyo işte

@ravza: tabi kide yardım ederim... ekle msn imi açık bi güne denk geldiğimiz anda ben sana ayrıntılı bi şekilde anlatim...
msn: sucvecezagibi@hotmail.com

çok teşekküürleeer.en kısa zamanda eklicem.şu an telefon bende olmadığı için biraz beklemem gerekiyo.tekrar sağolun...görüşmek üzere

"kalp ne ile doluysa dudaklardan o dökülür"
Ghett0C0wb0y

9 Aralık 2007; 0:25:08 

quote:

aynen yazıldığı gibi yaptım kullanıcı adı ve şifre kısmında boş yazıyorya o kısımlara boş yazmıyoruz dimi telde.harbi boş bırakıyoruz yani onun dışında herşey tamam.authentication var birde none phap chap falan öyle ayarlar var onlar ne olacak.

bu arada telefonum w200 internet ayarlarında extradan data sıkıştırması falan gibi bölümlerde var onlar kapalıda duruyor doğrumudur..nasıl 1 kontör yaptınız 1 saatini helal..açtınız öyle durdu herhalde

nuMETALxx

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Aralık 2007; 0:52:04 

quote:

quote:

bu arada telefonum w200 internet ayarlarında extradan data sıkıştırması falan gibi bölümlerde var onlar kapalıda duruyor doğrumudur..nasıl 1 kontör yaptınız 1 saatini helal..açtınız öyle durdu herhalde

o ayarlara dokunmana falan gerek yok... ilk sayfada verilenleri yaptıysan ve tcp yi seçtiysen sorun yok... ama 7 kontör gitmesi pek doğal değil... abanarak hiç durmadan konuşsam bile yinede 1 kontörden fazla gitmez... bu arada hattım vodafone ama aveadanda girdim pek bi fark olmadı...

nuMETALxx

Sisteme Gözat

9 Aralık 2007; 0:57:17 

quote:

Orjinalden alıntı: ravza

quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

quote:

Orjinalden alıntı: PcKeOS

quote:

Orjinalden alıntı: mami23

evet az gidiyor benim bütün gün açık akşam bakıyorum kntr bile gitmemiş kb hesaplı olduğu için + 60kb 1kntr

Az gidiyor ama --10 saat aralıksız görüşmede-- 2 kontörden daha fazlası gidiyor. En azından faturalı hat için öyle.

vodafone kullanıyorum ve o kadarda az gidiyo... her türlü de kanıtlarım... tabi şimdi evde internet olduğu için artık pek girmiyorum mig33 e... ama bazen lazım oluyo işte

@ravza: tabi kide yardım ederim... ekle msn imi açık bi güne denk geldiğimiz anda ben sana ayrıntılı bi şekilde anlatim...
msn: sucvecezagibi@hotmail.com

çok teşekküürleeer.en kısa zamanda eklicem.şu an telefon bende olmadığı için biraz beklemem gerekiyo.tekrar sağolun...görüşmek üzere

tmm önemli değil... eklediğinde konuşuruz...

Ghett0C0wb0y

9 Aralık 2007; 13:28:31 

tekrar denerim kardeş bi ara sağolasın o zaman herşey doğru.tcp de yaptım.bakalım nolcak şimdi

greenlight33

9 Aralık 2007; 21:35:25 

ya bende se k750i var ama ayarları yapamadım nerden girebilirim bide pc ye indirdim programı rar seklindemi atıcam yoksa cıkarıpmı atıcam pls yardım lutfen

taken21

11 Aralık 2007; 0:55:14 

Arkadaşlar yapmayın yaa! nasıl 1 saatte en fazla 1 kontor gidiyo. bence bu pek doğru değil. ama avea ve turkcell için bahsediyom. mesela içinde 15 kişiden fazla olan bi chat odasına girin. hayvan gibi yazısılıyo odalarda. her neyse girin siz 1 saat kalın. 3 kontorden az giderse benim nickim taken21 değil. ama avea ve turkcell için geçerli bu dediklerim. cok iddialıyım bu konuda. 3 kontorden az gitmesi zor gibi. hatta cok zor...
saygılarımla

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Ghett0C0wb0y

11 Aralık 2007; 11:01:24 

bizde zaten bunu chat odaları için değil msn kullanımında iddia ediyoruz ve bende dün 15-20 dk bağlı kaldım kontör gitmedi şaka gibi hallettim yani

farukkk

Sisteme Gözat

11 Aralık 2007; 13:38:02 

quote:

Orjinalden alıntı: greenlight33

ya bende se k750i var ama ayarları yapamadım nerden girebilirim bide pc ye indirdim programı rar seklindemi atıcam yoksa cıkarıpmı atıcam pls yardım lutfen

rardan çıkartıp jar olanını tele atacaksın ayarlar ilk sayfada mevcut

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
taken21

11 Aralık 2007; 13:38:23 

Yanlıs anlamaın sizle zıtlasmak istemiyom ama ben chat odalarına girmedende 1 saatte 1 kontorden fazla gittigi cok oldu Data ve baslık sıkıstırma secenegi bende acık. Acaba bunla bi ilgisi olabilirmi?

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Ghett0C0wb0y

<