selam arkadaşlar. Sony Ericsson k790i marka telefona msn programı arıyorum. uyarı sesi, msn adresi ekleme gibi özellikleri olan program. bilgisi olan var mı? teşekkürler
yaa arkadaşlar programı kurdum w800üme çok da güzel çalışıyor.fakat bn msn nickimi deiştiremiyorum yaa programda??Bunu nasıl deiştrcez?Bn nick deiştirme yerini bulamadım.galiba deişemyirouz nick.Bİlen var mı ?
yeni mig33 ü denedim... oldukça güzel olmuş... google talk ta eklenmiş... yeni gülücükler eklenmiş... fakat gönderdiğimiz gülücükler çok güzel görünüyo ama karşıdan gelen gülücükler görünmüyo umarım düzeltirler bunu...
mig33'ü kullanmadan önce aklıma takılan birkaç soru var
1) programı kurup üye olduktan sonra, silip tekrar kurarsak yine üye olmak gerekiyor mu (nasıl olacak)
2) telefon numarasını verdiğimiz hattan mı msn'e girmek zorundayız. örneğin benim avea hattıma aktivasyon mesajı geldi Turkcell den msn'e girebilirmiyim
mig33'ü kullanmadan önce aklıma takılan birkaç soru var
1) programı kurup üye olduktan sonra, silip tekrar kurarsak yine üye olmak gerekiyor mu (nasıl olacak)
2) telefon numarasını verdiğimiz hattan mı msn'e girmek zorundayız. örneğin benim avea hattıma aktivasyon mesajı geldi Turkcell den msn'e girebilirmiyim