sergen_baba,sağolasın güzel bir program denedim güzel çalışıyor program.Ama benim sormak istediğim bir şey var bu sistemin ücretlendirmesi nasıl oluyor bilgin var mı?
valla kardeş bende faturalı kullanıyorum ne geleceğini bende merak ediyorum gerçi 150 ytl den aşağı gelmiyorda. telefonun ücret ayarlarında data sayaçlarından bakabilirsin. 60 kb 1 kontör ücreti.
Benim hat faturalı ne kdar veri alışverişi yapıldığını nerden öğrenebilirim ?
menü - ayarlar -çağrılar -zaman ve ücret -data sayaclarından bakabiliyorsun
5 mb a kadar 1 kb 1680 tl dir... sende byte yazar karşına çıkan alınan ve gönderilen veriyi topla 1024 e böl ve 1700 ile çarp tl cinsinden tutarı bulursun.
Arkadaslar guzel program kurdum ve kullaniyorum lakin dikkat edilmesi gereken, yuksek miktarlarda kontor yiyor program.. yani keske denildigi gibi 60 kb 1 kontor olsa.. 60 kb epey yuklu miktarda satirdan olusan bir veridir normalde msn de yazildiginda, lakin ben ortalama bir sohbette (cok fazla cumle kurmadik) 15 dk icinde avea hattim ile tam 38 kontor feda ettim bu programa!!
Otesini cebi zengin olanlar dusunsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 30 Ocak 2006 18:59:17 >
Arkadaslar guzel program kurdum ve kullaniyorum lakin dikkat edilmesi gereken, yuksek miktarlarda kontor yiyor program.. yani keske denildigi gibi 60 kb 1 kontor olsa.. 60 kb epey yuklu miktarda satirdan olusan bir veridir normalde msn de yazildiginda, lakin ben ortalama bir sohbette (cok fazla cumle kurmadik) 15 dk icinde avea hattim ile tam 38 kontor feda ettim bu programa!!
Otesini cebi zengin olanlar dusunsun...
katılıyorum sana epey gidiyor gibi geliyor bana da.hattım faturalı olduğundan sadece data sayaçlarından kontrol edebiliyorum şu an bir giriş çıkışta bile epey bir veri transferi gerçekleşiyor.ama yinede kullanmaya değer güzel bir program.
mig33 adlı programı daha pek kullanamadım ama 15 dk girip çok fazla yazışmadan 1 kontör harcadım. emsn adlı programı da denedim ancak yüklemesiydi sadece tek bişiyle konuşabildiğiniz için bu prog.da izn verilsin mi bilmemne çok kere yükleme yapıyor uzun süre kullanamadım ama daha çok kontörüm gitti mig33 e göre. ceptemsn i de övenler var ama bağlantı hatasından deneyemedim. şu an aralarında en verimli mig33 gibi gözüküyor. bence 38 kontör gittiyse başka bi sorun vardır bu kadar kontör yiyeceğini sanmıyorum. eğer sizler de başka prog.lar kullandıysanız yorumunuzu yazın ki en az kontörle en iyi verimi alabileceğimizi kullanalım derim ki ben bu yüzden değişik programlar arıyor ve deniyorum. ilerleyen zamanlarda daha uzun süre msn'e girip giden kontör miktarını da yazarım.
ACER 5634WLMI Core 2 Duo T5600 1.83 GHz 2MB 667Mhz / 128MB Geforce Go 7300 max512MB Hypermemory / 1 GB Ram 533MHz / 120GB 5400rpm / 15.4" WXGA Crystal Bright parlak ekran / DVD-RW *** Canon Powershot A 720 IS ***
programı avea hattımdan kullanamadım acaba ayarlarda farklılık varmıydı.
hayır ayarlar aynıdır tüm operaötlerde ama hattın gprs internet e açık olmayabilir ara bi sor müşteri hizmetlerine... yoksa ayarlar turkcll avea aynı ( telsim saymıom onlarda gprs ble yok 750 kontörmüş oha! )
programı avea hattımdan kullanamadım acaba ayarlarda farklılık varmıydı.
hayır ayarlar aynıdır tüm operaötlerde ama hattın gprs internet e açık olmayabilir ara bi sor müşteri hizmetlerine... yoksa ayarlar turkcll avea aynı ( telsim saymıom onlarda gprs ble yok 750 kontörmüş oha! )
gprs açık hatta mobilvizyona bağlanabiliyor aveanın.