Şimdi Ara

Nokia BH-111/BH-214 (Güncel) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
13.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MK*

    bh-118 konuşma için üretilmiş bir cihazdır başlıktaki 2 cihaz ile karşılaştırılabilecek sınıfta değildir.

    özellikleri arasında müzik dinleyebile yok, ama büyük ihtimalle playerdeki şarkıyı çalar fakat tek sürücü ve değiştirelemez olmasından dolayı sesin kaliteli çıkmasını bekleyemeyiz.


    Bu durumda BH 214 mü tercih etmeliyim? Ses kalitesi hakkında bir satış sitesindeki yorumlar bana BH 118 öncelikli olmalı iye düşündürmüştü. Linkini vereyim:

    http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-bh-118-bluetooth-kulaklik-cift-telefon-destegi/productDetails.aspx?productId=telbulnokbh118&categoryId=16218&SKU=TELBULNOKBH118-S&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelbulnokbh118%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dnokia%255cu0020bh%26fh_refview%3dsearch

    Tüm yorumlayanların puanlamalarında BH 118 (95 puan) ve BH 214 (85 puan) puanlarına göre de düşünmüştüm ve müzik değil radyo dinlenebilirliği önemli benim için. Yani radyo dinleyemiyorsam, mp3 falan dinleme niyetim yok. Eğer ikisinde de radyo dinleyemiyorsam, 214 'ün üstünlüğü bekleme süresi ve 118 üstünlüğü ses iletimi kalitesi diye yorumluyorum. "Sınıf farkı" denirken, eksik yönlerini tam anlayamadığım için tam fikir sahibi olamadım.




  • gmd de deneyen oldumu 214 u...

    almayi dusunuyorumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sipariş verdim 214 u
    sizde bh 111 le aralarında çok fark var mıdır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben BrainWavz M3 kullanıyorum Lumia 925 ile birlikte ve telefonun jakını bozuyor bıktım servise vermekten, M3 ün jakında 2 tane daire şeklinde çizgi var, 925 in orjinal kulaklığında 3 tane daire var, ve öncesinde kullandığım Sennheiser mx-375 te de 2 daire vardı onda sorun olmamıştı, Nokia Monster WH-920 Purity de 3 tane çizgiye sahip, önemli bir detaymış meğerse bu jaktaki çizgi olayı ve atlamışım kulaklığı alırken,
    M3 ten gerçekten çok memnunum, satıp yerine Nokia Monster WH-920 Purity alayım dedim ama riske girmek istemedim daha kötü çıkma ihtimali yüksek, m3 200tl fiyat bandındaki en iyi kulaklık, hem kablolardan da kurtulayım diyorum ve müzik kalitesini bozmayan ve istediğim kulaklığı da takabileceğim bluetooth set almak daha mantıklı diye düşündüm

    Nokia veya başka marka farketmez aslında, ses kalitesinde bozukluğa yol açmayan, en kalitelisi, en yeni Bluetooth sürümü kullanan, şarjı uzun giden hangi modeldir?

    Bluetooth yerine Nokia Monster WH-920 Purity mi alsam?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 8 Mart 2014; 21:40:15 >




  • Bh 214 aldım bugün geçti elime. Kalitesi harika hatta mükemmel. Normal kablolu kulaklıktan hiç bir farkı yok basslar ses tizliği kalitesi müthiş. Almayı düşünenler kaçırmasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avorlair kullanıcısına yanıt
    şahsen ben 920 yerine brainwavz alırdım. zamanında bende m2-4 ile bh-111 kullanmak istiyordum ama uygun bir site bulamayınca kulaklık yalan oldu.

    jackın bozulması biraz anormal olmuş, ama bt cihazlarıyla kullanabilirsiniz. btnin son sürümünü istiyorsanız (3.0) bh-121 almalısınız ama Türkiye de yok sanırım, yani en azından ben görmedim hiç bir yerde ayrıca 121'de nfc var eşleştirmek 925 ile daha rahat olur. bunun yerine 111 de alabilirsiniz şarj olarak 214ten 10mah daha iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MK*

    şahsen ben 920 yerine brainwavz alırdım. zamanında bende m2-4 ile bh-111 kullanmak istiyordum ama uygun bir site bulamayınca kulaklık yalan oldu.

    jackın bozulması biraz anormal olmuş, ama bt cihazlarıyla kullanabilirsiniz. btnin son sürümünü istiyorsanız (3.0) bh-121 almalısınız ama Türkiye de yok sanırım, yani en azından ben görmedim hiç bir yerde ayrıca 121'de nfc var eşleştirmek 925 ile daha rahat olur. bunun yerine 111 de alabilirsiniz şarj olarak 214ten 10mah daha iyi.

    evet bh-121 daha gelmedi ülkemize, sony shb-20 var aynı nerdeyse onun ses kalitesi daha güzel ama hiçbirinin stoğu yok garip bir biçimde, maddi anlamda da sıkıntım var desem yeridir ve gönül rahatlığıyla telefonun jakını kullanamayacak olmam da sinirlerimi bozar, o yüzden m3 satılık ilanı açtım wh-920 alıcam, o kadar kararsızım ve m3 ü o kadar seviyorum ki satmaya da bilirim cidden çok kararsızım :)




  • ucanturk45 U kullanıcısına yanıt
    yok kardeş yeni kulaklığımıda aldım çok şükür bunda da öyle bir sorunum olmadı
    garantisi devam ediyorsa götürün veya bulunduğunuz il de NOKIA CARE CENTRE varsa oraya bi başvurun isterseniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -ELECTROMAGNETİC-

    cevap biraz geç oldu ama kusura bakmayın.
    bu cihaz arada engel yoksa 10 metreye kadar bazen daha fazla mesafeden kullanılabiliyor. fakat cızırtısız olduğunu söyleyemem.
    fakat diğer cihazlardan mesafe olarak daha iyi çekim olduğunu biliyorum jabranın birçok modeli dahil.
    telefondaki bütün müzikleri stereo olarak yüksek kalitede dinlemeniz mümkün fakat telefonların kulaklı jakına herhangibir anten vazifesi yapacak kulaklık takılmadığı sürece telefon radio yu çalıştırmayacaktır. ve bu cihazda soketsiz kablosuz çalıştığından radio çalışmaz.
    ancak biraz ilginç olacak ama nokianın kendi jakını söküp direk telefon jakına bağlarsanız kablolu olarak (tabi kablo biraz kısa kalacak.) radio çalışır .

    ayrıca belirtmek isterim , bu kulaklığı aldıktan sonra beğenen 3 arkadaşıma daha bundan sipariş verdim :) toplam 4 oldu .. kötü olsa almazdım haliyle.


    Merhabalar, radyonun çalışmaması konusundaki değerlendirmenizi bu iki model için de mi yapmıştınız acaba? Mesela 214 modeline telefonun içinden çıkan kulaklığı taksak o kulaklıkların içinde anten işlevi gören mekanizma var mıdır?




  • ahbap kullanıcısına yanıt
    Radyo dinleyebilmek icin bh121 almalisiniz bu cihazlar ile mumkun degil. Bt cihazi bagli iken jacka bir sey taktiginiz anda oncelikten dolayi bt kulakligi iptal oluyor.

    Forumdan kisa bir uzaklastirma aldigim icin konuya yazamadim. Suresiz cizilene kadar konu gunceldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Ben de yaklaşık bir haftadır BH-111 kullanıyorum. Hemen hemen her görüştüğüm kişi çok fazla ortam sesi geldiğini söylüyor. Bu da konuşmanın kalitesini düşürüyor tabi.
    Ama müzik dinlerken bir sorun yaşamadım.

    Eğer kullanım amacınız telefon görüşmesi yapmaksa ağırlıklı olarak. Tavsiye etmiyorum.
    Ama müzik dinlemek istiyorsanız. Tavsiye ederim.

    Ben hem telefonumla hem de bilgisayarımla eşledim. Bilgisayarımdan müzik dinliyorum ve telefon geldiğinde müzik kesiliyor. Görüşmemi yapıyorum (ortam sesi yorumlarını alıyorum :) ) ve müziğe dinlemeye devam ediyorum.
    Benim için en güzel konforu bu.

    Teşekkürler,
  • Merhabalar. BH-111 modelini kargo ile birlikte 55-56 TL'ye satan iki farklı yer buldum. Siz ne kadara aldınız, bu fiyata bu modeli tavsiye eder misiniz?

    gittigidiyor 55.99 TL

    hemensepet 55 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 25 Nisan 2014; 12:32:04 >




  • F3SV mağduru kullanıcısına yanıt
    Ilk ciktigi zamanlarda nokia shoptan 99tlye almistim,

    Bu gunlerde mediamarkt gibi magazalarda 50-60 tl arasinda bulunuyor ama renk cesitliligi zor oluyor, en cok gordugum renk pembe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MK* M kullanıcısına yanıt
    Hızlı yanıtınız için teşekkür ederim.
  • Konu horting Arkadaşlar bh-111 veya 214'den herhangi birini alsam kulak üstü MDR-ZX300L ile çok performans düşüşü yaşarmıyım? direk telefona takmak yerine bu bluetooht kulaklıklara taksam arada dağlar kadar fark olur mu? xperia z kullanıyorum bu yaz z2'ye geçmeyi düşünüyorum. bh-111 kullanıyordum sorunsuz ama bozuldu tekrar almak istiyorum ne düşünüyorsunuz?
  • prof.exx kullanıcısına yanıt
    BH-111 modelini bir iki haftadır kullanıyorum. Genelde orjinal kulaklıklarla kullanıyorum ama Logitech S220 ve PHILIPS SHP2000 ile de denedim. Dağlar kadar fark yoktu, hatta hiçbir fark hissetmedim :)

    Düzenleme: model ismi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 26 Mayıs 2014; 19:39:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F3SV mağduru

    Cihazı bir iki haftadır kullanıyorum. Genelde orjinal kulaklıklarla kullanıyorum ama Logitech S220 ve PHILIPS SHP2000 ile de denedim. Dağlar kadar fark yoktu, hatta hiçbir fark hissetmedim :)

    S220 ile fark hissedilmemesi normal dostum ek olarak prize takıldığı için ama SHP2000'de güzel performans vermişse sözüne güvenerek alıyorum bh111'i :)
  • Ayri bir guc kaynagi (pil) varsa yasamazsiniz, sahsen arabada kullaniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aydır bh-214 kullanıyorum.. fazlasıyla memnunum cihazdan.. Lakin yakın bir arkadaşım istiyor kulaklığı.. Bendeki bh-214'ü ona verip bh-111 almaya değer mi? (kulaklık sesi daha iyi ise)

    ikisinide kullanma şansı bulan olduydsa ses farkı nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.