Şimdi Ara

insignia konsol soyulması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.716
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Mayıs döneminde sıfır olarak aldığım insignia'nın orta bölmesinde bulunan noktalarında soyulmalar gördüm. Kanyon, Metrocity ve Arkas Otomotiv dışında araba yıkatılmadı ve toplasanız 10 kere yıkatmamışımdır. Titiz biriyim araba da sigara dahi içilmedi ve genelde yalnız kullanıyorum, araba da birşey yenmedi, herhangi bir parfüm veya benzeri hiç bir şey kullanmadım. Yani buna sebep olacak hiç birşey olmadı.

Özellikle bugün yıkamadan aldığımda bunun daha da arttığını gördüm, ön konsol kapılar vs o bölgelerde sorun göremedim. Çözüm olarak ne önerirsiniz? Servise uğramayı düşünüyorum.

Düzenleme: herkes sürtmüş vs diyor ve aşağıda da aydınlatmaya çalıştım ama düzenlemek zorunda kaldım. Kısaca gümüş vites kısmının arkasında siyah plastiğin tamamı böyle, telefondan sadece belirgin kısmını çektim. Ayrıca bu sabah kalktım aa soyulmuş gibi değil de daha çok zamanla oluştu diyebilirim. Yani 3,4 ay önce çok minik noktaydı şimdi ise o noktalar kocaman oldu. 1,2 ay sonra tamamen soyulması beni korkuyor. Bu arada insignia kullanan arkadaşlar bu bölümde hiç yağlı gibi bir görüntü ile karşılaştınız mı? bende ilk öyle başladı ve sanki birşey yenmiş gibi his uyandırdı ama o bölümler yıkamaya verdikçe bu şekilde soyulma oldu.

Örnek fotoğraf aşağıda, vites kutusu gümüş kısmın arka kısımdaki plastik böyle soyulma durumu bende mevcut. Acaba aynı araçtan olup soyulma değilde kısmende olsa yağlı gibi görünüyorsa bende ilk öyle başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 3 Ocak 2012; 21:09:37 >

• Bence kalsın nazarlığı olsun aracın :) daha da ilerlerse kaplatırsınız...
  • Sanki birsey surtmus gibi?
  • oto parfümü ne kullanıyorsunuz? araç için değil de oda parfümü tarzında şeyler kullanıyormusunuz?
  • Normal soyulmaya benzemiyor. Dış etkenle olmuş gibi. Yıkamacıları kontrol edin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

oto parfümü ne kullanıyorsunuz? araç için değil de oda parfümü tarzında şeyler kullanıyormusunuz?

Ben kullanıyorum. Nasıl yani, parfümün etkisi mi var?
  • eğer benim golf v teki ile aynı malzeme ise soyulma kaçınılmaz ki öyle görünüyor.
  • Özellikle yukarıda belirttim parfüm koku benzeri birşey kullanmadım, yıkamacılara da parlatıcı veya koku bıraktırmıyorum hatta paspas üzerinde kağıt dahi kullanmayan biriyimdir. Kendi parfümümde bagajdadır ve onuda da dışarıda kullanıyorum, yani araba da tek kullandığım su şişesidir. Cola vs benzeri birşey de tüketen hatta araba da yemek dahi yiyen biri değilimdir.

Bu önce parlamayla başladı, yani bu bölgelerde yağlı gibi görünüyordu sonra soyulma oldu ama bu sefer bariz belirti şekilde artmış.
  • sorun, soyulan bölgelerde kullanılan plastiğin üzerinin, yumuşak hisli ince bir tabaka ile kaplanmasındna kaynaklanıyor.

aynı sorun 2006-2009 arasında jettaların kapı kollarındada yaşandı, gri renkli bir kaplama idi jettadaki. sizde soyulan yerlerin altından başka renk görünüyor mu? görünüyor ise aynı sorun.
  • birşey sürtmüş gibi
  • sürtmüşler
  • Saatiniz hangi kolunuzda? kordonu sürtmüş olabilir. Aklıma bu ihtimal geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçini temizlerlerken adamın botunun fermuarı falan deymiştir belkide.

Gerçi sakınan göze çöp batar demişler çok titizliğinden seni bulur hep bu aksilikler.

Günde en az 10 tane sigara içiyorum arabanın içinde daha bir yerini yakmadım yıllardır (Allah korusun maşallah)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Saatiniz hangi kolunuzda? kordonu sürtmüş olabilir. Aklıma bu ihtimal geldi.

Kolumda iz yaptığı için saat kullanmıyorum. Özel bir akşam davetler hariç. Onda da sol bileğime takıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 3 Ocak 2012; 17:26:24 >
  • sert bi cisim ile oraya sürtmüşler.

yapacak bişey yok,o şekilde kullanın,hem ne olacakki o kadar küçücük bi şeyden...
  • hayret yaw şaşırdım bence bi servise sorun derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Arkadaşlar Mayıs döneminde sıfır olarak aldığım insignia'nın orta bölmesinde bulunan noktalarında soyulmalar gördüm. Kanyon, Metrocity ve Arkas Otomotiv dışında araba yıkatılmadı ve toplasanız 10 kere yıkatmamışımdır. Titiz biriyim araba da sigara dahi içilmedi ve genelde yalnız kullanıyorum, araba da birşey yenmedi, herhangi bir parfüm veya benzeri hiç bir şey kullanmadım. Yani buna sebep olacak hiç birşey olmadı.

Özellikle bugün yıkamadan aldığımda bunun daha da arttığını gördüm, ön konsol kapılar vs o bölgelerde sorun göremedim. Çözüm olarak ne önerirsiniz? Servise uğramayı düşünüyorum.

resim pek net değil ama sanki birşey sürtmüş gibi duruyor.
    serviste garanti bölümüne bakan arkadaşla görüşün, foto çekip merkeze gönderiyorlar. onay çıkarsa değişimi sağlanıyor.

ama kullanıcı hatası olarak ısrarcı olurlarsa.
    *öyle kullanın.
    *parça ucuz ise satın alın.
    *gövde rengine yada metalik siyaha boyatın(piano black kaplama gibi durur)

ben bunun gibi bir durum için, cd çalar üzerindeki bir parçayı metalik gümüş renk yaptırmıştım. herkes orjinal sanıyordu)

• bir şey sürtmüşler gibi duruyor yıkamacılar arabayı temizlerken çok dikkatli davranmıyorlar
  • Oto yıkamacılar cok aceleci ve kaba davranıyor temizlikte

birde sübürkelerin ucları var arada vs tozu cekmek için kullanıyorlar o parça ciziyor

koltuğun birleşim yeri orta alt konsolla çünkü araya sokuyorlar veya sokmaya calışıyor ciziyor plastiği o aparatlar

servise göster derim ama bu kaplama yapan yerlerde arac içersine uygun güzel bir uygulama yapabilirler tercihine göre

her renk kaplıyorlar ve daha sağlam uzun ömürlü oluyor darbeye vs karşı
  • kendiliğinden olmuş gibi durmuyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.