Şimdi Ara

i7 2630QM /1GB DDR5 6770M/1TB Harddisk/8GB 1333 MHz Ram/Windows 7/1751 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i7 2630QM /1GB DDR5 6770M/1TB Harddisk/8GB 1333 MHz Ram/Windows 7/1751 TL

http://www.bimeks.com.tr/urun/119328/hp-pavilion-dv6-6030et-ll047ea-.aspx#photos

İşlemci : i7 2630QM
    Ekran Kartı : 1GB DDR5 6770M
    Ekran : 15,6" 1366 x 768 çözünürlük
    Harddisk : 1TB 5400 rpm
    Ram : 8GB 1333 MHz
    İşletim sistemi :Windows 7 Home Premium

i7 2630QM /1GB DDR5 6770M/1TB Harddisk/8GB 1333 MHz Ram/Windows 7/1751 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 2 Ocak 2012; 12:38:50 >

• Teşhir ürünü.

kötü yönü 1 tb disk ama 5400 rpm hızla çalışıo pc açılırken oyun yüklerken bi dosyayı açana kadar yavaş kalıyor.ama açılınca alıo gidio :D
    ssd alırsanız en kötü 4 5 sene rahatlıkla kullanabilirsinz.

ayrıca ısınma sorunu yok bundan önceki pc hp dv6 3046 idi.
    bu pc ye dayanarak söylüyorum ısınma sorunu yok akıllı fan sistemi var oyuna girdiğinz an fan çalışmaya başlıo pc nin ısınmasını beklemiyor ama tabi dereceye görede ayarlayabilirsinz
    fan tasarımıda bi yerden havayı alıo öbür taraftan veriyor. 3046 daki gibi havayı almayıp hava vermiyoranlatamadım neyse.
    ayrıca fanı dahada büyük.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoadRR

Teşhir ürünü.

Hocam neresinde yazıyor teşhir ürünü 5 tane mağzada görünüyor

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Teşhir ürünü.

Bimekste "Mağazaya Özel" diye satılan web üzerinden satılmayan ürünler teşhir ürünü oluyorlar. Bir Bimeks çalışanı söylemişti bana da zamanında.

Teşhir ürünü.

nerde yazıyor göremedim hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mükemmel fiyat, mükemmel laptop,

120GB OCZ Vertex3 SSD alınır, içinden çıkan 1TB HDD'ye de USB3.0 kutu alınır o şekilde en az 5 sene kullanılır.

Yalnız Bulabileceğiniz Mağazalar kısmında İstanbul yok değil mi? Ben mi yanlış görüyorum?

Yani yalan olduk

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Mükemmel fiyat, mükemmel laptop,

120GB OCZ Vertex3 SSD alınır, içinden çıkan 1TB HDD'ye de USB3.0 kutu alınır o şekilde en az 5 sene kullanılır.

Yalnız Bulabileceğiniz Mağazalar kısmında İstanbul yok değil mi? Ben mi yanlış görüyorum?

Yani yalan olduk

Alınan ssd veya içindeki disk cd sürücü bölümüne takılabilir diye düşünüyorum. tabiki cd sürücüyü çıkartmak gerekiyor. ama günümüzde zaten pek az kullanılıyor cd sürücü.

• quote:

quote:

quote:

Teşhir ürünü.

Bimekste "Mağazaya Özel" diye satılan web üzerinden satılmayan ürünler teşhir ürünü oluyorlar. Bir Bimeks çalışanı söylemişti bana da zamanında.

buda mı teşhir ürünü "Mağazaya Özel" diyor

http://www.bimeks.com.tr/urun/120902/asus-ux31e-ry010v.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/popupicerikgoruntule.aspx?sayfa=arizaliuruniade

Koşulsuz iade ve değişim hakkı
    http://www.bimeks.com.tr/popupicerikgoruntule.aspx?sayfa=kosulsuziade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 2 Ocak 2012; 13:07:51 >

• su laptoplarda 5400 rpm hala vazgecmediler en azından 7200 bir disk koymak cokmu ekliyor maliyeti hız anlamında bizlere cok daha etkisi oluyor.

her ürün alan laptopu acıp diskimi degisecek ne sinir bir durum.

Orijinalden alıntı: milyondabir

su laptoplarda 5400 rpm hala vazgecmediler en azından 7200 bir disk koymak cokmu ekliyor maliyeti hız anlamında bizlere cok daha etkisi oluyor.

her ürün alan laptopu acıp diskimi degisecek ne sinir bir durum.

7200 daha çok batarya yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

Teşhir ürünü.

buda mı teşhir ürünü "Mağazaya Özel" diyor

http://www.bimeks.com.tr/urun/120902/asus-ux31e-ry010v.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/popupicerikgoruntule.aspx?sayfa=arizaliuruniade

Koşulsuz iade ve değişim hakkı
    http://www.bimeks.com.tr/popupicerikgoruntule.aspx?sayfa=kosulsuziade

Zaten sadece iki mağazada satılıyor isterseniz ikisini de arayıp bir sorun teşhir mi diye ama daha önce de söylediğim gibi "Mağazaya Özel" yazdığı için o da teşhir olmalı. Yalnız Ankara Ankamall mağazası bu konuda oldukça üçkağıtçı ona gidip yerinde dikkatli bakmak lazım telefonda yalan söylemeleri başıma geldi daha önce.
    Ürün iade için de 3 gün hakkınız bulunuyor Bimeks'te. Uzak mesafeli sözleşme ile almadığınızdan.

• Seneler önce imzamdaki laptopu HP'nin sitesinden customize ettiğimde 500GB Hdd alabilecekken daha fazla para vererek 160GB 7200'lük almıştım. Keşke 7200 olsa dediğiniz gibi.

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • Bimeks lerde benim bildiğim herhangi bir mağazadan alışveriş yapabiliyorsunuz. Eğer ürün o mağazada yoksa diğer mağazadan getirtiliyor. Daha önce bu konuda tecrübem oldu.

• Bimeks'te kutulu ve teşhir konusuna dikkat etmek lazım. Bazen ürünlerin mağazalar arası transferi oluyor. Teşhir olan ürünü diğer mağaza, kutulu ürün olarak satabiliyor. İyi kontrol edip almakta fayda var.
  • _____________________________
  • şimdi bimekse gidip sordum türkiye genelinde 5 tane varmış ve hepsi teşhir ürünüymüş açılmamış olsaydı kaçırmayacaktım :D

Orijinalden alıntı: @dn@n

şimdi bimekse gidip sordum türkiye genelinde 5 tane varmış ve hepsi teşhir ürünüymüş açılmamış olsaydı kaçırmayacaktım :D

İlk mesajımda demiştim sanki :)

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.