Şimdi Ara

Lütfen Yardım! Hard DiskiM hakkında :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarım çöktükten sonra 1. hard diskeme ait tüm bölümler silinmişti ama 2 hardiskim sağlam duruyordu. neyse format attım eskisi gibi bölümledim fakat 2 hardiskim aygıt yöneticisinde görünürken Bilgisayarım kısmında görünmüyor ve f yada g dibi bir yerel disk adı yok ama format atarken bölümleme kısmında ismi vardı. Lütfen yardım edin içinde arşivim var silinirse bir daha bulamam.

• formatı nerden attın?
    eğer sorun şu ise basit:format attığın partionlar(bölümler-parçalar) fat biçiminde ise xp görmez.

yok sorun bu değilse yapılacak olan tek bir işlem var oda partion magic yükleyeceksin(yaklaşık 46 mb) ve formatsız bu işi halledeceksin.o herşeyi görür içn rahat olsun.
    Programın triali bir çok sitede var.c..ackine gelince oda bir çok sitede var.
  • Önce asagidaki linkten Partition Magic 8.0TR programini indir ve kur. Sonra resimdekileri uygula. Partitionlari NTFS türüne dönüstürmelisin.

http://rapid share.de/files/6927434/partition_magic_8.0_tr-full.zip.html
    (linki adres cubuguna yapistir. rapid ve share kelimelerinin arasindaki boslugu kapat.)

Kolay gelsin...

• Bilgisayarım sağtıkla yöneti seç

disk yönetimi kısmında hdd görünüyorsa tekrar görüşelim.Tabii hala aynı dertten müzdaripsen
  • söylediğiniz gibi ntfs türüne çevirdim pm ile ama diskteki tüm verilerde (76gb) silindi . o zman bişi daha sorim madem silindi silinen verileri bazı programralar yolu ile geri getirebiliyormuş hangi program bu. yada doğrumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

formatı nerden attın?
    eğer sorun şu ise basit:format attığın partionlar(bölümler-parçalar) fat biçiminde ise xp görmez.

yok sorun bu değilse yapılacak olan tek bir işlem var oda partion magic yükleyeceksin(yaklaşık 46 mb) ve formatsız bu işi halledeceksin.o herşeyi görür içn rahat olsun.
    Programın triali bir çok sitede var.c..ackine gelince oda bir çok sitede var.

WinXP FAT BİÇİMLİ HDD'Yİ Mİ GÖRMEYECEK? YA BUNDAN EMİN MİSİN KARDEŞ?

(Bu arada Easy Recovery'yi kullanabilirsin kaybolan dosyaların için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeusLEE -- 28 Ocak 2006 17:54:09 >
  • Bu arada, ozkulse arkadaş demiş ki : BİLGİLERİM VAR İKİNCİ HARDDİSK'TE, hangi akla hizmet Partititon Magic öneriyosunuz ki? Yaw bi mantıksızlık var, şimdi adamın bütün bilgileri gitti. Ne olacak? Siz dediniz mi, "ARKADAŞIM BUNU KULLANIRSAN TÜM BİLGİLERİN DE UÇAR!"...

Birileri bunu bi düşünürse sevinirim. En başta yapılması gereken, 2. HDD'i başka bir makinaya takıp yedek almaktı, ondan sonra da birine birşeyler önerirken dikkatli olmak!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.