Şimdi Ara

ComScore: ABD'de Android liderliğini sürdürüyor, Samsung en büyük mobil telefon üreticisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ComScore: ABD'de Android liderliğini sürdürüyor, Samsung en büyük mobil telefon üreticisi






    Çin'den sonra dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olarak kabul edilen ABD'de 2011 yılının ilk yarısından itibaren liderliği eline alan Android, 2011 yılını iOS işletim sistemine karşı büyük bir üstünlükle kapadı.




    Pazar analiz firması comScore tarafından Eylül-Ekim-Kasım dönemini kapsayan araştırmaya göre Android işletim sistemi akıllı telefon pazarında bir önceki döneme göre 3 puanlık artış göstererek yüzde 46.9 pazar payına ulaştı. 




    Ardından gelen iOS işletim sistemi 1.4 puanlık artışla yüzde 28.7 oldu. BlackBerry işletim sistemi 3.1 puanlık düşüşle yüzde 16.6'ya gerilerken, Windows Phone/Windows Mobile da yine 0.5 puanlık düşüşle yüzde 5.2'ye geriledi. Symbian işletim sistemi ise yüzde 1.5 pazar payı ile son sırada.




    Toplam mobil telefon aboneliği dikkate alındığında Samsung'un yüzde 25.6 ile üretim liderliği devam ediyor. LG yüzde 20.5 ile ikinci, Motorola yüzde 13.7 ile üçüncü, Apple yüzde 11.2 ile dördüncü, RIM yüzde 6.5 ile beşinci sırada. 




    Listede bir önceki 3 aylık döneme göre en büyük artışı yüzde 1.4 ile Apple yakalamış durumda. iPhone 4S ile 10 milyondan fazla akıllı telefon satan Apple bunu pazar payına da yansıtmayı başardı.




    Firma araştırmasını 30 000 ABD'li cep telefonu abonesi ile gerçekleştirdi. Listede Android ve iOS liderliği devam ederken Microsoft'un beklenen ilgiyi bir türlü göremediği anlaşılıyor. Windows Phone işletim sistemine 500'dan fazla yenilik getiren Mango güncellemesi ve Nokia ortaklığı modellerle yeni yıla iddialı girmek isteyen Microsoft, 2011 yılı açısından umut verici bir yükseliş gerçekleştiremedi. 

     








  • Abi banane ABD den yahu . Android geçmiş yada geçmemiş ABD mi burası? TÜRKİYEDEN haber ver android marketteki ücretli uygulamaları görebiliyormuyuz ? bir çalışma varmı? Oldu olacak her haberi verin ABD ile ilgili. Obama köpeğini çişe çıkardı vesaire onlarıda merak ettim şimdi...
  • Bada !
  • McGhoosT bada Hp mi batırdı? Bada samsung un işletim sistemidir. Ben seni yanlış anlamadımsa karıştırmışın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: McGhoosT

    tam yazıcaktım baktım yazmışsın bada da her ne kadar hp batırsada küçümsenecek bi bazar payı yoktur kanımca

    Bada tamamen Samsung'un. HP batırdı dediğiniz şey palm'ın webos işletim sistemi ki aslında hp satın almadan çokdan ölüp bitmişti, HP'nin kabahati yok. HP'nin tek kabahati dünya para verip defnedilmiş cenazeyi satın almakdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycanata -- 30 Aralık 2011; 23:43:05 >
  • adamlar simdi 1e 10 veriyolar 1 tane ios varsa 10 tane android var...
  • HTC ye ne oldu.Yok Burda
  • Bu ne simdi? Amma manyaklasti ifanlar!
  • "http://tuketicikosesi.blogspot.com/2011/12/samsung-galaxy-sii-arzas.html"

    Bu ne simdi? Amma manyaklasti ifanlar!

    Not: Site chrome ile uyumlu degil mi?
  • 30.000 kişi ile yapılan bir araştırmaymış bu, arkadaş ciddi sonuçlara ulaşmak istiyorsan satış oranlarına bakacaksın. Sonuçta ne zaman, ne kadar paraya, hangi marka telefonun satıldığı kayıtlar altında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elefue

    HTC ye ne oldu.Yok Burda

    Tatile çıkmıştır.
  • En az 600 usd ile satılan(operatör anlaşmalılar hariç) iPhone cihazlar ile 600 usd ve üzeri fiyattaki Android'leri karşılaştırmak lazım.

    Her ne kadar Android kullanıcısı olsam da doğru analiz yapmak gerek, 200 usd ye satılan Android'de var ABD pazarında 600 usd'ye de.
  • htc amerikanın bir numaralı akıllı telefon markası . resmi sonuçtur .
  • htc yok harbiden :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.