Şimdi Ara

--Thermaltake TTesports ISURUS--(inceleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
11.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır kulaklık araştırıyordum.gg den monster beats bulmuştum sahte ama satıcı En iyi klon filan demişti Alıyordum Ama Banka yüzündünden alamadım 3d seurce de bi sorun oldu.Ama iyi kide almamışım.....

onun yerine gittim thermaltake Ttesports Isırus aldım.Toplam kargo filan 70tl ye geldi.Ben beyaz renk aldım daha ucuz oldugu için ama kırmızı ve siyah renkleride var.

Ürünün kutusu şu sekilde:

arka kapak:

ilk izlenim olarak kutusu çok kaliteli yazıları filan kabartmalı ve canlı ayrıca Taşıma Çantası gerçek Deri...

Kulaklıktaki kablo Yumuşak ve ince kalitelimi değilmi bilmiyorum. malzeme kalitesi orta Düzeyde ve ayrıca Mikrofonuda bulunuyor.....

Kutu içerigi Şu şekil :

------------------------------------

Gelelim şimdi ses kalitesine:

İlk önce şunu bilelim bu kulaklık Sadece Müzik kulaklıgı değil aynı zamanda Oyun kulaklığı....Diğer kulaklıklardan ayrılan yanıda bu..

kulaklıktaki BASS süper müziklerde filan çok net ve derin bass'ı var. Sesi yükseldikçe bozulmuyor.Piyasadaki çoğu 60-70 tllik kulaklıklardan çok daha iyi ses kalitesi var.Denemenizi mutlaka tavsiye ederim.

Tizz ler normal seviyede kulaklık 1 saat önce geldi Onun için tam net bişey söyleyemicem kullandıkça Sesler dahada Açılacaktır..Oyunlardaki ses kalitesi çok iyi.Şimdilik bu kadar ilerleyen zamanlarda Tecrübelerimi paylaşırım..Herkeze iyi akşamlar..

Bu kulaklıgı Basslı müzik sevenlere ve Alcagım kulaklığı Hem pc de hem mp3 player da heryerde kullanırım diyenlere tavsiye ederim..

yabancı sitelerin yaptıgı İncelemeler:

http://www.hardwareheaven.com

-------------
    http://www.overclockerstech.com

Pros

Light Weight
    Three sizes of ear bud sleeves
    Included microphone capability
    Storage Pouch
    Excellent sound quality
    Cons

Different Length Ear Bud Cable Leads May Not Appeal to all
    At the time of this review the Thermaltake Tt eSPORTS ISURUS In-Ear Gaming Headset was priced at around $30 USD. If you are willing to spend that kind of money on ear buds, then these are worth the price of admission!

If you are looking for a great In-Ear headset that delivers excellent sound quality, can be used on just about any device having a 3.5mm headphone jack and is backed by a two year warranty, then look no further as these are the ones to grab.

We have no problem recommending this headset for casual use or for your gaming time. 9/10 and the gold award for this offering from Tt eSPORTS by Thermaltake!

-----------
    www.xtremecomputing.co.uk/

he Tt eSPORTS environment is more of an organized and professionalized, people from all around the world are taking eSPORTD competitions more seriously than ever before. Tt eSPORTS are uniting gamers from all over the world in a unique eSPORTS culture, in an effort to achieve recognition of this global movement as a true sports discipline with engagingly competitive tournaments, just like in the real world.

Tt eSPORTS represents an integrated eSports environment for pro gamers, semi-pros, entire gaming teams as well as the occasional gamer how likes to be amidst an atmosphere.

Tt eSports is the gaming brand of choice for the energetic and powerful challenger, boldly and intelligently facing the extreme competition."

In this review I’ll be taking a look at a really unusual set of Gaming headgear called the ISURUS in-ear gaming headset. Thermaltake have taken the headset era to another level by giving the end user the option of using a sleeker in-ear headset that won’t over time give you that uncomfortable ache you can have using a bulky traditional designed headset.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 1 Ocak 2012; 16:08:48 >

• Şık kulaklıkmış, hayırlı olsun. Bankanıza da şükredin ayrıca, bir hata ancak bu kadar hayırlı olabilirmiş..

Orijinalden alıntı: Engin.

Şık kulaklıkmış, hayırlı olsun. Bankanıza da şükredin ayrıca, bir hata ancak bu kadar hayırlı olabilirmiş..

gerçektende öyle ....

ürünü bankamatik kartımla almak istemiştim.Beats kulaklıgı parayı filan yatırdım.Sonra dedigim gibi 3d seurce kabul etmedi 2-3 kere bankamatik git gel yaptım.olmadı bende havale İle bu kulaklıgı aldım.İyikide almışım çok memnunum bass ve tizleri kullakdıkça düzeldi...Bassları mükemmel..

Ürün hakkında detaylı bilgiler :

Web site :http://tr.ttesports.com/products/product.aspx?g=feature&s=10

Sürücü: 13.5 mm
    Frekans cevabı: 20 Hz – 20 KHz
    Empedans: 16 Ohm
    Duyarlılık: 1 KHz'de 106 +/-3 dB
    Mikrofon tipi: Omni-directional
    Mİkrofon frekans cevabı: 100 Hz ~ 10 KHz
    Mikrofon empedansı: < 2.2 kOhm
    Mikrofon duyarlılık: -43 +/- 3 dB (0 dB=1 V/ubar)
    Kablo uzunluğu: 1.2 metre
    Konnektör: Altın kaplamalı 3.5 mm
    Renk seçenekleri: Kırmızı, siyah, beyaz
    Diğer: Premium Bass, elektro kaplama boya

Bu değerlere bakıp aldanmayın tekno-labs.com testlerinde gayet başarılı sonuçlar elde etmiş bir üründür..10/7 puan almıştır.

Tt eSports'un kulaklıklar için belirttiği teknik özellikler dikkatimi çekiyor. İncelediğim Shock, Shock One ve son olarak Isurus modelindeki frekans aralıkları aynı. 20 Hz ile 20 KHz olan frekans aralıkları, hepsinde aynı. İlginç yanı frekans aralıklarının aynı olduğu modeller arasındaki ses farklılıkları fazla
    Kırmızı rengi :

Aldıgı

• Öncelikle kulaklığınız hayırlı olsun.Nerden aldınız acaba ve şuanki izlenimleriniz nedir.
  • _____________________________

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cooler master td500 ve ML240L v2
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kulaklıgı Çok keyif alacak kullanıyorum arkadaşlar...Genelde Laptopta kullanıyorum.Ses kalitesi baya düzeldi tizzleri bassları yerine oturdu...

yine üstüne basarak söylüyorum.Bass ları Muhteşem ..Creative ep-630 eski kulaklıgımdı ben farkettimki paramı boşuna ep-630a vermişim.ISURUS un yanında ep-630 Hiçbişey ....

Bugünde Bilgisayarın ses ayarlarını kurcaladım.Ürünü bilgisayarda kullananlara MUTLAKA BU AYARLARI YAPMASINI TAVSİYEEE EDİYORUM...SES KALİTESİ İNANILMAZ ARTIYOR....Tizler güzelleşiyor..

ayarları böyle yaptıktan sonra

http://www.youtube.com/watch?v=Ug_ppR8Wxsw

şu şarkıyı 720p olarak dinleyin Benim ne demek istedigimi anlarsınız!!..

• quote:

Orijinalden alıntı: sayaga

Öncelikle kulaklığınız hayırlı olsun.Nerden aldınız acaba ve şuanki izlenimleriniz nedir.

izlenimlerimiz yazdım.Ayrıca ben Eksen bilgisayardan aldım.Site çok ilgili ve hızlı öglen 3 de sipariş verdim .Havale ile ödeme yapmama rağmen sabah 10da ürün kapımdaydı.Ben beyaz rengini aldım 5 tl daha ucuz oldugu için ama şimdi Tüm renklerini beyaz fiyatına veriyorlar ...3 tane rengi var.

KIRMIZI:
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/thermaltake-tt-esports-isurus-kirmizi-profesyonel-kulak-ici-oyun-kulakligimikrofon.aspx

BEYAZ:
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/thermaltake-tt-esports-isurus-beyaz-profesyonel-kulak-ici-oyun-kulakligimikrofon.aspx

SİYAH:
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/thermaltake-tt-esports-isurus-siyah-profesyonel-kulak-ici-oyun-kulakligimikrofon.aspx

%25 indirim var.

• TT son zamanlarda sadece kulaklıkta değil diğer çevre birimlerinde de çok iyi f/p'a sahip
    Hayırlı olsun

Sunroof//Infinity Sound//Navi
  • bu kulaklığı ben de çok merak etmiştim asıl cx 200 almak için vatan'a gittiğimde görünce ilgimi çekmiş epeyce bocalamıştım.sonra sennheiser kalitesine güvenip cx 200 aldım .çok memnunum.ama bu kulaklığın ses kalitesini hala merak etmiyor değilim...
  • evet arkadaşlar bende cx 200 street 2 ve bu kulaklık arasında gdip geliyorum mp3 çalar telefon ve bilgisayarda kullanacağım sadece metal dinlerim, kendimde bu müzikle uğraşıyorum bu sebeple akustik ve çalgıların birbirlerini yutmaması önemli her format ve kalitede müzik dinlerim keza videolar ve filmler içinde geçerli bu durum kulağımdan düşmez kulaklığı evde dışarıda farketmez ne dersiniz ses kalitesi ve yalıtım anlamında öneriniz ne olur en fazla 90 lira verebilirim kulaklığa varsa önerebileceğiniz başka alternatif onlarıda değerlendiririm tabi

mp3 çalar sony nw-s205f
    telefon samsung wave 2
    bilgisayar sony f22l1e/b
  • ben de çoğunlukla metal dinlerim ama bass kısmı benim için önemlidir.bateri çalmakla da uğraşıyorum biraz.metal parçalarda rahatsızlık yaşamadım cx 200 le tizler falan tam oturmadığından bir tıslama var s harflerinde ama ilk aldığıma göre daha az.zamanla azalıyor...tavsiye edebilirim fiyat aralığına göre.brainwavzı da tavsiye ediyorlar internetten alma imkanın varsa o da olabilirmiş.cx200den memnunum tavsiye ederim özellikle akustik performansını beğeniyorum.
  • hocam bende bateristim ve dinlediğim tarz death ve black hemen hemen ötesi yok yani s lerin çatlak olması sorun olabilir açıkçası dediğim gibi verebileceğim miktarda ortada brainwavz lerde biraz tuzlu geliyor doğrusu hani e bay amazon ve türevi yerlerden alış veriş yapabilme şansım olsa belki peşin parayla alabilirm merak ettiğim şu cx 200 street 2 yalıtım konusunda iyi thermaltake biraz daha oyuna yönelik olduğundan yalıtımı cx 200 kadar iyi değildir tahminimce yalıtım ve ses konusunda beni tatmin ederse kesinlikle bu ikisinden birisini alacağım sony lere de baktım fakat iyi kulaklıkları çok pahalı
  • arkadaşlar bende bunu almayı düşünüyorum ama cidden oyun için bir farkı var mı yoksa sıradan bir ses kalitesi falan mı, müzik performansı ne durumda benim için basdan çok tiz mid ön planda olmalı bu konuda öneriniz nedir ve en önemlisi malzeme kalitesi , metalik olan kısmı boyası atcakmıs izlenimi veriyormus dogrumu?

Orijinalden alıntı: JakX

Aslinda bende hep boyle bir oyun kulakligi istemisimdir ama iemlerin performanslari cok kotu oluyor.. ep630 zaten cop bir kulaklikta genede bundanda pek bir performans gelecegini sanmiyorum.

Oyun performansı Mükemmel diyebilirim..Kulaklık zaten Bass üzerine kurulu bir kulaklık müziklerdede basslar güzel ..............

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

bisey sorucam bugun yolda kulak ici kulakligimla muzik dinliyordum gidicegim yere kadar 10 kez dustu kulagimdan tam oturmadigindan bunda ole bi skinti varmi?
    tam oturuyormu kulaga kayma yada dusme yaparmi korkusu var icimde?

Ürün ile birlikte 3çift kulakiçi ped geliyor.Small-medium ve large olarak.Size sadece kulağınıza uygun olanını takmak kalıyor.Aldıgım günden beri kullanıyorum.Hiç düşme problemi olmadı...

Yalniz simdiye dek bir kere kulagimdan dusmedi. Sen sanirim yanlis boydaki uclari kullaniyorsun.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.