Şimdi Ara

Sonic 4: Episode 2'den Yeni Detaylar Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Geçtiğimiz senelerde eski yüzüyle karşımıza çıkan kirpi dostumuzun bu tarzdaki ikinci bölümü hakkında yeni detaylar gelmeye başladı. 
     
         GameStop'daki bir röportajda konuşan Sega'dan Ken Balaugh, Sonic 4: Episode 2'yi detaylandırdı. Yapılan açıklamalara göre Episode 2'de tek oynanabilir karakter Sonic olmayacak, Tails de oynanabilir olacak.
     
         Hayranlardan gelen geri bildirimler sonrasında hareket ettiklerini söyleyen Balaugh, Episode 2 ile birlikte büyük değişiklikler yaptıklarını bildiriyor. Yepyeni bir grafik ve fizik motorunun kullanıldığı Episode 2, 2012'ye göz kırpıyor. 
     
         Yapılan açıklamaya göre Sonic 4: Episode 2, Sonic 4'de olduğu gibi PC'lere gelmeyecek. Platformlar PS3, X360, Android ve iOS olarak gösteriliyor.
     








  • Haber harika :D ama bir hata var. sonic 4 ep1 pc ye cikmadi ki? wii olmasin o
    _____________________________
  • Son oyun ile biraz da olsa Sonic ismini hak eden bir oyun yapmışlardı bu oyunda da bunu bozmazlar ve daha iyi bir oyun çıkarırlar ise eski dostumuz Sonic sonunda ayak altında olmaktan kurtulur.
    _____________________________

    STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.