Şimdi Ara

2012 MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) Kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
7
Favori
64.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2012 MTV Hesaplama

    https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV


    ********************************************************************************
    YAPI KREDİ WORLDCARD VE TEB WORLDCARD

    Türkiye’nin en bonkör kredi kartı Worldcard, 1-31 Ocak 2012 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni öderken kazandıran yeni bir kampanya düzenliyor.

    www.gib.gov.tr adresinden 100 TL ve üzeri MTVi için beş taksit imkanı sunan Worldcard, Yapı Kredi müşterilerine, Bosch Car Service’ten 85 TL değerinde ücretsiz check up kazanma şansı sunuyor. Bu kampanyadan tüm Yapı Kredi kredi kartları ve TEB Worldcard sahipleri yararlanabiliyor.

    Ayrıca kampanya kapsamında, check up sonrasında yapılacak olan işlemler için 29 Şubat 2012 tarihine kadar World’e özel yüzde 30’luk işçilik indirimi, +4 taksit veya 2 ay erteleme imkanı veriliyor. Bunun yanı sırawww.navking.com adresinden Worldcard ile gerçekleştirilecek alışverişlerde yüzde 50’ye varan indirim ve 5 taksit fırsatından yararlanılabiliyor. Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Yapı Kredi ATM’leri aracılığı ile vadesiz hesaptan ödeme yapan müşteriler dewww.navking.com adresinden yüzde 50’ye varan indirim alabiliyor.

    MTV ödemelerini Yapı Kredi ATM’lerinden yapmak isteyen müşteriler, işlemlerini banka kartlarına veya kredi kartlarına bağlı vadesiz hesaplarını kullanarak gerçekleştirebiliyor. Yapı Kredi’nin geçtiğimiz yıl hizmete sunduğu ve Türkiye’de bir ilk olan Klavyeli ATM’ler sayesinde Motorlu Taşıtlar Vergisi öderken plakaya ait harflerin yazılması ile ödeme işlemi daha da kolay yapılabiliyor.


    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    VAKIFBANK WORLDCARD


    Vakıfbank kredi kartınızla MTV ödemenizde 5 taksit imkanı!


    Kampanya Koşulları:

    Bankamız kredi kartlarına özel bu imkandan faydalanabilmek içinwww.gib.gov.tr adresinden "İnternet vergi dairesi" linkine ulaşılması ve "MTV Sorgulama ve Kredi Kartı ile ödeme" butonunu seçilmesi gerekmektedir.

    Kredi kartları ile ödeme yapabilmesi için GET 7/24 şifresi alınmasına ihtiyaç yoktur. Sistemde kayıtlı cep telefonuna sadece o işlemde kullanılabilecek GET 7/24 şifresi gönderilecektir.

    ödeme anında mail-order limitinin yeterli olması gerekmektedir.

    www.gib.gov.tr "den yapılacak 6111 sayılı torba yasa kapsamındaki borç ödemeleri kampanyaya dahil değildir.

    Bankamızın tüm kredi kartları kampanyaya dahildir.


    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    AKBANK AXESS, FISH, WINGS

    Axess'le Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemenize 6 Taksit!
    Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeniziwww.gib.gov.tr adresinden Axess'le yapın 6 taksit ayrıcalığından faydalanın.

    Kampanya detayları:

    •Kampanya 01 - 31 Ocak 2012 tarih aralığında geçerlidir.
    •www.gib.gov.tr adresinden yapılan kredi kartı ödemeleri tek çekim olarak gerçekleşecek olup, kredi kartına 6 taksit olarak yansıyacaktır.
    •Taksitli işlemlere vade farkı yansıtılmayacaktır.
    •Gecikmeye girmiş MTV ödemeleri içinde 6 taksit kampanyası geçerli olacaktır.



    -----------------------------------------------------------------------------------------------

    İŞBANKASI MAXIMUM

    Motorlu Taşıtlar Vergisinde 3 Taksit Fırsatı Maximum'da!

    Maximum Kart kullanıcılarıwww.gib.gov.tr'den 31 Ocak 2012 tarihine kadar yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde üç eşit taksit imkânına sahip oluyor. Maximiles sahipleri için de geçerli olacak kampanya kapsamında İş Bankası kredi kartı müşterileri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde hem ödeme kolaylığına sahip olacak hem de zamandan kazanacak.
    İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı ile de kampanyadan faydalanılabilecek.
    Üstelik, Goodyear'ın tescilli markası Premio servislerinde ücretsiz güvenlik kontrol hizmeti ve 60 TL yerine 19 TL'ye rot ayarı hizmetinden yararlanabilecek.

    Güvenlik Kontrol ve rot ayarı Hizmeti Detayları :

    Kampanya 31 Ocak 2012 tarihine geçerlidir.
    31 Ocak 2012 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesini İş Bankası'ndan yapan müşteriler, Goodyear tescilli markası Premio tarafından tarafından sağlanacak ücretsiz Güvenlik Kontrol hizmetinden yararlanabilecek ve rot ayarlarını 60 TL yerine 19 TL'ye 29.02.2012 tarihine kadar yaptırabilecekler.
    Kampanyadan yararlanabilmek için Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme dekontunun ve/veya vergi alındısının Premio servislerine gösterilmesi gerekmektedir.
    Premio bayilerinde gerçekleştirecekleri güvenlik kontrolü işlemlerde işçilik ücreti ödemeyeceklerdir.
    Premio tarafından sunulacak Güvenlik Kontrol hizmetine ilişkin detaylar için linke tıklayınız.

    1- Lastikler

    Balans Ayarı
    Rot Ayarı
    Rotasyon
    Aşınma
    Sibop

    2- Jantlar

    3- Aydınlatma

    Farlar uzun/kısa
    Fren lambaları
    Parklar ön/ arka
    Sinyaller ön/arka
    Geri vites Lambaları
    Sis ön/ arka

    4- Kaput altı

    Motor Yağı
    Direksiyon yağı
    Motor Soğutma sıvısı
    Fren hidroliği
    Cam suyu seviyesi
    Akü Voltaj seviyesi
    Silecek süpürgeleri

    5- Süspansiyon

    Ön Takım kontrolü
    Rot Balans sağ/sol
    Amorsitörler
    Yaylar

    6- Fren Sistem

    Balatalar ve diskler Ön
    Balatalar ve diskler arka
    Fren hortumları
    El freni

    Üstelik Rot ayarı 60 TL yerine 19 TL!

    *Goodyear'ın tescilli markasıdır.



    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    TEB BONUS

    Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde TEB Bonus Card'a özel 4 taksit fırsatı!


    Kampanya Detayları:

    01 Ocak - 31 Ocak 2012 tarihleri arasında TEB BonusCard ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesiwww.gib.gov.tr'den yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 4 taksit fırsatı sunulacaktır.

    Business Card'lar kampanyaya dahildir.

    TEB Bonus Card ile ödeyin; ZIEBART’tan koruma sistemleri, detaylı işlemler ve aksesuar uygulamalarında yapacağınız 400 TL ve üzeri alışverişlerinizde, 100 TL indirim kazanın. Üstelik Ziebart’ta ozonlama ile dezenfeksiyon işlemini de ücretsiz yaptırın. Kampanyadan yararlanabilmek içinwww.gib.gov.tr adresinden alınanı işlem çıktısının, ZIEBART İstasyonları’na ibraz edilmesi gerekmektedir.

    20 Ocak 2011 tarihine kadar yapılacak ödemelere %5 bonus verilecektir. Bonuslar 6 Şubat'ta harcama yapılan kartlara yüklenecek olup kullanılmayan bonuslar 17 Şubat'ta geri alınacaktır.

    Her müşteri maksimum 50 TL bonus kazanabilecektir



    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    GARANTİ BONUS

    Kampanya detayları:

    1 Ocak - 1 Şubat 2012 tarihleri arasında Bonus ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesiwww.gib.gov.tr' den yapılan tüm Motorlu Taşıtlar ödemelerine 5 taksit fırsatı sunulacaktır.

    Motorlu Taşıt Vergisini Bonus ile ödeyen müşteriler Goldmasterhttps://kampanya.goldmaster.com.tr adresini ziyaret ederek taşınabilir DVD Playerlarda %30 indirim hakkına sahip olacaklardır.

    www.gib.gov.tr' den ödeme yapan kartların bankamızda tanımlı cep telefon numaralarına SMS ile 9 haneli özel bir şifre gönderilecektir. Bu şifre ile kampanya.goldmaster.com.tr sayfasından Goldmaster taşınabilir DVD playerı %30 indirimli alabilecekler.

    Kampanyadan Garanti Bonuslar, Money Visa, Flexi ve Shop&Miles MasterCard, Bonus Business, Shop&Miles Business, ING Bonus, Şeker Bonus, Filo Card ve Corporate Card sahipleri faydalanabilir.

    Flexi Card sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için işlemden önce, EVET MTV yazıp kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 3340’a SMS göndermeleri gerekmektedir

    American Express Card’lar, Bonus American Express, Bonus Platinum American Express, Shop&Miles American Express, Deniz Bonus, TEB Bonus, ve TKF Bonus’lar kampanyaya dahil değildir.


    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    HSBC ADVANTAGE

    Motorlu Taşıt Vergisi'nde Advantage ile 400 TL'ye kadar 4, 400 TL üzerine 6 taksit! + Speedy'den aracınızın 50 noktasında detaylı check up, ücretsiz 4 lastik balans ve işçilik hizmetinde %50 indirim avantajı!


    Kampanyadan 1 Ocak - 4 Şubat 2012 tarihleri arasında HSBC kredi kartlarıylawww.gib.gov.tr'den ödeme yapanlar yararlanabilir. Taksitler 400 TL ve üzeri ödemelere 6, altına ise 4 olarak yansıyacaktır. Kampanya boyunca tek ödeme opsiyonu geçerli olmayacaktır. Speedy'nin aracın 50 noktasında ücretsiz check up, 4 lastik balans ve işçilik hizmetinde %50 indirim kampanyası 30 Haziran 2012'ye kadar,www.gib.gov.tr'den alınacak dekont çıktısının Speedy yetkilisine gösterilmesi halinde geçerli olacaktır. Speedy servis listesinewww.speedy.com.tr'den ulaşılabilir. Kredi kartıyla yapılan motorlu taşıt vergisi ödemelerinde Advantage Nakitpuan kazanımı ve kullanımı geçerli olmayacaktır.


    -----------------------------------------------------------------------------------------------


    HALKCARD

    Kampanyadan 01-31 Ocak 2012 tarihleri arasındawww.gib.gov.tr'den HalkCard Advantage ile ödeme yapan müşteriler yararlanabilecektir. Kampanya döneminde yapılan motorlu taşıtlar vergi ödemesi işlemleri için tek ödeme opsiyonu geçerli olmayacak olup, 6 taksit geçerli olacaktır. Kampanyaya HSBC ve Tekstilbank Advantage kartlarla yapılan işlemler dahil değildir.

     2012 MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) Kampanyaları


    İmajda MTV sizden 2 taksit imkanı ile 100 ve üzeri akaryakıt alışverişlerinizde 10 tl nakitpuan hediye yazmakta
    ancak metin olarak yazılmamış (!)


    ----------------------------------------------------------------------------------

    CARDFİNANS


    01 - 31 Ocak 2012 Tarihleri arasında CardFinans kredi kartları ilewww.gib.gov.tr, İnternet Şubesi ve Finansbank şubelerinden yapılacak olan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinize 5 Taksit ve Speedy'den antifirizli cam suyu hediye. Üstelik tüm işçilik bedellerinde %50 İndirim.

    1 Ocak – 31 Ocak 2012 tarihleri arasındawww.gib.gov.tr, İnternet Şubesi, tüm Finansbank Şubeleri ve 444 0 900 Finansbank Çağrı Merkezi üzerinden Finansbank kredi kartlarıyla yapılacak tek çekim Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 5 taksit fırsatı sunulacaktır. Belirtilen kanallardan bu dönem içinde yapılan işlemlerde tek çekim ödeme opsiyonu bulunmamaktadır.

    İnternet Şubesi, tüm Finansbank Şubeleri ve 444 0 900 Finansbank Çağrı Merkezi üzerinden hesaptan ödeme yapılabilecek olup, bu ödemelerde taksit uygulaması geçerli değildir.

    Belirtilen kanallar üzerinden kredi kartı veya hesaptan yapılan ödemelerde Speedy’den antifrizli cam suyu hediye edilecek, ayrıca tüm işlemlerde işçilik bedelinde %50 indirim uygulanacaktır. Speedy hizmetleri için uygulama tarihleri 1 Ocak – 30 Haziran 2012’dir. Speedy servis ve fiyat listesinewww.speedy.com.tr ’den ulaşılabilir.

    Speedy hizmetleri için, ödemesini kredi kartı ile yapan müşterilerimizin alındı belgesini, hesaptan ödeme yapan müşterilerimizin ise ödeme dekontunu ilgili hizmet noktasına uygulama öncesinde ibraz etmeleri gerekmektedir.

    Antifirizli cam suyu hediyesi ve işçilik bedelinde %50 indirimden, yalnızca dekont üzerinde plaka bilgisi bulunan araç için faydalanılabilir.

    Her araç kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir.

    Ticari kartlar kampanyaya dahildir.

    Ayrıntılı bilgi: 444 0 900 vewww.speedy.com.tr


    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TEB GENEL

    MOTORLU TAŞITLAR VERGİNİZİ TEB’DEN ÖDEYİN, ZIEBART’TA 400 TL VE ÜSTÜ ALIŞVERİŞLERİNİZDE 100 TL İNDİRİM KAZANIN!

    Motorlu Taşıtlar Verginizi hemen şimdi TEB Bireysel İnternet Şubesi’nden, size en yakın TEB Şubesi’nden veyawww.gib.gov.tr sayfasından TEB Bonus Card, TEB Worldcard veya TEB Banka Kartı ile ödeyin; ZIEBART’tan koruma sistemleri, detaylı işlemler ve aksesuar uygulamalarında yapacağınız 400 TL ve üzeri alışverişlerinizde, 100 TL indirim kazanın. Üstelik Ziebart’ta ozonlama ile dezenfeksiyon işlemini de ücretsiz yaptırın!

    TEB müşterilerinin, ilgili MTV ödemesine ilişkin TEB Şubesi dekontunu,www.gib.gov.tr adresinden aldığı işlem çıktısını ya da TEB Bireysel İnternet Şubesi’nden yaptığı ödeme sonrası internet şube vergi tahsil dekontu çıktısını, ZIEBART İstasyonları’na ibraz etmeleri gerekmektedir.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TEB TOTAL


    TEB Total Card'a Özel MTV Ödemelerine 6 Taksit!

    01 Ocak - 31 Ocak 2012 tarihleri arasında TEB Total Card ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesiwww.gib.gov.tr'den yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 6 taksit fırsatı!

    TEB Total Card ile ödeyin; ZIEBART’tan koruma sistemleri, detaylı işlemler ve aksesuar uygulamalarında yapacağınız 400 TL ve üzeri alışverişlerinizde, 100 TL indirim kazanın. Üstelik Ziebart’ta ozonlama ile dezenfeksiyon işlemini de ücretsiz yaptırın.

    Kampanyadan yararlanmak içinwww.gib.gov.tr adresinden alınan işlem çıktısının, ZIEBART İstasyonları’na ibraz edilmesi gerekmektedir.
    20 Ocak'a kadar yapılacak ödemelere %5 bonus verilecektir.

    Kazanılan bonuslar 6 Şubat'ta harcama yapılan karta yüklenecek ve kullanılmayan bonuslar 17 Şubat'ta geri alınacaktır.

    Her müşteri maksimum 50 TL bonus kazanabilir.




    GÜNCELLENECEK...........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyax -- 6 Ocak 2012; 15:51:27 >







  • takip....

    yönetici konuyu kapatma
  • maximum yada asyacard +3 taksit yapar inşallah...
  • yapi kredi 5 taksit + navigasyon gelecek buyuk ihtimalle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapı kredi World veya maximum bakalım ne yapacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parcifal

    yapi kredi 5 taksit + navigasyon gelecek buyuk ihtimalle

    Yapı Krediye Nasıl Navigasyon veriyor?
    açıklama yaparmısınız!
    Saygılar...
  • takip ilk mtv ödemem çok heyecanlıyım mehmet ali bey bir harfte siz açtırsaydınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetici konuyu kilitlemez inşallah.. Takip.
  • Maximum dan haber bekliyorum.
  • bank asya veya card finans ne olacak bakalım takip.
  • takipcisiyim
  • Maximum bekliyorum. İnşallah en az 5 taksit olur. Bu ara evi de taşıdım. Yeni eşya filan aldım. Şuan kartta 7 lira limit var.
  • takip ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abilgen

    quote:

    Orijinalden alıntı: parcifal

    yapi kredi 5 taksit + navigasyon gelecek buyuk ihtimalle

    Yapı Krediye Nasıl Navigasyon veriyor?
    açıklama yaparmısınız!
    Saygılar...

    "Motorlu Taşıtlar Verginizi ister Yapı Kredi kredi kartınızla, isterseniz İnternet Bankacılığı ya da ATM’lerimizden ödeyin iki büyük fırsatın sahibi olun: Bosch Car Service'ten ücretsiz check up yaptırın ve navking.com'daki navigasyon (GPS) cihazlarında %30 indirim kazanın!"
    kampanya buymuş. geçen sene garanti yapmıştı bunu %30 u bile piyasadan pahalıya geliyordu.
  • geçen sene Halkbank Advantage 10 TL nakit puan vermişti ,ödemede 3 taksit yapmıştı

    bu sene ne yapacaklar acaba? daha iyisini yapacak banka olabilecek mi?
  • Taksit olmasın, indirim olsun.
  • takip
  • güzel konu takip...maximum 3 taksit versin tamamdır..
  • bonus world axess ve advantage ile takipteyim
  • Bank asya takip...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.