Şimdi Ara

Asus Lamborghini VX6S için yeni tanıtım videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  •  

    Asus ilk tanıtımını 6 ay önce yaptığı yeni netbook modeli Lamborghini VX6S'yi satışa sunmaya hazırlanıyor. Lamborghini serisinin diğer üyelerinde olduğu gibi İtalyan otomobil üreticisinin tasarım anlayışından izler taşıyan yeni netbook, Intel'in Cedar Trail kod adlı yeni nesil Atom platformu ve sahip olduğu güçlü donanım özellikleriyle öne çıkacak gibi görünüyor.

     

    Asus Lamborghini VX6S, Intel'in 2.13GHz'de görev yapan çift çekirdekli Atom D2700 işlemcisinden güç alıyor. Burada önemli olan detay ise işlemcinin aynı zamanda Hyper-Threading desteği sunuyor olması. 4GB'a kadar DDR3 SO-DIMM bellek desteği sunan netbook, 5400 devir/dakika hızında çalışan 320GB, 500GB ve 750GB kapasiteli sabit disk seçenekleri ile konfigüre edilebilecek. Ekran kartı olarak bir önceki modelde yer alan Nvidia ION yerine AMD'nin Radeon HD 6470 çözümüne yer verilen sistem, 160 paralel işlem birimine sahip olan ve 700MHz'de çalışan grafik birimi ile hem 3D grafik hem de HD videolar için donanımsal hızlandırma yapabiliyor.

     

    12.1-inç büyüklüğünde ve 1366 x 768 piksel çözünürlüğünde LED backlit ekran ile gelen Asus Lamborghini VX6S, Instant On özelliği sayesinde birkaç saniyede uyanabiliyor. İhtiyaç duyduğu gücü, 6 hücreli ve 58 Watt/saat kapasiteli pil ile sağlayan Asus Lamborghini VX6S'de görüntünün yanında daha iyi ses deneyimi için Bang & Olufsen ICEpower ses sistemine yer veriliyor. Kablosuz iletişim için Bluetooth ve 802.11n WiFi ile gelen Asus VX6S'nin Ocak ayı içerisinde ülkemize de gelmesi beklenirken, son kullanıcı satış fiyatı hakkında net bir bilgi bulunmuyor. 

     














  • video yu beğenmedim acıkcası şuanki teknolojide cokdaha iyi yapılabilirdi
  • daha çok araba ön planda olmuş video da. cihaza gelince fahiş fiyattan kötü donanımı gene kazıklayacaklar sırf tasarım için
  • lp-700 ü bana verin bir daha bilgisayarın b sine bile bakmamaya razıyım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 27 Aralık 2011; 19:59:54 >
  • hd çözünürlükten bahsetmiş ama şu anda üst düzey notebook modellerinde full hd çözünürlük var bence ekranı vasat.
  • Laptopun tek artısının "karizmatik ve göz dolduran stili" olcağını düşünüyorum.. i5 veya i7 işlemcili laptop hayallerimizi dolduruyoken, atom işlemci (her nekadar düzmantık olsada) yetersiz kalabilceğini düşünenler olcak.. Ayrıca en azından hd6750 yada gtx540 gibi bir kartla sunulmasını beklerdim şahsen. Ortalama donanımlı bir cihazı özenti haline getirmek için yüksek bir fiyata satcaklarını düşünüyorum ki böyle yaparlarsa bekledikleri başarıya ulaşamıycaklar..
  • arabayı mı tanıtıyor notebook u mu belli değil.
    reklamı öle abartmışlar ki notebookta sanki 12 çekirdek 32 gb ram vsss var gibi gaz yağı dök yakın yawww
  • arkadaşlar bir noktayı atlamışsınız bu notebook değil netbook fakat yinede gereksiz pahalı kalıcağı düşüncenize katılıyorum
  • 12 inçlik bir pcden full hd çözünürlük ve hd6750 gibi bir gpu istiyorsunuz sizce de pil ömrü ve ısınma açısından problem çıkmaz mıydı bu şekilde ?
  • Arkadaslar farkinda degil sanirim bu bir notebook degil NETBOOK



    O donanim yetersiz diyenler icin ozellikle belirtmek istedim. Fiyati muhtemelen degerinden cok fazla olacaktir ama zaten hitap ettigi kitle icin problem degildir
  • 12" ekranda Full HD çözünürlüğü ne yapacaksınız büyüteç mi taşıyacaksınız bir de yanınızda
  • Herkes ayrı bir kafadan yorum yapmış. Asus dünyanın en güçlü netbookunu yapmış ve ayrıca görsel olarak da süper bir tasarıma sahip. düz mantık ile yorum yapan arkadaşlara sormak lazım,2.13GH işlemci 4GB RAM, 500GB HDD ve 1366 x 768 HD ekran hangi notebookdan aşağı kalır özellikler. Piyasada 599-699TL ye notebook adı altında bomboş ürünler satılıyor, onlara fark atmaz mı bu ürün?
  • Fiyatının 1000liraya aşacağı kesin vx6 1100lira seviyesindeydi en son raflardayken...
  • 15 gün önce aldım çok memnunum. açıkçası ben iş için küçük bir bilgisayar arıyordum. Tam anlamıyla business diyebilirim bunun yanında performans da cabası oldu.İlk defa netbook kullanıyorum. notebookdan hiç bi farkı yok diyebilirim. yakınlarımın netbooklarını test etme şansım olmuştu. atom işlemciler çok hızlı değildi. ama bu yeni nesil atom işlemci gerçekten performanslı.Süper mi elbette değil işlemcinin windows derecelendirmesi 3.8 olması da mükemmel olmadığını gösteriyor.Ama diğer netbooklarla kıyaslanamayacak kadar performanslı.

    HD 6470 1gb ekran kartına windows derecelendirmesi 6.4 puan veriyor. dikkatinizi çekerim bu puanı bir netbook da elde etmek gerçekten mükemmel.sırf test amaçlı bazı oyunlar yükledim. NFS The Run, Assassin's creed revelations, Battlefield 3, Call of Duty Modern Warfare 3 ; tüm bu oyunları sorunsuz takılmadan çalıştırıyor.Hd led ekranda görüntü kalitesi mükemmel.Ayrıca tatmin edici bir ses sistemi de konmuş.

    aynı performansı notebook da yaşamak istediğinizde 1700 -1800 tl lerden başlıyo işe yarar notebooklar.ben 1250 tl ye aldım.

    Benim gibi kolay taşınabilir küçük bilgisayar arayanlar için bulunmaz nimet tavsiye ederim.




  • Çok güzel cihaz , nereden aldınız?
  • hepsiburadadan almıştım. şimdi biraz artmış 1337tl fakat türkiye için belirlenen fiyat 700$ +kdv diye biliyorum, dolayısıyla hala hesaplı. yurt dışında amazon.com da 760$ ona göre düşünün.


    http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-eee-pc-vx6s-ora012m-intel-atom-d2700-213ghz-4gb-500gb-121-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd760758&categoryId=108495




  • arkadaşlar yukardakiylehttp://www.hepsiburada.com/Liste/asus-eee-pc-vx6s-ora012m-intel-atom-d2700-213ghz-4gb-500gb-121-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd760758&categoryId=108495 aynı ürün mü? birde vermiş olduğum linkte HD olup olmadığı belirtilmemiş kullanan arkadaşlar yazabilir mi acaba HD mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: towin-towin-towin

    arkadaşlar yukardakiylehttp://www.hepsiburada.com/Liste/asus-eee-pc-vx6s-ora012m-intel-atom-d2700-213ghz-4gb-500gb-121-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd760758&categoryId=108495 aynı ürün mü? birde vermiş olduğum linkte HD olup olmadığı belirtilmemiş kullanan arkadaşlar yazabilir mi acaba HD mi?

    Aynı ürün ve HD ekrana sahip




  • hocam peki bu netbooklarda internet üzerinden indirmiş olduğumuz oyunlar aynanabiliyor mu? mesela netten pesi indirip oynayabilir miyiz? birde pil ömrü hakkında bilgi verebilir misin acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: towin-towin-towin

    hocam peki bu netbooklarda internet üzerinden indirmiş olduğumuz oyunlar aynanabiliyor mu? mesela netten pesi indirip oynayabilir miyiz? birde pil ömrü hakkında bilgi verebilir misin acaba?

    Tabi ki oynanabilir
    4 saate yakın bir pil ömrü var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.