evt canım öyledir banada sundries 12 sayfa gözüküyo geride neler var bi görsen offf yaw saçmalamayın gm dediimiz orda çalışan adamlar bu oyuna giriyolar sonra b adam secip kasıyolar ben bir kere aynı partye denk geldim o gün cevrede 2 kişi banlandı adam priestti bi buff attı o buff select char. ypmadan gitmedi bana gm dediler gerisini bilmiyorum şimdilerde öle muhteşem bi adam da yoq ortalıkta.
benim anladığım kadarıyla gm olmakla gm charı oynamak farklı şeyler örneğin ben gm charla oynarım her yaratığa 30k damage verir kendi itemimi kasarım bu arada belli komutlarla boss da spawn edebilirim ama ban atmak event dzenlemek gibi şeyler için gm lere tam yetki verilceğini sanmıyorum çünkü işin içine o zaman para girior yani paralı bir üyeyi gm kafasına esti die banlıyamaz ayrıca benim gördüğüm gm charda yaratıkların üstünde isminden başka farklı bir id no yazıordu yani spawn için veya drop için bu id leri kullanıyor olabilirler ben programcılıktan anlamam ama gm char oynamak zevklidir heralde
O gösterdigin siteye girdim gerci Beramuslu degilim ama olsun cok buyuk serefsizlik yapmıslar resmen Beramus'u kurutmuslar itler..
Sana katılıorum arkadasım bence dogru cünkü beinm arkadasım bi server kurdu
inanın weya inanmayın Sundreste Sheller,Shardlar , Chitinler ne ararsan WAr ben Gözümle gördüm
İstedigi zaten önünde boss cıkarıor...
ama kendi serveri dedim ya Kendi si kesior cıkardıklarını :D
hay alla meziklere bak ya adam gm olmuş siz ne dionuz adam shard dan felan bahsedio adam istese kendne bi silah yapar şekli shard şeklinde olur silahın ismini elmorad sken koyar damage ini 99999 yapar allam ya sizn kadar eziini görmedim lan karşımda olsan patlatırım bidane suratının ortasına hay sikko ya
bu kadar açıklama yapmaya gerek yoktu zaten db adamların elinde gerisi çok dert diil her istediğini ordan halleder
1. mesajdan son mesaja Kadar okudum. Tek Gördüğüm Tam olarak İşin Mantığını bilmeyen insanların bile Olurmu, Saçmalama, Atma, Yalan, Fake demiş olması. Bazı arkadaşlarki Katılıyorum ve Katılmıyorum tarzında cevaplar vererek Kendilerini Ortaya koydular onların hepsine +1 Gönlümden. Tek lafım var Birşey bilmeyen sadece Kendi mantığına yada Mantık Sınırlarına uymadığı için Şiddedtle Karşı çıkanlara. Bilmiyorsanız konuşma Konuşma Adam Sansınlar. Gelelim GM Yetkileri İrc den bahsettiniz Orada 2 çeşit yönetici vardır İrcop ve ADmin. Adminler ircop ların altındaydı yalnış hatırlamıyorsam. hiyerarşiyi bilmiyorum ama yetki farkı var. KE de de böle bir ayrım olabilir. Fazla uzatmak istemiyorum Paylaşım Güzel Mantıklı Teşekkürler. Eleştiriler Yıkıcı ve kırıcı olmamalı diye düşünüyorum. Bir insanın söğlediğine katılmıyorsanız Katılmadığınızı söyleyin.
selam arkadaşlar, Size knight online ın gerçeklerini anlatıyorum. bu anlatacaklarımı gm olan arkadaşımdan bizzat görerek anlatıcam. inanıp inanmamanız size kalmış... 1- gmler herkesin çok almak istediği shardları shelleri daha bir çok kaliteli itemi sundrieslerden 1 coinden alıyorlar ( daha düne kadar 20,000coins den alıyorlardı) ewet 1 coin artık bizim 999.999.999coins verdiğimiz sheller onlara 1 coin. peki sundrieslerden nasıl alıyorlar orda yokki diyeceksiniz. sundriesler 8 sayfadır biz sadece 2 sayfasını görüyoruz yani geri kalan 6 sayfa boş. o sadece bize boş gmler sundriese girince orda shardlar sheller raptorlar herşey onları orda 1 coine bekliyor.
2- gmler bizi tepemizde nickimiz olarak değilde kullandığımız ıd ile görüyorlar. üzerimize tıkladıklarında ise şifre, e-mail kısaca kayıtlı olduğumuz şeyleri görebiliyorlar.
3-gm lerin belli levelleri yoktur onlar istediği leveli yazabilirler kendilerine ve onları göremiyoruz göreünmez geziyorlar. mage priest warrior rogue istediği chara dönüşebiliyorlar.
Ve ben onlara şunu söylüyorum siz ancak tek tek banlarsınız milleti... yiyosa 1000-2000 kişiyi birden banlayın...
Ben bunları biliyorum sizinle paylaşmak istedim gerisini siz düşünün...
Bu arada Harpy kılığında Bir Gm in Arkadaşla Dalga geçtiğini Duydum Skill bug Döneminde :D Olay şöyle olmuş. (yakın arkadaşım sallamaz.) Arkadaş Haypy kesmeye çelışmış alanla toplu eee skil bug var tabi 3 alan :D 2 yada 3. luresiymiş 1 harpy Ölmüyormuş bug sanmış. LVL55 o arada eleman. Derken "abi bi baktım harpy nin enerji doldu 1 sn de oha dedim ne oluyoz." hemen arkasından Beni Öldüremezsin Salak adam yazan bir yazı :DDD yarıldım ama yazan BlackWinds türk admin. eleman Gülsünmü ağlasınmı Çat BAN :DDD Aslında bu konularda BlackWinds i tanıyan varsa onun yardımını ve bilgisini istesek Bu tartışma sonuca bağlanır sanırım.
Beyler Gm Demek Game Master Demek yada Güild master olarak geçer ama Game masterlar sadece knight online da deil bütün online oyunlarda olur ve onların işi harbi olarak çok zordur adminler 2 katı daha zor ama knight online daki gmler bunu tam olarak ne oldunu anlamamış millete hava atıyorlar banlıyorlar vs... ben şahsen knight beyenmedim gmler batırıyorlar MGM ler çalışıyor Mgm ne diye sorarsanız GM daha üst seviyesi yane adminler MGM ler çalışıyor Gmler hava atıyorlar bu kadar basit ben size kısa olarak silkroad tafsiye ederim gmler çok iyi ne ban ne eşya çalıyorlar tam bi Game masterlık yapıyorlar ben önceden ragnarok online oynuyordum orda kendi serverımdan biliyorum ;)
çok doğru söyledin kardeş. sadece onlar hava atıyorlar. ONLARIN EGOLARINI TATMİN ETMEK İSTEMİYORUM. BIRAKTIM OYUNU. ALSIN RAPTORLARLA ŞAHSEN İLGİLENSİN İYİ GELİR ONLAR :d
mbr arkadaşlar biliyomusunuz ben oyun aldığım zaman oyuna çok ilgi duyarım knight online de bile ama ben oyunların etkisi altıda kalmam bir oyun aldığım zaman o ilgim bir ay sürer yani sıkar
Trivium, In Flames, Iron Maiden, Opeth, Arch Enemy, Disturbed, Slipknot, Slayer, Rammstein, Dragonforce, Tenacious D, Blind Guardian, Dark Tranquillity, Iced Earth, At the Gates, Amorphis, Dream Theater, Amon Amarth, Dimmu Borgir, Children of Bodom, Otep, My Chemical Romance, System of a Down (Müziğine karışamayız), Moonspell, Paramore, Avril Lavigne, EvaneScence, Pentagram, Kamelot, Guano Apes, EPICA, After Forever, Tarja Turunen, Nightwish Bunları neden yazdım? Hiç, laf olsun...
Kırmızılara aldığım yerlere birazına katılıyorum birazına katılmıyorum çünkü şifreleri adminler görebilir ama diğer bilgilerinin hepsini yönetici paneline giren herkes görür. Not: şifren bi dosyada saklıdır haklısın bu dosyada serverdadır servera girebilen herkles şifreni görebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: troles_1995
saçmalık. database e bağlı bizim şifrelerimiz acc larımız. şimdi bu forumdaki yöneticiler bizim şifrelerimizi biliyor mu? hayır tabiki. DB de gizli tutulur şifreler admin de göremez. adamların sundriesden almasına ne gerek var. adamlar istediğini editleyebilir zaten. shard +10 yazar eline +10 shard alır bi de adam sundriesten 1 coinden 200 tane shard alıp +10 yapmak için mi kascak
Hayır mdb 'de kayıtlı olan şifreleri admin de göremez,şifrelidir dosya çünkü...O şifreleme öyle basit birşey değil :)
Arkadaşlar boşuna bu topicte vakit harcamayın. Onun yerine oyununuzu oynayın (gm'lerin çekemedikleri ve gözüne aldıklarını banladıkları bir oyunda)... Zaten yakında türk serverleri acılacakmış. OYUNDA TAVŞAN GİBİ ÇOĞALDIK ZATEN... O zaman fazla bir sorun olmaz heralde yeni gmler filan ayrtıca topicin konusunu değiştirmwek istemem ama türk serveriyle ilgili ne biliyorsanız yeni acacağım #123# ile başlayan topice beklerim...
bosuna tartısıozz bu anlatılanlar gercek olsa ne olur olmasa ne olur bize faydası yok. Gm sifre gorebilir demiş bası arkadaslar, gorse nolur? napcak ki senin adamını? istese anında 80 lvl olur. dimi yani
tek bişey söylüyorum şu kendini bilmişler adamın söyledikleri son derece doğru katıl veya katılma hemen yok saçma yok tarak yok tabak baba alem cameralara türübünlere oynuyo bırakın beyler
yaws anlamadığım şu bu oyunu kuranlar bu gm lere nasıl güveniyo? sanırım bunlar belli i para ödüyo yada öle bişi
John Frusciante "I was very sad, and I was always happy when I was on drugs; therefore, I should be on drugs all the time. I was never guilty, I was always really proud to be an addict." Niandra Lades and Usually Just a T-Shirt Shadows Collide with People Inside of Emptiness
John Frusciante "I was very sad, and I was always happy when I was on drugs; therefore, I should be on drugs all the time. I was never guilty, I was always really proud to be an addict." Niandra Lades and Usually Just a T-Shirt Shadows Collide with People Inside of Emptiness
knight online NOAH SYSTEM tarafından kurulmuştur. yapımcısı noah systemdir. web site yapımcısı xıgenonda bilinen Duwolfy dir. noah system bir şirket yani. gmlerde burda çalışan elemanlar. adam nesine güvenmesin. yazıp yazıp patchleri sunuyorlar işte önümüze. kimsenin ıtemine lvline ihtiyaçları yok. yazılımı değiştirirler iş biter. hem onlar oyunu daha popüler yapmak istiyorlar. çünkü para kazanıyorlar ve bu arada egolarınıda tatmin ediyorlar. istediği zaman banlarmış. yavaş yavaş zaten millet kopuyor okuyundan alsın o raptorlarla bizzat ilgilensin noah system ne diyimki daha iyi eğlenceler raptorlu noah
gm benim (dermişim) ya öle bişe war evt ama gmler sadece arkadaşın dediği gibi item yaratabiliyo şifreyye kesinlikle bakamıyo bide isediği gibi adam banlıyamıyo
GM = Götümün Masteri o kadar mastersa nie bu şerefsiiiiz o.ç düpeçilere izin verio heee ? o kadar para yaptım ben item satınaldım hepsi silindi sanki ben yaptım düpeyi amına kodumun itememi siliosan paramı ver eşşoleşşek
2- gmler bizi tepemizde nickimiz olarak değilde kullandığımız ıd ile görüyorlar. üzerimize tıkladıklarında ise şifre, e-mail kısaca kayıtlı olduğumuz şeyleri görebiliyorlar.
Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar bunu hiç bilmiyor Onlar için ben en sağlam köprüden dağa sıkı bağlıyımdır hayata Ben aslında ölümle yaşam arasındaki ince çizgide bir oyana bir buyana giderken Onlar benim için hayatın büyük bir hayal kırıklığı olduğunu bilmiyorlar
1.gm ler istediği itemleri 1 coinden aldıkları doğru ancak sundiresten değil 2.gm ler bizi kullandığımız ıd ile görmüyorlar nickimiz ile görüyorlar.Ve üzerimize tıkladıklarında şifre e-mail gibi bilgileri göremezler(saçmalık) 3.gm ler'in tabikide belli lvlları vardır zaten ancak 70 lvl dan sonra gm liğe adaylığını koyabilirsin.Gm ler görünmez değillerdir(arkadaş biraz saçmalamış gm lere görünmez diyerek)Ve gm ler istediği chara dönüşemezler(İşte bu tam bi saçmalık)
Ayrıca ekleme yapıyım 2 tür gm vardır.Ancak uzaktan yöneten gm ler bannned yapabilirler.Dİğer gm ler sadece istediği itemleri 1 coine alabilirler ve edit yapabilirler