Şimdi Ara

Asus en hızlı Fusion-E işlemcisini kullanan yeni netbook hazırladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  

    Tablet bilgisayarların yaygınlaşması ve dizüstü bilgisayarların fiyat anlamında daha alınabilir seviyelere inmesiyle birlikte ilginin azaldığı netbook pazarı yeni yılda ciddi oranda küçülebilir. Gelen haberlere göre Samsung ve Dell gibi üreticilerin çıkmayı planladığı segmentte iddialı oyuncularından biri olan Asus'un yatırımları ise devam ediyor. Bir süredir AMD Fusion tabanlı çözümler de sunan Tayvan merkezli şirket, şimdi de Eee PC 1225B modeliyle gündemde.

     

    AMD'nin düşük güç tüketimli en hızlı Fusion işlemcisi olan Brazos E-450'den güç alan netbook, 1.6GHz'de çalışan çift çekirdekli işlemci ve 508MHz'de çalışan (Turbo ile 600MHz), 80x paralel işlem birimine sahip Radeon HD 6320 entegre grafik birimi ile birlikte geliyor. DirectX 11 destekli entegre grafik birimi ile hem 3D grafik hem de yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma desteği sunan netbook, 11.6-inç büyüklüğünde ve 1366 x 768 piksel çözünürlüğünde LED backlit LCD ekrana sahip. 4GB'a kadar DDR3 bellek desteği sunan ve 250GB-750GB aralığında 2.5-inç disk seçenekleri ile sunulan netbook'un diğer özellikleri arasında USB 2.0 portları, çok formatlı kart okuyucusu, VGA ve HDMI konnektörlerine yer veriliyor.

     

    Kendi sınıfındaki en güçlü sistemlerden biri olan Asus Eee PC 1225B, Avrupa pazarında 349 Avro civarında bir fiyatlandırma ile sunulacak ancak bazı çevrimiçi mağazalarda daha düşük fiyatlandırma ile listelendiği de gelen haberler arasında yer alıyor.  

     








  • tam aradığım şey ,tr ye gelsede alsak
  • Mis gibi ya,pek hoşuma gidiyor böyle minik hafif şeyler. En azından atom gibi öksüre öksüre çalışmıyorlar.
  • USB3.0 hariç tam olmuş, bu segmentte kalitede Via ve AMD, inteli süpürdüler.
  • amdnin daha şu yıla kadr doğru düzgün mobil işlemcisi yokiken şimdi en hızlı netbook işlemcisine sahip sıfırdanburalara büyük başarı. sırf tablet için özelleştirilmiş bi tasarıma sahip olmasada tablet segmentinde de rekabet edilebilir seviyede işlemcisi mevcut asus tarafından böyle özel bi seri altında tasarım kazandırılması ise amd adına büyük bi başarı
  • Beklenen netbook!!!Aptal üreticiler gidip E-350 işlemcileri giriş seviye 15.6" notebooklara koydular,doğru düzgün bir 11.6 netbook bulamadık ama sonunda geldi.Umarım türkiye'ye de gelir
  • Sony zaten aynısı yapmış, şu an piyasada var, model no: YB3V1E
  • "eros68"

    Nerde 1200 l300 lira nerede 800-850 lira. Sony pahalı arkadaş.
    Bu 350$. Türkiye'de de 380$ olsun. 850 lira yapar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.