Şimdi Ara

Battlefield 3'te Lav-25 ile Helikopter Düşürmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •      Battlefield 3 için hazırladıkları Myth Busting videoları ile son derece ilginç sahneleri karşımıza çıkaran fhrope adlı Youtube kullanıcısı gene ilginç bir Battlefield 3 anı ile karşımıza çıktı.

Oyuncu bu sefer battlefield 3'ün en önemli araçlarından biri olan LAV-25'i kullanarak bir helikopter düşürüyor. Üstelik herhangi bir cephane harcamadan. Tabi bu durum muhtemelen ayarlanmış çünkü helikopterin hareket etmediği gözlerden kaçmıyor. Gene de uygun anı yakalarsak bu işte başarılı olacağımızı anlamış oluyoruz. Bu ilginç videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

• planlanarak yapılmış
  • fhrope yaparsa olur, bize laf düşmez. Bu arada, Operation Firestorm haritasında LAV-25'mi vardı yahu. Hiç görmedim daha önce. Bu arada @Pro_Pc; bugünün Einstein'ıda sensin adamım.
  • Myth Busting'in amaçı zaten bu gibi durumların yapılabilir olup olmadığını arşatırmak. Mesala ben bad campany 2 de bir tankın üstüne çıkıp kapağından tankın içine el bombası atmıştım ve tank patlamıştı. Sonra ben bunun bir yöntem sandım ama değilmiş. onuda bu adamlardan öğrenmiştim. El bombası tanın sadece %6 canını götürüyormuş meğer.
  • Gerçekçilik Battlefield'dan sorulur.
  • @Pro_Pc zaten myth diye yazmış adam.
    ayrıca o mobile AA LAV-25 değil galiba
  • bf 2 'de helikopterle uçak mı düşürmediğim kaldı lav-25 ve btr-90 ile helikoptermi düşürmediğim.
  • bu adamların işleri güçleri yok mu 24 saat bf 3 mü oynuyorlar ?
  • bf3 den yeni bir gerçekçilik örneği daha!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

bu adamların işleri güçleri yok mu 24 saat bf 3 mü oynuyorlar ?

yok 23 saat bf3 1 saat de mw3 oynuyorlar
  • ne olursa olsun harika bi vidiodu :D
  • Trajikomik...
  • baya uğraşmış; olması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberkay -- 27 Aralık 2011; 16:50:22 >
  • Hoşuma gitti.
  • Adamlar gece uyurken rüyalarında bunları görüyor galiba... Rambonun tank ile helikoptere dalması gibi olmuş ama fark havada :D
  • ee adamlar grafiklerle bu işin nasıl olucağını kanıtladılar konsol değil pc dediler ki gercekler budur konsol ıcın sacma sapan partıler düzenlemediler direkmen beyine gittiler bumudur budur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.