'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 39431 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
i7 yi 1000 liraya verseler almam acer olduğu için. yazı yazarsın ekrana gecikmeli düşer, track pad dokunuşu değil yumruğu anca algılar, arıza durumunda delikanlı bi servis çıkmaz karşına laptopun değerinde anakart parası isterler senden. kısacası acerin laptopuna yanaşmayın.
Benzer özelliklere sahip i3 işlemciye sahip AS5742G serisini 7 aydır kullanıyorum, memnunum.
Ayrıca; 3 gün önce yaklaşık 170 derece açıyla açılıp çalışır durumda yere düşmesine rağmen sorunsuz kullanıyorum. Nvidia Optimus problemi nedeniyle SMS Infocomm servisine göndermişliğim oldu. Kargo dahil 8 günde gidip-geldi. Mersin-İstanbul arası kargo teslimatı 3. gün yapılıyor zaten. Serviste geçen süre 2 gün.
Edit : Ekleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 26 Aralık 2011; 23:57:47 >
2 sene once islemci haric benzer bi modelini aldım 50 tane oyun yukledim kaldırdım. ofis fotosop felan calistim haala canavar gibi ekranı acip kaparken bi acida titriyodu cok hafif servise vereyim garantisi bitmeden dedim. 1 haftada ara baglanti kablo seti degistirdiler. sorunsuz servis. aletde bana hic bir sorun cikarmadi
arkadaşlar acer servis işlemini düzeltti. okulumuzun garantili projeksiyon makinasını kargo ile aldırdı. 5 gün içinde tamir edip teslim etti. kargo ücretinide acer karşıladı.
arkadaşlar acer servis işlemini düzeltti. okulumuzun garantili projeksiyon makinasını kargo ile aldırdı. 5 gün içinde tamir edip teslim etti. kargo ücretinide acer karşıladı.
acer servisini düzeltse ne olur ekran, klavye ve kasa tasarımını düzeltsin
Klavye tuşları peri bacalarına benziyor
İşte Acer
Şunu yapması zor mu .... zekalıları sizi tasarımcı diye koyanların ... ( insanın 1 gününü almaz şu tasarım )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 27 Aralık 2011; 4:34:02 >
O tuş tasarımına ben de çok uyuz oluyom, bizim sıpa kaç kez küçük parmaklarıyla söktü o tuşları, çoğunun tırnakları kırıldı. Netbuk alırken sırf çiklet tuş olsun diye asus aldım sonra. Fakat bu donanımları başka pclerde bu fiyatlara da bulmak mümkün değil, "ne ka ekmek" hesabı. 1000 TL civarı bütçem olsa düşünürdüm.
bende 2 sene önce acer aldım. şuan resmen çöp oldu. atsan atılmıyor satsan satılmıyor. nekadar kalitesiz olduğunu anlamak için 1-2 sene kullanmak gerekiyor.
ben 2 senedir acer 5739 kullanıyorum bence mükemmel bir cihaz kasa ve klavye tasarımı çok çok başarılı.bu fiyata alınabilecek çok fazla cihaz yok.kötüleyenler baya zengin anlaşılan ekmek yemeyin pasta yiyin diyenlerden
arkadaşlar bende i5 işlemcili pc almak istiyorum bu sizin bahsettiğinz ekran kartı olayı nı anlatırmısınız pek bilgim yok açıkcası bu pc de 520 yazmış yani aqralık kaç olmalı biraz bilgi bu fakire lütfen :)
arkadaşlar bende i5 işlemcili pc almak istiyorum bu sizin bahsettiğinz ekran kartı olayı nı anlatırmısınız pek bilgim yok açıkcası bu pc de 520 yazmış yani aqralık kaç olmalı biraz bilgi bu fakire lütfen :)
Oyun oynamak gibi düşüncelerin varsa gt 540 tan aşağısına bakma .
ben bu modeli mediamarktan 1 ay önce 999 tl aldım hatamı yapmış oldum? bana soracak olursanız gayet memnunum açmadığı oyun yok ve tasarımıda ğayet şık bana göre öle ama acer sevmeyenleri bilemem
ben bu modeli mediamarktan 1 ay önce 999 tl aldım hatamı yapmış oldum? bana soracak olursanız gayet memnunum açmadığı oyun yok ve tasarımıda ğayet şık bana göre öle ama acer sevmeyenleri bilemem
boşver hata yapmışsan yapmışsındır. artık bunu dert etmenin bi anlamı yok. bi dahakine acer almazsın işte sana ders olur. tabi bunu hemen anlamazsın, hele bi süre kullan zaten anlıcaksın dediklerimi..
geçmiş olsun
1 değil 2 değil 3 makine aldık ve üçü de arıza çıkardı farklı zamanlarda. servis olayı sıfır. makinenin 1 tanesi yaklaşık 75 gün serviste kaldı. diğerini satsan 500 lira etmez 750 lira anakart bedeli istediler. şimdi 2 si pert birini haftalık saç kurutmayla ısıtıp ısıtıp kullanıyorum. Ben al alma demiyorum, başımdan geçen bunlar, saygılar.
ben 2,5 sene once aldım aspıre 6030g modelını aynı ozellıkte hp ıle arada 650 tl oynuyordu.bende acer aldım.gunde ortalama 14-16 saat acık kalır tık demedı.bakalım daha ne kadar dayanacak...
1 değil 2 değil 3 makine aldık ve üçü de arıza çıkardı farklı zamanlarda. servis olayı sıfır. makinenin 1 tanesi yaklaşık 75 gün serviste kaldı. diğerini satsan 500 lira etmez 750 lira anakart bedeli istediler. şimdi 2 si pert birini haftalık saç kurutmayla ısıtıp ısıtıp kullanıyorum. Ben al alma demiyorum, başımdan geçen bunlar, saygılar.