Şimdi Ara

blip.me walkie-talkie(ücretsiz sms)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://itunes.apple.com/tr/app/blip.me-walkie-talkie/id425824493?mt=8

Kurulumu yaptıktan sonra sms atacagınız kişiye ilk önce sesli bir not yollamak gerekiyor,1-2 sn basılı tutup üf püf diyebilirsiniz
    bundaki amaç sms kısmını görebilmek için

sağ üstte text kısmı cıkıyor

turkcellden turkcelle denenmiştir gidiyor mesajlar.

• doğruysa iyiymiş, ama 2 günde önlemini alır bizim operatörler, heywire'da da öyle olmuştu, 1-2 ayda sonr ermişti saltanat :(
  • bu programın ana amacı mesajlaşma değil bir nevi telsiz gibi konuşma yapmaktır.ek olarak mesajlaşma özelliği kullanılabilir.çok başarılı ve yararlı bir program.Program ios ve anroid için kullanılabilir durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 26 Aralık 2011; 16:39:55 >
  • ben android de kullanıyorum bu programı. gönder dedigim an sms karsı tarafa gidiyor cok mükemmel oturtmuslar sistemi ama adamların bundan kazancı nedir arkadaslar? programı kurdugumdan beri lira yüklemedim. yükleme yaptıgın an paralar gitmesin?
  • reklam etmeyin ya ne gusel kullaniyoz:)
  • Korktugum basima geldi. Artik beles sms gonderemiyorum. Ama karsi tarafta blip.me mevcutsa ileti seklinde mesajlar gidiyor. Yani program calisiyor ama iste sms olayi olmuyor artik bende. Sizde durum nasil?
  • Bende de durum böyle.Yurtdışında olduğum için tek çözümüm buydu o da gitti elimden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tnevel-levenT

Bende de durum böyle.Yurtdışında olduğum için tek çözümüm buydu o da gitti elimden.

bi ara geri duzeldi sanmistim ama duzelmemis. temelli gitmis.
  • Programda ayni kisiye surekli mesaj atmayi engellemek icin boyle bisey yapilmis.Arada attiginiz mesajlar gider yani.Tabi mesajin gidip gitmedigi kaygisini yasamaya degmez.
  • az once ipid touch icin kurup denedim
    sms gonderiliyor fakat karsi tarafa sizin numaranizdan gidiyor gibi bozukmuyor amerika menseili bir numaradan geliyor mesajlar
    mesajin basinda "message from isim soyisim" seklinde bir bilgi var bu da dogal olarak harfden caliyor ben bir de rastgele doldurdugum icin iyice sacma oldu
    karakter sinirina yaklasinca uc nokta ile mesaj kesiliyor
    acil durumlarda kullanilabilir ama boyle pek bir albenisi yok gibi yazilanlardan anlasilan o ki zaten belli bir gonderimden sonra da mesaj gonderme sinirlandiriliyor.
  • Yurtdışı için gerçekten çok iyi bir çözüm oluyordu istediğim kadar mesaj atabiliyordum.Türkiyede olsam programı bir saniye tutmam telefonumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tnevel-levenT

Yurtdışı için gerçekten çok iyi bir çözüm oluyordu istediğim kadar mesaj atabiliyordum.Türkiyede olsam programı bir saniye tutmam telefonumda.

benim gibi ayda 100-150 sms atanlar için iyi oluyordu ama yok oldu gitti..
  • Normal Sms programı bilen warım arkadaslar ücretsiz olan.telsiz gibi değil ama mesaj teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.