Şimdi Ara

Star Wars The Old Republic : Satın Alma ve Kayıt Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Star Wars The Old Republic : Satın Alma ve Kayıt Rehberi


    Oyunun 20 Aralık 2011 Tarihinde çıkmasına rağmen, Türkiyede hala kutulu bir şekilde satılmadığından,hemde Orjinal satış sitesi üzerinden dahi Türkiye ye Digital satışı bulunmadığından dolayı hazırlanmıştır.Oynayanlar hariç, Oynamayı ve Satın almayı düşünen diğer Oyuncular için hazırlanmış basit bir satın alma ve kayıt rehberi dir.

    Öncelikle SWTOR Oyununu satın almaya başlamadan önce yapmanız gereken ilk şey kendinize bir Oyun hesabı yaratmak olacaktır.Oyun hesabınızı yaratmak için Orjinal site üzerinden aşşağıdaki linki kullanarak kayıt işlemine başlayabilirsiniz ;

    1.KAYIT :

    Site üzerinden kayıt işlemine başlamadan evvel Lütfen aşşağıdaki Uyarıyı Dikkatlice okuyunuz ;

    • Kayıt aşamalarında size sorulan 5 tane Güvenlik sorusu bulunmaktadır.Bunları Lütfen bir yere kaydedin ve gerekirse bir ekran görüntüsü alarak bilgisayarınızda saklayın.Çünkü oyundan veya Site üzerinden ilerleyen zamanlarda Hesabınıza giriş yapmak istediğinizde size bu sorular ve cevapları lazım olacaktır.( Ip adresiniz değiştiği zaman )
    • Her defasında bu 5 sorudan size farklı bir tane seçilerek sorulmaktadır.Bu sayede Hesap çalınmalarına karışılk Hesap güvenliğiniz en üst düzeyde korunmuş olacaktır.
    • Güvenlik sorularına 5 Seferden fazla yanlış Cevap vermeniz halinde ise hesabınız geçici olarak dondurulacaktır.Hesabınızı tekrar aktif etmek istediğiniz de ise Telefon ile Müşteri Hizmetlerini arayarak görüşmeniz gerekmektedir.Ayrıca kesinlikle Mail üzerinden yada yazılı olarak Hesap desteği de verilmemektedir.

    Aşşağıdaki Linki kullanarak artık hesabınızı oluşturmaya başlaya bilirsiniz ;

    Hesap Oluşturma Sayfası

    Kayıt işlemini başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra artık Hesap sayfanız üzerinden Hesabınızla ilgili detaylara ulaşabilir ,gerekli gördüğünüz düzenlemeleri de yapabilirsiniz.


    2.SATIN ALMA :

    İlk başta şunu belirtmek istiyorum Star Wars The Old Republic Oyunun maalesef Türkiyede Kutulu vaziyette satışı şu anda yoktur.Yakın bir zaman içerisinde Oyun Türkiye pazarında ve Marketlerde kutulu olarak satılmaya başlanacaktır.

    Kutulu vaziyette Oyunu illaki satın almak ister iseniz ise, Yurt dışındaki sitelerinden (Amazon vs.. ) sipariş vererek Oyuna kutulu bir vaziyette sahip olabilirsiniz.Yurt dışından yapılan satışlar da yaşanan gümrük ve teslim sorunlarınıda tabikide göze almanız gerekmektedir.

    Satın Alma Detayları ;

    • Orjinal site üzerinden ORIGIN aracılığı ile Digital yolla satışı yapılan SWTOR Oyunun Türkiye ye Resmi olarak satışı şimdilik maalesef yoktur.
    • Bundna dolayı Site üzerinde bulunan Hesabınız üzerinden oyunu satın alamazsınız,sadece internet üzerinde satılan CD-KEY ler aracılığı ile Oyunu Hesabınız üzerinden aktif edebilir ve oynamaya başlaya bilirsiniz.
    • Satın almış olduğunuz CD-KEY ile Dünyanın herhangi bir noktasından Oyunu aktif edebilirsiniz.Hiçbir Ülkesel kısıtlama veya Suncucularda IP engelleme gibi bir durum söz konusu değildir.

    Türkiye den Nasıl Satın alabilirim ;

    • Oyunu İnternet üzerinden satış yapan ve güvenilir saydığınız herhangi bir sitede üzerinden CD-KEY şeklinde yada Kutulu bir vaziyette satın alabilirsiniz.( Gittigidiyor,Hepsiburada vs... )
    • Digital olarak satın aldığınız Oyun larda satıcı veya site üzerinden size özel olarak gönderilmiş olan CD-KEY i hesabınızdaki gerekli bölüme girerek Oyunu aktif edebilirsiniz.
    • Kutulu olarak satın aldığınız Paketlerde ise yine Kutu içerisidnen çıkan CD-KEY i hesabınızdaki ilgili bölüme girerek Oyunu aktif edebilirsiniz.

    3.SATILAN PAKET SEÇENEKLERİ :

     Star Wars The Old Republic : Satın Alma ve Kayıt Rehberi


     Star Wars The Old Republic : Satın Alma ve Kayıt Rehberi
    Star Wars The Old Republic : Standard Edition ( Standart Paket )

    Adından da anlaşılacağı üzere Star Wars The Old Republic Oyunun standart olan ve ekstra Hediye vb.. hiç birşey barındırmayan normal paket seçeneğidir.

    • Bu paketi seçemeniz doğrultusunda ödemiş olduğunuz ücret karşılığında Oyun size 30 Günlük oynama süresi ile beraber gelmektedir.
    • Digital Yoldan Satın Alma : Oyunu İnternet üzerinden aldığınız satıcı veya siteden size gönderilecek olan özel bir CD-Key ile oyuna giriş yapabilirsiniz.Gönderilmiş olan bu özel kodu hesap sayfanız da gerekli bölüme girerek Oyunu aktif edebilirsiniz.
    • İnternet üzerinden Digital yolla satın aldığınız ürünlerde sadece size özel bir CD-Key gönderilir.Oyunun kutusu veya CD lerine benzer bir içerik gönderimi yoktur.


     Star Wars The Old Republic : Satın Alma ve Kayıt Rehberi


     Star Wars The Old Republic : Satın Alma ve Kayıt Rehberi
    Star Wars The Old Republic : Digital Deluxe Edition

    Bu paket seçeneğinde ise diğer Standart paketten farklı olarak sunulan hediyeler mevcuttur.Bu hediyeler oyun içerisinde parayla satılmayan türden ve karaktere özel itemlerdir.

    Sunulan Hediyeler :

    • Flare Gun : Başınızın üstünde duran ve kullanmış olduğunuz silahın daha fazla ateş etmesine olanak sağlayan bir nevi kozmetik bir cihazdır.
    • Training Droid : Bulunmuş olduğunuz sistemlerdeki galaxy leri keşfetmek için size sunulan küçük ama gelişmiş bir makina olarak adlandırabiliriz.Training Droid in size savaş sırasında sağladı bir dizi ekstra özellikleride bulunmakta.
    • Holo Dancer :Adından da anlaşılacağı üzere bir party vermek istediğinizde yada eylenmek için bir şeyler aradığınızda bunu size en kolay yoldan sunabilecek türden bir hediyedir Holo Dancer. Türkçe tam karşılığı ise Dansöz denebilir :)
    • Holo Cam :Bir nevi yüksek çözünürlüklü fotoğraf makinesi olarak adlandırabiliriz.Yapmış olduğunuz yolculuklar sırasında galaxy lerde önünüze çıkabilecek sayısız görsel likleri yüksek kalitede Resim çekerek kaydetmenize olanak sağlayan bir araçtır.
    • Hava Aracı :Evet hiç bir ücret ödemeden bir de hava aracı sahibi olacaksınız.Bunun nasıl bişey olduğunu aşağıdaki videoyu seyrederken daha net anlaya bilirsiniz.


    • Bu paketi seçemeniz doğrultusunda ödemiş olduğunuz ücret karşılığında Oyun size 30 Günlük oynama süresi ile beraber gelmektedir.
    • Digital Yoldan Satın Alma : Oyunu İnternet üzerinden aldığınız satıcı veya siteden size gönderilecek olan özel bir CD-Key ile oyuna giriş yapabilirsiniz.Gönderilmiş olan bu özel kodu hesap sayfanız da gerekli bölüme girerek Oyunu aktif edebilirsiniz.
    • İnternet üzerinden Digital yolla satın aldığınız ürünlerde sadece size özel bir CD-Key gönderilir.Oyunun kutusu veya CD lerine benzer bir içerik gönderimi yoktur.


     Star Wars The Old Republic : Satın Alma ve Kayıt Rehberi


     Star Wars The Old Republic : Satın Alma ve Kayıt Rehberi
    Star Wars The Old Republic : Collectors Edition

    Bu paket seçeneği ise Oyunun en pahalı ve en çok özel hediyesine sahip olan paket seçeneğidir.Diğer satılan tüm paketlerde hediye olarak verilen tüm özel itemler bu paket içeriğine dahildir.Bu pakete özgü hazırlanmış olan diğer hediyeler ve itemler de paket içinde mevcuttur.

    Paket İçeriği ve Hediyeler :



    • Bu paketi İnternet üzerinden veya Satış mağazalarından sadece Kutulu bir biçimde satın alabailirsiniz.Diğer paketlerde sunulan Digital satış bu paket seçeneği için geçerli değildir.
    • Collectors Edition paketinin içerisidnen çıkacak olan CD-Key ile yine hesabınız üzerinden gerekli bölüme girerek Oyunu aktif edebilirsiniz.

    4.CD-KEY İLE OYUNU AKTİF ETME ;

    • Buradaki sayfaya gidin :www.swtor.com/redeem/game
    • Önünüze çıkan Redeem Your Product Registration Code yazısına tıklayarak sayfaya giriş yapın ( Hesabınıza giriş yapmadıysanız hesabınıza gişri yapmanızı isteyecektir).
    • Açılan sayfada satın almış olduğunuz CD-KEY i gerekli kısma girerek onaylayın ve adımları takip edin.Göndermiş olduğunuz kodun onaylanması için bekleyin.
    • Göndermiş olduğunuz Kod başarılı bir şekilde onaylandığın da Hesap sayfanızda artık Oyunu görebilirsiniz.

    5.ÖDEME PLANI :

    Satın almış olduğunuz CD-KEY i Kullanarak hesabınıza Oyunu aktif ettikten sonra ,Oyun sizden ilerleyen aylar için bir ödeme planı oluşturmanızı isteyecektir.

    Ödeme Yöntemleri :

    Satın alma Yöntemleri Orjinal Site

    Satın almış olduğunuz Oyunun ilerleyen aylardaki gerekli olan ödemelerini yapmak için,Paypal Hesabınızı,Kredii Kartınızı veya ( Game Time Card ) olarak adlandırılan Oyun Süresi şeklinde yapabilirsiniz.

    Paypal :

    • Ödeme planı oluşturuken Türkiye üzerinden kullanılan Kredi Kartlarında genellikle sorun çıkmaktadır.Onun için kendinize bir Paypal hesabı oluşturarak ödeme planınızı Paypal üzerinden yaparsanız normalde kabul etmediği Kredi Kartlarını Paypal üzerinden kabul edecektir.

    Kredi Kartı :

    • Visa,MasterCard,Discover,JCB,American Express,Visa Electron,Visa Delta olan herhangi bir Kredi Kartnı kullanabilirsiniz.Kartınızın İnternet üzerinden alış verişe açık olması ve kullanılabilir durumda olması gerekmektedir.Yukarıda belirttiğim gibi en temiz ve sorunsuz yolu ise Kredi Kartınzı Paypal üzerinden kullanmanızdır.

    Oynama Süresi (GAME TIME CARD) :

    Öncelike bu Oyun Süreleri sadece satın almış olduğunuz bir Oyuna Ekstra Oyun zamanı eklemeniz için kullanılır.Bu Oyun Sürelerini kullanabilmek için öncelikle Oyunun satışta bulunan Oyun Paketlerinden Standart,Edition veya Collectors gibi bir Oyun paketine sahip olmanız gerekmektedir.

    • Bu kartlar ücretleri daha evvelden ödenmiş olan Oyun sürelerini içermektedir.
    • İnternet üzerinde hali hazırda 30 veya 60 Günlük Sürelerde satışa sunulan Oyun süreleri bulunmaktadır.
    • Size uygun olan bir Oyun Süresini seçerek satın alabilir,ilerleyen aylar için gerekli olan oyun ödemelerinizi Kredi Kartı veya başka bir hesaba ihtiyaç duymadan bu kartlar aracılığı ile çok rahatlıkla yapabilirsiniz.
    • Satın almış olduğunuz Oyun Süresini hesabınıza eklediğinizde,Daha önceden var olan Oyun Sürelerinizin üzerine otomatikman eklenir.
    • Oyun süreleri kullanıldığında geri dönüşü yoktur,yani kullandıktan sonra Oyun süresini iptal edemezsiniz.
    • GAME TIME CARD olarak satılan Oyun Sürelerinin Oyunların normal aylık ödeme ücretlerinden daha pahalıya geldiğinide unutmamak gerekir.

    6.OYUN

    • Ödeme planınıda başarılı bir şekilde siteye tanıttıktan sonra artık son adıma geçebilirsiniz.
    • Hesap sayfanızda bulunan Oyunun İndirme linkini kullnarak oyunu bilgisayaraınıza indirebilir ve gerekli güncellemelerini yaparak Oyunu oynamaya başlaya bilirsiniz.

    Rehberin birilernin işine yaracağını umar İyi oyunlar... bol güneşli günler dilerim.Var olan imla hatalarındna dolayı kusura bakmayın artık.Anlatımda bulunan hataları ve yanlışları da belitrtin gerekli düzeltmeleri yapalım

    Yaşasın Cumhuriyet,Yaşasın Özgürlük,Yaşasın aydınlığın gücü,( Yaşasın Aydınlığın gücü diye bağırmak zorunda kalan ama ruhu her zaman karanlık tarafta kalacak kişilere selam olsun,onlar kendilerini biliyorlar)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alabandes -- 26 Aralık 2011; 22:01:43 >







  • Güzel rehber eline sağlık
  • dsotum benim bir sorum var.bu paypal üyeliği açtık ama paypale kart tanıtmadık.pre paid kart ile oynamak zorundayım ben kk yok bu yüzden ödeme planı sıkınıt oluşturur.diyeceğim o ki paypala kart tanıtmadan onaylatabilirmiyiz oyuna
  • Güzel olmuş eline sağlık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can_rock

    dsotum benim bir sorum var.bu paypal üyeliği açtık ama paypale kart tanıtmadık.pre paid kart ile oynamak zorundayım ben kk yok bu yüzden ödeme planı sıkınıt oluşturur.diyeceğim o ki paypala kart tanıtmadan onaylatabilirmiyiz oyuna



    Bu soruyu sorman gerçekten güzel oldu, Rehberde neyin eksik olduğunuda bu sayede görmüş oldu ve Güncelledik.Kredi Kartı olmayanların veya kullanmayanların can dostu GAME TIME CARD lar.

    GAME TIME CARD ( Oynama Süresi ) :

    Öncelike bu Oyun Süreleri sadece satın almış olduğunuz bir Oyuna Ekstra Oyun zamanı eklemeniz için kullanılır.Bu Oyun Sürelerini kullanabilmek için öncelikle Oyunun satışta bulunan Oyun Paketlerinden Standart,Edition veya Collectors gibi bir Oyun paketine sahip olmanız gerekmektedir.


    • Bu kartlar ücretleri daha evvelden ödenmiş olan Oyun sürelerini içermektedir.
    • İnternet üzerinde hali hazırda 30 veya 60 Günlük Sürelerde satışa sunulan Oyun süreleri bulunmaktadır.
    • Size uygun olan bir Oyun Süresini seçerek satın alabilir,ilerleyen aylar için gerekli olan oyun ödemelerinizi Kredi Kartı veya başka bir hesaba ihtiyaç duymadan bu kartlar aracılığı ile çok rahatlıkla yapabilirsiniz.
    • Satın almış olduğunuz Oyun Süresini hesabınıza eklediğinizde,Daha önceden var olan Oyun Sürelerinizin üzerine otomatikman eklenir.
    • Oyun süreleri kullanıldığında geri dönüşü yoktur,yani kullandıktan sonra Oyun süresini iptal edemezsiniz.
    • GAME TIME CARD olarak satılan Oyun Sürelerinin Oyunların normal aylık ödeme ücretlerinden daha pahalıya geldiğinide unutmamak gerekir.


    Kıscası Kredi Kartınız olmasa dahi bu Oyun Süreleri ile oyununuz için gerekli olan aylık ödemeleri yapabilirsiniz.Paypal Hesabına veya Kredi Kartı gibi araçlara ihtiyacınız yoktur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alabandes

    quote:

    Orijinalden alıntı: can_rock

    dsotum benim bir sorum var.bu paypal üyeliği açtık ama paypale kart tanıtmadık.pre paid kart ile oynamak zorundayım ben kk yok bu yüzden ödeme planı sıkınıt oluşturur.diyeceğim o ki paypala kart tanıtmadan onaylatabilirmiyiz oyuna



    Bu soruyu sorman gerçekten güzel oldu, Rehberde neyin eksik olduğunuda bu sayede görmüş oldu ve Güncelledik.Kredi Kartı olmayanların veya kullanmayanların can dostu GAME TIME CARD lar.

    GAME TIME CARD ( Oynama Süresi ) :

    Öncelike bu Oyun Süreleri sadece satın almış olduğunuz bir Oyuna Ekstra Oyun zamanı eklemeniz için kullanılır.Bu Oyun Sürelerini kullanabilmek için öncelikle Oyunun satışta bulunan Oyun Paketlerinden Standart,Edition veya Collectors gibi bir Oyun paketine sahip olmanız gerekmektedir.


    • Bu kartlar ücretleri daha evvelden ödenmiş olan Oyun sürelerini içermektedir.
    • İnternet üzerinde hali hazırda 30 veya 60 Günlük Sürelerde satışa sunulan Oyun süreleri bulunmaktadır.
    • Size uygun olan bir Oyun Süresini seçerek satın alabilir,ilerleyen aylar için gerekli olan oyun ödemelerinizi Kredi Kartı veya başka bir hesaba ihtiyaç duymadan bu kartlar aracılığı ile çok rahatlıkla yapabilirsiniz.
    • Satın almış olduğunuz Oyun Süresini hesabınıza eklediğinizde,Daha önceden var olan Oyun Sürelerinizin üzerine otomatikman eklenir.
    • Oyun süreleri kullanıldığında geri dönüşü yoktur,yani kullandıktan sonra Oyun süresini iptal edemezsiniz.
    • GAME TIME CARD olarak satılan Oyun Sürelerinin Oyunların normal aylık ödeme ücretlerinden daha pahalıya geldiğinide unutmamak gerekir.


    Kıscası Kredi Kartınız olmasa dahi bu Oyun Süreleri ile oyununuz için gerekli olan aylık ödemeleri yapabilirsiniz.Paypal Hesabına veya Kredi Kartı gibi araçlara ihtiyacınız yoktur.

    bende bir soru sormak istiyorum izninle.subscription yaparken game card ile tanıtma seçeneği var mı?




  • Collectors Edition paketi gümrüğe takılıyor bilginize.Tüm gününüzü gümrükte geçirmeyin sonra
  • arkadaşlar benim paypal hesabım var standart olanı almak istiyorum. ne kadar harcamam gerekiyor ve nasıl alacağım? standart alınca direk 1 ay bedava geliyor mu? onun dışında aylık ne kadar bi ücreti var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aragonit.

    Collectors Edition paketi gümrüğe takılıyor bilginize.Tüm gününüzü gümrükte geçirmeyin sonra


    Patron o'da koli gibi bişey yahu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Duman7
    bende bir soru sormak istiyorum izninle.subscription yaparken game card ile tanıtma seçeneği var mı?


    quote:

    Orijinalden alıntı: SupermanReturnz
    arkadaşlar benim paypal hesabım var standart olanı almak istiyorum. ne kadar harcamam gerekiyor ve nasıl alacağım? standart alınca direk 1 ay bedava geliyor mu? onun dışında aylık ne kadar bi ücreti var?

    Duman7 :

    Evet var,Oyunun ilerleyen aylardaki ödemeleri için Paypal hesabı yada Kredi Kartınız yoksa Game Time Card olarak adlandırılan Oyun Sürelerini kullanabilirsiniz.( Gittigidiyor,Hepsiburada,Gamer Market,Level TR ) vb.. Sitelerden temin edebilirsiniz.

    Orjinal Açıklması : Buradan Bakabilirsiniz

    Oyun Süreisini hesabınıza ekleme : Buradan Bakabilirsiniz

    SupermanReturnz :

    Oyunun şu anda Türkiye ye Resmi olarak satışı yoktur,Türkiye üzerinden ( Gittigidiyor,Hepsiburada,Gamer Market,Level TR ) vb.. siteler aracılığıyla satılan CD - KEY şeklinde olan ürünlerden alabilirsiniz.Standart paket veya diğer paketlerin herhangi bir tanesini aldığınızda oyun size 30 Günlük Bedava oynama süresi ile gelmektedir.Bu digital satışlarda satıcıların belirttiği gibi size sadece CD-KEY gönderilir ve bu keyle hesabınız aktif edebilirsiniz.

    Oyunun satın alsanız dahi ilerki aylar için ödeme planı oluşturmadan oyuna başlayamazsınız.Var olan Paypal hesabınızı bu ödeme planınında kullanabilirsiniz.

    Orjinal Kaynak : Buradan Bakabilirsiniz

    Resmi olarak duyurulan aylık ödeme bilgileri ise :

    • 1 Aylık Ödeme için : 14.99 Dolar
    • 3 Aylık Ödme için: Ay başına 13.99 Dolar
    • 6 Aylık Ödeme için: Ay başına 12.99 Dolar

    Aylık Ücret : Orjinal Fiyat Bilgisi

    Türkiye üzerinden yapılan aylık ödemeler € Euro üzerinden hesaplanmaktadır.




  • hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim. siteleri kontrol ettim sanırım en ucuzu leveltr deluxe+60 pre paid 141 tl standart+60 gün pre paid 151 tl ye denk geliyor.
  • Eline sağlık, olması gereken bir rehberdi.
  • saolasın dostum
  • Bu lvltr sitesine güvenilir mi?Bana ucuz geldi cd-key fiyatı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PuSaT28

    Bu lvltr sitesine güvenilir mi?Bana ucuz geldi cd-key fiyatı.

    Gittigidiyor üzerinden yapmış olduğu son satışlar da bir problem gözükmüyor ama tabi ne desek boş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alabandes

    quote:

    Orijinalden alıntı: PuSaT28

    Bu lvltr sitesine güvenilir mi?Bana ucuz geldi cd-key fiyatı.

    Gittigidiyor üzerinden yapmış olduğu son satışlar da bir problem gözükmüyor ama tabi ne desek boş.

    Zaten vazgeçtim almaktan.Conan gibi,optime özürlü bir oyunu bana çatır çatır oynatan sistem,star wars da takıldı kaldı adeta.Ben boşuna küfür etmişim funcoma bukadar.
  • ya zireat kredi kartı var internetten alış veriş yapıyorum rift flanda oynadım bu kartla ama star wars da hata veriyor durmadan aylık odeme metodu secerken anlamadım bi yolu varmı bu işin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caneraksu22

    ya zireat kredi kartı var internetten alış veriş yapıyorum rift flanda oynadım bu kartla ama star wars da hata veriyor durmadan aylık odeme metodu secerken anlamadım bi yolu varmı bu işin

    Yukarıda zaten belirttim detayları ile ,Ne hikmetse Türkiye üzerindeki kartlarda ( Ki böyle bir Kredi Kartı türü yok ) sorun çıkıyor.Nomalde bu kartlar dünya çapında alışverişe açık kartlardır ama,Nedenini bende tam olarak bilmiyorum açıkcası.Yapabileceğin Paypal üzeridnen Kredi Kartını tanıtmak ve ödeme planında ise Pyapal ı kullanmak olacaktır.

    Birazdaha detaylı okusaydın bunları sormana gerek kalmaz dı ama olsun demekki gözden kaçmış normaldir.

    Paypal :

    Ödeme planı oluşturuken Türkiye üzerinden kullanılan Kredi Kartlarında genellikle sorun çıkmaktadır.Onun için kendinize bir Paypal hesabı oluşturarak ödeme planınızı Paypal üzerinden yaparsanız normalde kabul etmediği Kredi Kartlarını Paypal üzerinden kabul edecektir.




  • Subscriptionu paypal hesabi ile yaptin ancak soyle bir sorum var, bu subscriptionu iptal etme secenegimiz yok mu ? Ben bulamadim da...
  • Buldum buldum gormemisim
    En altta cancel subscription varmis :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.