Bildirim
Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-Program (37. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Android OS, anlamadığım bir şekilde ekrandan bile çok pil tüketiyor. Önceden yattığımda %3-4 giderken şimdi 15-20'yi buluyor. ICS yüklü ama 2.3.4 ve 2.3.6'da da aynı sorun vardı. Ram'i sıfırlıyorum arada bir ama faydası olmuyor. Arka plan dışında uygulama açık olmamasına rağmen ram kullanımı 600 mb şu an. Sıfırlayınca 510'a iniyor. Simage çalışmıyor herhalde, küçültemedim resimleri. Yardım bekliyorum.
Görev yöneticisinde hiç uygulama gözükmemesi önemli değil. Arkaplanda veri tüketimine devam eden bir sürü uygulama oluyor. Telefona uygulama oyun yükledikçe arkaplanda gizlice veri tüketmeye devam ediyor. Bunu engellemenin yolu yok denebilir. Sonlandırsanız da bir süre sonra ynie başlıyorlar çalışmaya. Gameloft oyunları ve Blood and Glory arkaplanda felaket veri tüketiyorlar. Sonlandırsanız bile bir süre sonra tekrar çalışıyorlar.Ama sizin pil tüketimi abartılı. Sizin telefonda açıkçası bir anormallik var. O uygulamayı bulup kaldırmanız lazım.
-
Gameloftun arka planda çalışan oyunlarını sildim. Çoğu çalışan oyunu hatta. Kalan uygulamalar:
Kullanılan hizmetler:
Ayarlar, Facebook, Battery Solo Widget, Whatsapp, 3D digital weather clock, Yazılım güncelleştirme, SyncML-DS, Google Play Store, Social Hub, Yazılım Güncellemesi, Google Hizmetleri, Google Haritalar, MAPServiceSamsung, Dijital Saat, Exchange hizmetleri, Görev yöneticisi, SecPhone, PlanetScapes Free, Samsung tuş takımı
Önbellek işlemleri:
Samsung Apps, Best Wallpapers HD, Google Talk, Medya, Google haritalar, Google Haritalar, Rehber, Game Hub, Yüklemelerim, Google+, PopupuiReciever, Paket Erişim Yardımcısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 29 Nisan 2012; 18:40:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: myfever06
quote:
Orijinalden alıntı: SyntaxError
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SpyPC
Buda Odin in linki http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CDYQFjAB&url=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fattachment.php%3Fattachmentid%3D581913%26d%3D1304094576&ei=yyecT52KNcjd4QSZs_ypDg&usg=AFQjCNF7sF0f2yJp0IxHp1ISlP2fzGKhtw&sig2=StX7M7rPUEmOeFlEjEWBQQ
Kardeşim oncelikle ilgilendiğin için tşk ederim abi normal kies i başka bi pc ye yükledim telefonu mu 4.0.0.3 güncelledi. olmaz dediniz ama nasıl oldu anlamadım bende. çek cum gelmişti telefon ve pasaporta işli değil. versiyonu güncelledikten sonra başka bi programı daha güncellemem gerekiyor mu?
Güncelleme tamam ancak en kısa sürede imei kaydını yaptırmanız gerekiyor...
telefonu pasaporta işletemeden telefon kapanırsa ne gibi sorunlarla karşılaşırım? Kapandıktan sonra pasaporta işlersem sıkıntı olur mu yoksa normal çalışmaya tekrar mı başlar? Bide telefonumu 3 gündür kartla kullanıyorum sizce ne kadar süre sonra kapatılır??
http://forum.donanimhaber.com/m_44915716/tm.htm
-
Ya beyler ben yaklaşık 5 ay önce SII aldım. 4,5 aydır sorunsuz bi şekilde kullanırken bir anda telefonun şarjı ile ilgili şöyle bi sıkıntı yaşamaya başladım. Telefon açık ya da kapalıyken çok hızlı şarj olmaya başladı. Şarj aletini çıkarsam dahi tekefon %100 şarj oldu. Şarj cihazını çıkarın diye uyarı veriyor. Telefoncuya sordum yok şarj entegresi bozuk yok kıl yok tüy yok yumak dedi. var mı bu işin çözümünü bilen??? -
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Gameloftun arka planda çalışan oyunlarını sildim. Çoğu çalışan oyunu hatta. Kalan uygulamalar:
Kullanılan hizmetler:
Ayarlar, Facebook, Battery Solo Widget, Whatsapp, 3D digital weather clock, Yazılım güncelleştirme, SyncML-DS, Google Play Store, Social Hub, Yazılım Güncellemesi, Google Hizmetleri, Google Haritalar, MAPServiceSamsung, Dijital Saat, Exchange hizmetleri, Görev yöneticisi, SecPhone, PlanetScapes Free, Samsung tuş takımı
Önbellek işlemleri:
Samsung Apps, Best Wallpapers HD, Google Talk, Medya, Google haritalar, Google Haritalar, Rehber, Game Hub, Yüklemelerim, Google+, PopupuiReciever, Paket Erişim Yardımcısı
Peki az da olsa birşey değişmedi mi? Mesela şunu deneyebilir misiniz? Telefonu gece bırakın. Kalktığınızda ( 6 saat uyuduğunuzu farz edelim ) şarjın %3 - % 5 ten fazla azalmamış olması gerekir.
Önbellek işlemlerindeki o uygulamalar çok fazla şarj götürecek şeyler değil aslında.
Telefonunuzun firmware sürümü nedir? ICS'de multitasking ve Temp yönetimi çok daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: lithopedion
Ya beyler ben yaklaşık 5 ay önce SII aldım. 4,5 aydır sorunsuz bi şekilde kullanırken bir anda telefonun şarjı ile ilgili şöyle bi sıkıntı yaşamaya başladım. Telefon açık ya da kapalıyken çok hızlı şarj olmaya başladı. Şarj aletini çıkarsam dahi tekefon %100 şarj oldu. Şarj cihazını çıkarın diye uyarı veriyor. Telefoncuya sordum yok şarj entegresi bozuk yok kıl yok tüy yok yumak dedi. var mı bu işin çözümünü bilen???
Telefoncu sanırım doğru söylemiş. Bu tip bir sorun yazılımsal olamaz. Şarjın gidişatını ekran yazdıran bir çip bulunur o çip bozulmuş olabilir. Normalde her telefonda ortalama 5-6 yıl sonra şarj göstergesi kafayı yer. Ama siz daha 5 ay kullanmışsınız şanssızlığınıza gelmiş herhalde. Servise götürüp garantiden tamir ettirin telefonu.
-
quote:
Ya beyler ben yaklaşık 5 ay önce SII aldım. 4,5 aydır sorunsuz bi şekilde kullanırken bir anda telefonun şarjı ile ilgili şöyle bi sıkıntı yaşamaya başladım. Telefon açık ya da kapalıyken çok hızlı şarj olmaya başladı. Şarj aletini çıkarsam dahi tekefon %100 şarj oldu. Şarj cihazını çıkarın diye uyarı veriyor. Telefoncuya sordum yok şarj entegresi bozuk yok kıl yok tüy yok yumak dedi. var mı bu işin çözümünü bilen???
sıkıntıyı biraz açar mısın? msj da bi sıkıntı göremedim açıkçası hızlı şarj oluyormuş bu güzel bişi ee sorun ne? hızlı şarj olupta çok kısa sürede mi bitiyor şarjın? yani aslında şarj almıyor mu? direk müdahale yapma bi telefonu başka bi bataryayla dene aynı sorun yine olursa telefoncunun dediği gibi sorun veya başka bi sorun olabilir. ha bide bataryanın ucu oksitlenmiş olabilir bi bak kararma var mı varsa sivri bişi ile veya hafif nemli bi bezle temizle sorun çözüldüğünde burdan paylaşırsan iyi olur. aynı sorundan muzdarip arkadaşlar varsa faydalanırlar. Haa bide söylemeden geçmeyeyim cvp yazarken bi sigaram heder oldu bi sigara borçlusun ;) :P
-
quote:
quote:
sıkıntıyı biraz açar mısın? msj da bi sıkıntı göremedim açıkçası hızlı şarj oluyormuş bu güzel bişi ee sorun ne? hızlı şarj olupta çok kısa sürede mi bitiyor şarjın? yani aslında şarj almıyor mu? direk müdahale yapma bi telefonu başka bi bataryayla dene aynı sorun yine olursa telefoncunun dediği gibi sorun veya başka bi sorun olabilir. ha bide bataryanın ucu oksitlenmiş olabilir bi bak kararma var mı varsa sivri bişi ile veya hafif nemli bi bezle temizle sorun çözüldüğünde burdan paylaşırsan iyi olur. aynı sorundan muzdarip arkadaşlar varsa faydalanırlar. Haa bide söylemeden geçmeyeyim cvp yazarken bi sigaram heder oldu bi sigara borçlusun ;) :P
galaxy s2 nin orjinal şarj aleti ve bataryası ile şarj süresi ortalama 3-3.5 saattir, format atın eğer düzelmesse ve bu sürenin çok altındaysa servise götürün
-
arkadaşlar iki gündür şöyle bir sorunum var. Kies üzerinden 4.0.3 e güncelledim. Şuan google play store da 9 tane bekleyen güncelleme var fakat güncelleme yapamıyorum. İndiriliyor diyor fakat hiç bir aksiyon yok. Hafıza kartında olan apk uzantılı dosyaları yüklemeyi denedim onlarda da yükle dediğim yükleniyor diyor ama öyle kalıyor bir işlem olmuyor. Şu anda da bildirim çubuğunda samsung push service yükleniyor yazıyor ama 20 saate yakındır açık olmasına rağmen yükleyemedi. Ne yapmam lazım? -
arkadaşlar bende cumartesi gecesi 9100 G kullandığımı öğrendim valla canım sıkılmadı değil ama telefonumu seviyorum
kısmetse bi ics bekliyoruz inş
-
quote:
Orijinalden alıntı: neyzen786
arkadaşlar iki gündür şöyle bir sorunum var. Kies üzerinden 4.0.3 e güncelledim. Şuan google play store da 9 tane bekleyen güncelleme var fakat güncelleme yapamıyorum. İndiriliyor diyor fakat hiç bir aksiyon yok. Hafıza kartında olan apk uzantılı dosyaları yüklemeyi denedim onlarda da yükle dediğim yükleniyor diyor ama öyle kalıyor bir işlem olmuyor. Şu anda da bildirim çubuğunda samsung push service yükleniyor yazıyor ama 20 saate yakındır açık olmasına rağmen yükleyemedi. Ne yapmam lazım?
Aynı sorun şu anda herkeste var. Ben de yaşadım aynı sorunu. Google yazılımcıları sağolsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: SpyPC
Kies i sil yeniden yükle o da olmazsa Odin le yükleme yap.Bu linkte yükleme nasıl yapılacağı var:
http://yesilcin.com/odin+ile+yazilimfirmware+guncelleme+nasil+yapilir-t707.0.html
http://www.hotfile.com/dl/153172839/8e7a1c4/I9100XWLP7_I9100OJVLPB_TUR.zip.html burda 4.0.3 Türkiye firmware var.
Bir yerde yanlış yapsam telefona bir şey olur mu? Bu riski göze alamam çünkü..
-
Arkadaşlar ICS güncellemesi yaptıktan sonra ekranda kırmızı çerçeveler çıkmaya başladı. Belirli bir anda gelmiyor ama mesajlara girdiğimde özellikle çok sık oluyor. Bunu nasıl geçirebilirim ? -
Samsung galaxy s2 SMS garantiliymiş. Böylebir garanti firmasının varlığından haberdar olan varmı?
1200-1250tl bu telefon için uygunmudur. -
quote:
Orijinalden alıntı: akvaristhb
Samsung galaxy s2 SMS garantiliymiş. Böylebir garanti firmasının varlığından haberdar olan varmı?
1200-1250tl bu telefon için uygunmudur.
Evkur paralel ithalat cihazi.
Yuksek fiyat.
S3 tanitiliyor bu hafta. S2 2.elleri 1000_1100 civarina indi.
vermeyin o fiyatı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
quote:
Orijinalden alıntı: diablo12
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
quote:
Orijinalden alıntı: diablo12
Beyler bi sorunum var. Virüs müdür bu acaba ne anlamadım?
Sürekli Voice Talk sayfası açılıyor. Sürekli.. Başka bir sayfaya giremiyorum. Görev yöneticisi açıyorum daha sesli konuşmayı kapatamadan tekrar voice talk sayfasına atıyor beni.. Neden çıkamyıorum ordan? Nasıl yapabilirm bunu?
Ayarlardan telefonun tepesine 2 kere dokunulduğunda voice talk'ın açılmasını kapatın. Ve Voice Talk'a Driving Mode Off diye konuşun.
ayarlarda nerden kapatıcağım onu bulamadım?
Hocam biraz karıştırın telefonu yahu. Hareket ayarları diye bir bölüm var ordan Çift Vur u kapatın.
yaptım, hala açılıyor sürekli, Şimdide başka birşey daha çıktı. Telefonla konuşurken, Kendi kendine sürekli hoparlör açılıp kapanıyo. Konuşamıyorum telefonla.. Bununda bi ayarı yoktur herhalde? telefoncuya gidiyim ben en iyisi..
-
quote:
Orijinalden alıntı: optimus 1
quote:
Yuksek fiyat.
vermeyin o fiyatı
Yani SMS garantisine güvenilip telefon alınırmı? İnternetten araştırabileceğim bir kaynak varmı? Ben hiçbir bilgiye ulaşamıyorum.
Telefonun sıfır fiyatı 1200tl. ikinci eli 1000-1100tl ise bu telefon için 1200tl çok değil gibi gözüküyor.
S3 çok pahalı giriş yapacaktır piyasaya. Teknolojiyle yarışmak benim harcım değil :) Ayrıca kardeşime hediye edeceğim. Ben kullanmayacağım.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: optimus 1
quote:
Yuksek fiyat.
vermeyin o fiyatı
Yani SMS garantisine güvenilip telefon alınırmı? İnternetten araştırabileceğim bir kaynak varmı? Ben hiçbir bilgiye ulaşamıyorum.
Telefonun sıfır fiyatı 1200tl. ikinci eli 1000-1100tl ise bu telefon için 1200tl çok değil gibi gözüküyor.
S3 çok pahalı giriş yapacaktır piyasaya. Teknolojiyle yarışmak benim harcım değil :) Ayrıca kardeşime hediye edeceğim. Ben kullanmayacağım.
Sms garanti paralel ithalat servisidir. Isler oralarda su sekil isliyor.
Diyelim cihaz arızalandı. Derler ki kullanici hatasi.cihaz servis dışı kalır. Boyle cok tecrubesi olan var. Paralel ithalat alacagina git yurtdisi sifir cihaz al 1000 e. Ayni.
-
değerli arkadaşlar sorumun cevabını bulamadım.kiestenten güncelleme yapmak istiyorum ancak Diskteki boş alan yetersiz(en az 3000 Mb gerekiyor) uyarısını alıyorum ne yapmam lazım. Saygılar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X