Şimdi Ara

SATILIK Asus EeePad 10' Tablet + Dock Station (799 TL !!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATILIK Asus EeePad 10" Tablet + Dock Station (UYGUN FİYAT!!)

Arkadaşlar Hepsi.burada'dan aldığım tabletimi, android işletim sistemine alışamadığımdan dolayı satıyorum.Cihaz sıfır sayılır, sadece 1 kez şarj ettim.. Kutusunda, tüm içeriği ile gönderilecektir. Kesinlikle en ufak çizik, iz, leke, piksel hatası vs.. bulunmamaktadır. Sıfır sayılır, kutusunda duruyor.

Ürünün özelliklerini buradan inceleyebilirsiniz.. Zaten buradan aldım bende, iki yıl garantilidir.

İstediğim fiyat 800tl'dir.. Sadece İpad2 ile takas edebilirim, + - konuşulur. G.gidiyor vs. gibi sitelerden ilan açabilirim arkadaşlar.

SATILIK Asus EeePad 10' Tablet + Dock Station (799 TL !!!) SATILIK Asus EeePad 10' Tablet + Dock Station (799 TL !!!) SATILIK Asus EeePad 10' Tablet + Dock Station (799 TL !!!) SATILIK Asus EeePad 10' Tablet + Dock Station (799 TL !!!)
     SATILIK Asus EeePad 10' Tablet + Dock Station (799 TL !!!) SATILIK Asus EeePad 10' Tablet + Dock Station (799 TL !!!) SATILIK Asus EeePad 10' Tablet + Dock Station (799 TL !!!)

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• android in neyine alışamadınız? sorunlarınız varsa yardımcı olabilirm.
  • kardeş ben alıcıyım bu cihaza da gerçekten merak ediyorum nasıl alışamadın androide güzel bi fiyat ayarlıyalım aramızda alıcam hemen
  • IPad2'den gecis yaptim bu tablete, cok merak ettigim icin aldim. Ipad deki rahat ve kolay kullanimi bulamadim. En iyi ozelligi Usb den istedigin gibi film izleme rahatligi, onun disinda cok karisik geldi bana. Tekrar iPad e gececegim, bunun sebebi cok daha kolay kullanima sahip olmasi..
  • tel numaranı verirmisn bi görüşelim yada gmail falan
  • arkadaşlar bu cihazın gps özellikli modeli var mı?
  • umtkyck(at)gmail.com burdab bi mesaj ata kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cihaz satıldı mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.