Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.756
Cevap
38
Favori
324.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Evime dün teslim edilen Bosch KGE58AW30N buzdolabı için almak isteyenlerin fikir edinmesi adına inceleme yazısı yazmak istedim.

     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

    Buzdolabı Ekim ayında piyasaya sürüldüğünden beri almak istiyordum. Önce evdeki buzdolabını elden çıkarmam gerektiğinden şimdiye kısmet oldu.

    Buzdolabını almamın sebebi geniş iç hacim, kullanışlılık, tasarruf ve şık görünümü idi. Başta inox istesem de daha sonra daha şık bulmam sebebiyle beyaz aldım.

     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi
     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi
     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

    Buzdolabı no frost değil. Çoğu kişi bu konuda önyargılı, ancak ben bu konuyu düşünmedim bile. Üst soğutucu bölüm arka duvardan soğutma sağlıyor ve arka duvarda oluşan kırağılanma veya karlanmayı otomatik olarak kendisi eritiyor. Alt dondurucu bölme ise tavan kısmına çıplak olarak yerleştirilmiş evaporatör (soğutucu ünite)üzerinden soğutuluyor. Burada oluşabilecek karlanmayı sizin eritmeniz gerekiyor. Çevremde son 10 yıl içinde üretilmiş bir çok Bosch, Siemens veya Profilo derin donduruculu statik buzdolaplarında karlanmanın neredeyse hiç olmadığını tespit ettim, anca senede bir yapılacak detaylı iç temizliğide kar eritilmesi kafi. O da 0,5cm kadar ya olur ya da olmaz.

    Bildiğiniz üzere no frost olmayan(statik) buzdolaplarının neredeyse tamamında min. .... max. şeklinde mekanik termostat düğmesi vardır. Buradan soğukluk ayarını açar ya da kısarsınız, ancak kaç derece olduğunu bilemezsiniz. Bosch bu durumu dijital kontrol paneli ve elektronik sistemle çözmüş. Kontrol panelinden dondurucu ve soğutucu bölmelerini birbirinden bağımsız olarak kaç 'C olmasını istiyorsanız direkt ekrandan seçiyorsunuz. Dondurucu bölmeye aniden fazla besin yüklemek için süper dondurma, içecekleri hızlı soğukmak için süper soğutma ve tatile giderken üst soğutucu bölmenin gereksiz çalışmasını önlemek için bölmeyi 14'C ye sabitleyip tasarruf yapan tatil tuşu mevcut. Dondurucudaki besinlerin sıcaklığı tehlikeli bir şekilde yükseldiğinde alarm veriyor. Alarmı susturmak için düğmesine bastığınızda oluşan en yüksek sıcaklığı ekrandan gösterip çalışmaya devam ediyor. Yani buzdolabı için gereken tüm fonksiyonlar mevcut. İç aydınlatması ampul değil, LED ile sağlanıyor. Kapı 1 dakikadan fazla açık kalırsa aralıksız alarm veriyor.

     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

    Ürünün sebzelik bölmesi çok kullanışlı. Şimdiye dek gördüğüm en kullanışlı sebzelik diyebilirim. Ön kısmı dümdüz. Taban kısmı sebzelerin nefes alması ve oluşabilecek rutubetle temas edip çürümemesi için tırtıklı yapılmış. Sağa-sola kaydırılabilen ek kap da var. Bu kapta küçük meyveleri vb. saklayabiliyor ya da çıkarıp dışarı alabiliyorsunuz. Kap sebzelikte tam düzen sağlıyor. Sığ, geniş ve derin olması sebzelerin üst üste yığılıp biririni ezerek çürütmesini engelliyor.

     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

    Buzdolabında hava akımından dolayı oluşan ekstra soğuk alana 2 adet chiller çekmecesi eklenmiş. Burada balık, et, tavuk, acil soğuması gereken içecekler saklanabiliyor. Malzemesi oldukça kaliteli ve taban yine tırtıklı imal edilmiş.

     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

    Gövdedeki cam raflar epey sağlam ve çekmece gibi öne çekilebiliyor. Bu da arkadaki malzemelere kolay ulaşmanızı sağlıyor.

     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

    Dondurucu bölme toplam 122lt ve 2 çekmeceden oluşuyor. Dilerseniz çekmeceleri çıkarıp ortasında bulunan cam rafla normal dondurucu bölme gibi kullanabiliyorsunuz.(resmini çekemedim) Üst çekmece epey derin ve yüksek. Resimde göründüğü gibi 1 dondurucu bölmesine bedel malzeme alıyor :) Alt çekmece motor kısmından ötürü çok derin değil, ancak yine de epey yiyecek sığdı.

     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi
     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi
     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

    Bunlara ek olarak açılabilen veya katlanıp cam rafın altına gizlenebilen ek plastik raf, doluyken yüksekliği ayarlanabilir kapı rafı, dondurucu bölmede soğutma aküsü gibi oldukça kullanışlı ek aksesuarları da var.

     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

    Buzdolabının ölçüleri 191X70X75cm Genişlik standart olsa da epey uzun ve derin bir buzdolabı. 513lt brüt hacmi var. Arka kondanser telleri ve motoru açıkta, ancak yandan bakınca belli olmuyor. Kapı lastikleri gördüğüm kadarıyla presli değil, geçme. İleride lastikleri kapı değişmeden değiştirilebilir. Kapı kupları inox görünümlü, kapı komple sacdan oluşuyor. Üst tabla, çıta ve tekmelik parçaları yok. Bu yüzden parlak beyaz boya cihazı harika gösteriyor. İyi ki inox almamışım dedim.

     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

    Ürüne 40dB demişler, ancak bence 40dB'den de sessiz. Alışılagelmiş buzdolabı sesi kesinlikle yok. Gece televizyon izlerken sesini sonuna kadar kıstığınızda çıkan cızırdama sesine çok benzer bir sesi var. Bilmeyen biri buzdolabının çalıştığını kesinlikle anlayamaz. Yani katalogda yazan değer tamamen doğru, hatta bence daha sessiz. 40dB Beko buzdolabı kullanan arkadaşlarımı biliyorum da, onlarınki traktör kalıyor bunun yanında :)

    En önemlisi bu buzdolabı A++ enerji sınıfıyla A sınıfından %40 az enerji harcıyor. Günde 0,78kw, yılda 285kw enerji tüketiyor. Sanırım inverter mantığı var, çünkü kapısını açar açmaz hemen devreye giriyor, çok sık çalıştığını hissediyorum. Bu şekilde çalışarak tasarruf yaptığını düşünüyorum. İdda edilene göre normal kullanıma tüketimi 7TL'yi geçmiyor. Onu da gelen elektrik faturasından anlayacağım.

     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

    Buzdolabında kullanılan ekovat ACC marka.

     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

    Ürünün içi antibakteriyel ve antibakteriyel hava filtresi varmış. Bunu da alınca öğrendim :)

     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

    Buzdolabının Low Frost teknolojisi ile çok az karlanma yaptığını ilk günkü tecrübemle söyleyebilirim. Soğutucu arka duvarında sadece kırağılanma var, hatta annem gördüğünde "Aaa buzdolabının arkası simli mi" dedi :D Dondurucu tavanına ellediğimde de karlanma görmedim. Ki ilk çalışma ve üzerine o kadar besin yüklemesi yapılınca karlanması gerekirdi. Soğutma ise harika, mahsus dolaba su koydum ve rahatça içemedim.(+4'C) Zaten 24 saatte 17kg dondurma kapasitesi ve elektrik kesintilerinde 4dondurucudakileri 40 saat koruma özelliği ile piyasada rakipsiz bir ürün.

    Üründe tespit ettiğim eksilerse;
    -Kapı vakumlu olduğundan zor açılıyor.
    -Genel malzeme kalitesi iyi olsa da sebzelik kenarları biraz esnek. 1 yumurtalık olması kötü, keşke 2 tane olsaydı. Buz kabı ise çok kalitesiz ve yine 1 tane. Ek buzluk almak gerekiyor.
    -Dondurucuda aydınlatma yok.


    Son olarak böyle harika bir buzdolabına sadece 1378TL verdim. Bence fiyat/performans oranı harika. Aldığıma hiç pişman değilim, aksine inanılmaz mutluyum, inşallah memnuniyetim devam eder. Alacaklara tavsiye ederim.

    Merak edenler için, ürün Made In Turkey. Ürünü avrupabilisim.com.tr'den aldım ve çok memnun kaldım. Onlara da ayrıyeten teşekkür ederim.







  • Buzdolabı 5 para etmez servis ve marka ürünün arkasında durmuyor ya fahiş fiyata tamir yada yenisi parasına fabrikadan gönderim teklif ediyor en üstler soğutmuyor arkaya bişey dayanmıyor vs vs benim dolap 3 sene sonunda sizlere ömür inş sizinkiler bozulmaz benimki gövde kaçağından bozuldu yılda bir buzlarını eritmek suretiyle kapattığımda geri takınca kaçak verdi ve bi kere gaz basıldı 1 hafta sonra tekrar gitti
  • Merhaba Candoğan bey, siz işinizi bilirsiniz bende sizin bu dolap yazınızı uzun zamandan beri takip ediyorum şimdide alayım dedim ama eşim neden eski teknoloji alacaksın diyorNeden no-frost almayalım diyor, kafam mahfoldu.

    Şimdi eğer siz buraya açık açık bir yazarsanız eşimede okutacağım iki inansında bunu alalım hem fiyatı harika hemde siz iyi diyorsunuz.

    Eşim diyorki evdekide eski tip klasik buzdolabı ondan hiç bir şey saklayamıyordum, buz yapıyordu 2 - 3 ayda bir buz eritiyordum, bumu iyi no frost mu iyi, aradaki farkları hangisi daha kaliteli yazarsanız alacagız.

    Evdeki çamaşır makinesi siemens olduğu için siemens alacağım bu ikisi aynı demiştiniz değil mi.

    http://www.siemens-home.com/tr/KG58EAW30N.html

    http://www.bosch-home.com/tr/KGE58AW30N.html

    Son olarak bu ithal ürünmü, ne malı.




  • Yazdığım yazıda hepsinin cevabı var aslında :)

    Siemens ile Bosch iç plastiklerin ve gösterge ışıklarının rengi haricinde tamamen aynı.

    Bunlar IFA 2011 fuarında tanıtılan en yeni teknoloji modeller. Üretimi de Çerkezköy'de yapılıyor. Bu da videosu :)
    http://www.youtube.com/watch?v=aWNNcO7GNek

    Ürünün 2-3 ayda buzlanması kesinlikle söz konusu değil. Eski teknolojiden bu yana statik buzdolaplarının karlanması azaldı. Bu azalmaya ek olarak bu üründe low frost teknolojisi var. Buzluk çepeçevre değil, sadece tepeden soğutuluyor. Dolayısıyla karlanabilecek yer sadece tavan.

    Çok rahat söyleyebilirim ki bu buzdolanı 1500TL fiyat çıtasının altında alınabilecek en iyi ürün. Öyle olmasa zaten kendim durduk yere sağlam buzdolabımı satıp bunu almazdım.

    Eşinize bu inceleme yazımı okutup resimleri göstermenizi öneririm. Buna rağmen istemiyorsa siz yine kendisinin sözünü dinleyin. Sonuçta onun memnuniyeti daha önemli.




  • Evet arkadaşlar bugün Siemens'e ait bu modeli geldi. Temizlik sonrası çalıştırıp 3 saat bekledikten sonra emektar Bosch buzdolabındaki herşeyi aktarıp öksürmeye başlamış olan Bosch buzdolabını 17 yıl sonra emekliye ayırdık :)

    İlk izlenimim @candogan62'ın annesinin söylediği gibi dolabın arkası simlendi. Ancak dolabı yerleştirirken çok fazla açık kalması da buna neden oldu sanırım. İlerleyen günlerde bunun çok fazla olmayacağını düşünüyorum. ses konusunda da @candogan62'a hak vermemek elde değil.

    Ürün aşağıdaki siteden 120 TL kargo ücreti dahil 4 +8 taksitle 1.497,41 TL'ye alındı.
    http://www.avantajdeposu.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95114

    Servisi arayıp kurulumu yaptırdık. Sonra 100 TL daha vererek +4 yıl daha garanti eklettik. Yani ürün 2019'a kadar garantili olmuş oldu.

    Herkese tavsiye edilir. Bakalım ay sonu elektrik faturasında ne kadar bir düşüş yaşayacağız. Onu da buradan iletirim sizlere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 4 Ocak 2012; 23:21:16 >








  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Şu an intihar etmek istiyorum, Bosch bu KGE58AW40N olarak A+++ buzdolabı çıkarıyor bu ay

    Adınıza üzüldüm, çokta hevesle almıştınız buzdolabınızı.

    Eğer varsa imkanınız, değiştirin bence en azından şansınızı deneyin

    Bir de zahmet olmazsa şu sorumu cevaplarsanız memnun olurum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_57970913/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58266019




  • quote:

    Orijinalden alıntı: h_öztuna06

    quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Şu an intihar etmek istiyorum, Bosch bu KGE58AW40N olarak A+++ buzdolabı çıkarıyor bu ay

    Adınıza üzüldüm, çokta hevesle almıştınız buzdolabınızı.

    Eğer varsa imkanınız, değiştirin bence en azından şansınızı deneyin

    Bir de zahmet olmazsa şu sorumu cevaplarsanız memnun olurum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_57970913/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58266019


    A+++ modeller Almanya ve İspanya gibi ülkelerde vardı ama ben bizde bu kadar çabuk piyasaya çıkacağını tahmin etmiyordum. Çünkü bu seri ülkemizde üretiliyor ve ülkemizdeki Bosch fabrikası biraz geriden geliyor

    Şu an ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda net bir bilgim yok ama bu ay çıkar diye tahmin ediyorum.

    Tüketim farkı konusunda benim buzdolabımın tamamen aynısı. Tüketim değerini bilmiyorum ama Arçelik 2488 ile yakın bir tüketimi vardır. Benimki 0,78kw harcıyor, o da 0,6 civarında olur herhalde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TURKCE

    candogan bey, yukarıda tavsiye ettiğiniz GRUNDIG 4780 I modelinin fiyatını öğrenmek için GRUNDIG'in resmi sitesindeki bayiileri aradım. Hiçbirinde GRUNDIG buzdolabı satılmadığını öğrenince çok şaşırdım. Hatta birçoğunun Grundig'in buzdolabı ürettiğinden bile haberi yoktu. Müşteri himetlerini arayıp durumu anlattığımda yetkili kişi GRUNDIG buzdolaplarının sadece Metro, Teknosa, Electroworld ve Kipa gibi mağazalarda bulunabileceğini söyledi. Grundig fiyatlarının ne için Arçelik'ten düşük olduğunu sorduğumda ise; Arçelik'in ayrıntıya daha çok önem verdiğini, Grundig'in ise daha sade olduğunu söyledi. Tabii Grundig'in barındırmadığı ayrıntıların neler olduğunu ve ne işe yaradığını bilmiyorum. Dolayısı ile bu markadan biraz soğudum. Bana bugün satın almak üzere Grundig dışında (kombi olmasa da olur) 1500-1600 tl aralığında No-Frost bir buzdolabı tavsiye eder misiniz? Sizin gibi bir bilene danışmadan yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Bu gün mutlaka almak zorundayım. Teşekkür ederim...

    Dün dartyde haftasonu kampanyası ile 1500 civarında KDN46AW30N modeli vardı. Çok hoşumuza gitti. Malzemesi çok sağlam ve kullanışlı. Yıllık elektrik tüketimi 268 kw. Büyük ihtimal benim tercihim de bu model olacak.http://www.bosch-home.com/tr/KDN46AW30N.html




  • BOSCH KGE58AW30N bilgilerini aşağıda belirtmiş;

    http://www.bosch-home.com/Files/Bosch/Tr/tr/Press/PressRelease/Document/320.pdf
  • Buzdolabı incelemesi ve yorumları okuduktan sonra bende almaya karar verdim, Nisan'da düğün var.
    Ankara'da en uygun 1550 TL'ye bulabildim buzdolabını, yalnız satıcı, bana no frost buzdolabının daha iyi olduğunu, low frost yerine no frost almam gerektiğini söyledi ve 1489 TL ile indirime girmiş olanhttp://www.bosch-home.com/tr/KGN57X01NE.html ürününü tavsiye etti.
    Ürünün iç malzemesi vs KGE58AW30N'ye göre çok basit kalıyor, ayrıca A sınıfı ancak buna rağmen satış fiyatı 1888 TL ve KGE58AW30N'den daha pahalı.
    Bu satıcının görüşünü doğrulamıyor mu ?
    Not: Ürünün Siemens markalı olanını ise Gordion Siemens bayiinde 1499 TL'dir
    Saygılar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nongrata

    Buzdolabı incelemesi ve yorumları okuduktan sonra bende almaya karar verdim, Nisan'da düğün var.
    Ankara'da en uygun 1550 TL'ye bulabildim buzdolabını, yalnız satıcı, bana no frost buzdolabının daha iyi olduğunu, low frost yerine no frost almam gerektiğini söyledi ve 1489 TL ile indirime girmiş olanhttp://www.bosch-home.com/tr/KGN57X01NE.html ürününü tavsiye etti.
    Ürünün iç malzemesi vs KGE58AW30N'ye göre çok basit kalıyor, ayrıca A sınıfı ancak buna rağmen satış fiyatı 1888 TL ve KGE58AW30N'den daha pahalı.
    Bu satıcının görüşünü doğrulamıyor mu ?
    Not: Ürünün Siemens markalı olanını ise Gordion Siemens bayiinde 1499 TL'dir
    Saygılar

    Bu modeli önermem. Low Frost seri bunlardan çok daha kaliteli ve performanslıdır.

    Low Frost sadece bazı iklimlerde sıkıntılı olabilir, böyle bir durumunuz yoksa çekinmenize gerek yok.




  • http://www.bosch-home.com/tr/KDN46AW30N.html
    Üstad, bu model nasıl? indirim varmış 1499'le düşmüş, eğer bunada uzman olarak onay vermezseniz, yarın siparişi vereceğim...
    Çok teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siegfried

    Sanırım low frostlarda arkası kapalı bir model yok. No frost olmaması konusundan nişanlımı ikna ettim ama arka tarafının açık olması cidden sorun. Annem de çok toz tuttuğunu söyledi, kendi eski buzdolabından tecübesiyle. Profilo BD5772PNFI düşünüyoruz şu anda.

    O fiyatı verdikten sonra samsung sharp bakabilirsiniz.

    http://www.beyazesyam.com/Sharp-SJ-PT69R-HS-inox-Premium-A-Enerji-No-Frost-Buzdolabi-STOKTAN-AYNI-GuN-KARGO-_6224.html#0




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eteksen

    quote:

    Orijinalden alıntı: siegfried

    Sanırım low frostlarda arkası kapalı bir model yok. No frost olmaması konusundan nişanlımı ikna ettim ama arka tarafının açık olması cidden sorun. Annem de çok toz tuttuğunu söyledi, kendi eski buzdolabından tecübesiyle. Profilo BD5772PNFI düşünüyoruz şu anda.

    O fiyatı verdikten sonra samsung sharp bakabilirsiniz.

    http://www.beyazesyam.com/Sharp-SJ-PT69R-HS-inox-Premium-A-Enerji-No-Frost-Buzdolabi-STOKTAN-AYNI-GuN-KARGO-_6224.html#0

    Önceliğimiz kombi tipi bir dolap ama o markaları da göz önünde bulundurduk.

    Nişanlım samsungların plastik kalitelerini pek beğenmedi. Sharp'ın 80 cm genişliğe sahip dolapları bizim yer de 80 olduğundan bize uymuyor. 70 cm dolapların da fiyat/performans+hacim oranı düşük kalıyor. Aeg Santo dolapları özellikle beğendik aslında ama beğendiğimiz modeller satıştan kalkmış sanırım. Siteside dahil hiçbir yerde yok. Electrolux'ler 1.95 olduğundan birkaç santimle olmuyor zaten.

    Bunları çıkarınca geriye yine bosch kaldı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragotreis

    dün sordum fiyatını, ankarada bosch bayisine, 1600/10 finans, 1600/8 işbank???

    1378 e bedava almışsın candogan

    http://www.beyazesyam.com/Bosch-KGE58AW30N-Kombi-Buzdolabi_17277.html#0

    http://www.avrupabilisim.com.tr/pinfo.asp?pid=1616



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 12 Mart 2012; 11:04:54 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    quote:

    Orijinalden alıntı: nongrata

    Buzdolabı incelemesi ve yorumları okuduktan sonra bende almaya karar verdim, Nisan'da düğün var.
    Ankara'da en uygun 1550 TL'ye bulabildim buzdolabını, yalnız satıcı, bana no frost buzdolabının daha iyi olduğunu, low frost yerine no frost almam gerektiğini söyledi ve 1489 TL ile indirime girmiş olanhttp://www.bosch-home.com/tr/KGN57X01NE.html ürününü tavsiye etti.
    Ürünün iç malzemesi vs KGE58AW30N'ye göre çok basit kalıyor, ayrıca A sınıfı ancak buna rağmen satış fiyatı 1888 TL ve KGE58AW30N'den daha pahalı.
    Bu satıcının görüşünü doğrulamıyor mu ?
    Not: Ürünün Siemens markalı olanını ise Gordion Siemens bayiinde 1499 TL'dir
    Saygılar

    Bu modeli önermem. Low Frost seri bunlardan çok daha kaliteli ve performanslıdır.

    Low Frost sadece bazı iklimlerde sıkıntılı olabilir, böyle bir durumunuz yoksa çekinmenize gerek yok.

    hocam iklim derken izmir bu iklim potansiyeline sahip durumda mı sizce?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: anteplii-27

    selamun aleykum
    candoğan bey kardeş
    sizi epeydir takip ediyorum ALLAH razı olsun cok faydalı oldunuz..
    11 yıl önce bir iştir başıma geldi ariston buzdolabı aldım,almaz olaydım bi fatura bi fatura sormayın gitsin 11yıl boyunca eşimin günahını aldım asgari ücretle calışıyorum 4 kişilk ailem var şimdi acilen bu para düşmanı dolabımdan kurtulmak istiyorum senin buzdolabı burada baktık eşimde beğendi tabi biraz zorlandı o ayrı fiyatı 1650 tl bayi fiyatı
    ama nette 1350,1400 civarı netten alırsam99 tl kargo ücreti çünkü ben düzcede oturuyorm
    bide benim camaşır makinasını ihtiyacım var ama en acili buzdolabı onuda almam 2 ay ı bulur şimdi alamam sizin öneri ve görüşlerinizi istiyorum ne yapmam lazım hem kullanışlı hem tasarruflu hem sağlam ne önerirsinz şimdiden cok teşekkr ederim ALLAH razı olsun hayırlı akşamlar..

    Arkadaşım sen çamaşır için
    http://www.hizlial.com/beyaz-esya/camasir-makineleri/profilo-cm-1001-ctr-CM1001CTR-camasir-makinasi_04.006.4575.0004.htm
    modeline bak. Kargo dahil. Taksitte var. Fiyat/performans ürünüdür.
    Eğer pahalı gelirse biraz da alt modeller var.

    Buzdolabı
    http://www.beyazesyam.com/Samsung-RT-63EMEW-No-Frost-cift-Kapili-Buzdolabi-SAMSUNG-TuRKiYE-GARANTiLi-_16919.html#0

    ancak taksit imkanı zayıf.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 14 Mart 2012; 23:14:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: anteplii-27

    tekrar bi daha yazayım candoğan kardeş görmemişsin heralde

    selamun aleykum
    candoğan bey kardeş
    sizi epeydir takip ediyorum ALLAH razı olsun cok faydalı oldunuz..
    11 yıl önce bir iştir başıma geldi ariston buzdolabı aldım,almaz olaydım bi fatura bi fatura sormayın gitsin 11yıl boyunca eşimin günahını aldım asgari ücretle calışıyorum 4 kişilk ailem var şimdi acilen bu para düşmanı dolabımdan kurtulmak istiyorum senin buzdolabı burada baktık eşimde beğendi tabi biraz zorlandı o ayrı fiyatı 1650 tl bayi fiyatı
    ama nette 1350,1400 civarı netten alırsam99 tl kargo ücreti çünkü ben düzcede oturuyorm
    bide benim camaşır makinasını ihtiyacım var ama en acili buzdolabı onuda almam 2 ay ı bulur şimdi alamam sizin öneri ve görüşlerinizi istiyorum ne yapmam lazım hem kullanışlı hem tasarruflu hem sağlam ne önerirsinz şimdiden cok teşekkr ederim ALLAH razı olsun hayırlı akşamlar..


    http://www.avrupabilisim.com.tr/pinfo.asp?pid=1616&ref=akakce&v=0.3.5

    1479 gibi kargo dahil. Ancak elektriği az yaktığı için no-frost yerine düşünülebilir. Hemde geniş cihaz.

    No-frostların elektrik tüketimi de fazla genelde.

    Yoksa
    http://www.avrupabilisim.com.tr/pinfo.asp?pid=574
    1386 tl'ye bu tarz 500 litrelik kaliteli no-frostlar var. (kargo dahil)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: anteplii-27

    çok sağolasın kardeş
    şimdi benim için ilk önceliklerim sağlam ve servisi nin bizi yormaması o bakımdan eşimi de ikna edip bosch buzdolabını almaya karar verdik sizlerinde önerileriniz bizlere yol gösterecek ALLAH razı olsun tüketim değerleri de bizim için çok önemli bosch daha öne çıktı.
    çamaşır makinasını tavsiye etmiştiniz ama şansımdan 10 yıl önce araştırmadan profilo 6802 eurolux aldım oda bizi çok yoruyor arıza çokl yapmaya başladı elbiseleride temiz yıkamıyor onun için eşimi ikna edemiyorum:( profilo tercihinde
    8 kg lık bi makina alabilirsem tasarruflu ve sağlam bir makina önerileriniz nelerdir
    zaman ayırdığın için teşekkür ederim .
    yani işin açıkçası maddi durumum elver mediği için nokta atışı yapabilirsek çok iyi olacak inşallah
    hayırlı akşamlar

    Hanıma şunu söyleyin Profilo yıllar önce Bosch'a satıldı. Artık aynı fabrikada üretiliyor. Kalite çıtası yükseldi. Söylediğim model parası ve özellikleri itibari ile piyasada çok satılıyor.

    Ama hanım illa ben marka değiştireceğim derse bu paralara üst ürünler zor.
    http://www.hizlial.com/beyaz-esya/camasir-makineleri/lg-f1056qd-F1056QDT-7-kg-1000-devir-camasir-makinesi_04.006.1165.0002.htm
    Sessizdir.

    http://www.beyazesyam.com/Samsung-WF0800NCE-8-Kg-1000-Devir-camasir-Makinesi-Elmas-Kazanli-_16911.html#0

    Ama kalitesi belirsiz birçok ürün var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: anteplii-27

    çok sağolasın kardeş
    şimdi benim için ilk önceliklerim sağlam ve servisi nin bizi yormaması o bakımdan eşimi de ikna edip bosch buzdolabını almaya karar verdik sizlerinde önerileriniz bizlere yol gösterecek ALLAH razı olsun tüketim değerleri de bizim için çok önemli bosch daha öne çıktı.
    çamaşır makinasını tavsiye etmiştiniz ama şansımdan 10 yıl önce araştırmadan profilo 6802 eurolux aldım oda bizi çok yoruyor arıza çokl yapmaya başladı elbiseleride temiz yıkamıyor onun için eşimi ikna edemiyorum:( profilo tercihinde
    8 kg lık bi makina alabilirsem tasarruflu ve sağlam bir makina önerileriniz nelerdir
    zaman ayırdığın için teşekkür ederim .
    yani işin açıkçası maddi durumum elver mediği için nokta atışı yapabilirsek çok iyi olacak inşallah
    hayırlı akşamlar

    Aynı grupta farklı hacim versiyonlarıda var. 1650 tl üründe hacim fazla gelirse

    http://www.bosch-home.com/tr/KDV47VW30N.html
    Ayın ürünü! Şimdi stoklarla sınırlı 1.089 TL




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.