Şimdi Ara

Denizbank Bonus 150 TL akaryakıta 20 TL bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Denizbank Bonus 150 TL akaryakıta 20 TL bonus
    Kampanya Detayları:

20 TL bonus uygulaması 25.12.2011 Pazar günü için Türkiye'deki tüm akaryakıt istasyonlarından herhangi bir Denizbank Bonus kredi kartıyla toplamda 150 TL ve üzeri yapacakları ödemeler için geçerli olacaktır.
    Bir müşteri tek seferde en fazla 20 TL bonus kazanabilecektir.
    Bir müşteri kampanyadan ek yada asıl kartı ile bir defa yararlanabilir.
    Kazanılan bonusları 27 Aralık 2011 – 3 Ocak 2012 tarihleri arasında kullanabilirsiniz
    Kullanılmayan bonus 4 Ocak 2012 tarihinde geri alınacaktır.
    Harcama hedefine bonus kullanımları dahil değildir ve iade işlemleri dikkate alınacaktır.
    Kampanyaya Ticari kartlar dışında kalan DenizBank Bonus Card' lar dahildir.
    Harcamanın yapıldığı işyeri akaryakıt dışında farklı bir sektörde yer alması durumunda bonus kazanılmayacaktır.
    Kampanyadan faydalanabilmeniz için kısa mesaj ile PAZAR yazıp 3280'e göndermeniz gerekir.
    Kampanyaya, 25 Aralık 2011 tarihine kadar harcama hedefini gerçekleştirmeden önce veya sonra katılabilirsiniz.25 Aralık 23:59'dan sonraki katılımlar dikkate alınmayacaktır.

link:http://www.bonusdenizbank.com/denizbonus/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx

Şimdi sms göndermeyin, henüz başlamadı diyor.

• Nerede yazıyor ben göremedim
  • en üstte solda yazıyor işte

acaba 5x100 kampanyası işe birleşir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

en üstte solda yazıyor işte

elbette,,, hilafsız,,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Harcama hedefine bonus kullanımları dahil değildir ve iade işlemleri dikkate alınacaktır.

5*100 kampanyası, harcama hedefi sayılmasın?
  • Kullandık, haber verenlere teşekkür ederim yanlız bir sorum var kampanyaya katılım mesajini attıktan sonra gelen mesajda bonusunuzu 4-11 ocakta kullanabilirsiniz ibaresi kafamızı karıştırdı sizce ne zaman kullanalım
  • daha önce bonuslarımı kaybettiğim için, artık kartımda gördüğüm her bonusu anında harcıyorum. Biriktirme falan yok. Diğer kartlarımda da aynı şekilde davranıyorum. Hatta kullanamazsam, kullandırıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.