Şimdi Ara

LG, CES 2012 için yeni IPS monitörlerini hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG, CES 2012 için yeni IPS monitörlerini hazırlıyor






    Görüntü teknolojilerinde endüstri devlerinden birisi olan LG, yaklaşmakta olan CES 2012 fuarı için 3D ve IPS teknolojilerini biraraya topladığı iddialı monitör modelleriyle ziyaretçilerinin karşısına çıkacak.




    Daha optimal 3D görüntüleme çözümü, daha geniş açılardan yüksek çözünürlükte izleyebilme imkanı gibi özellikler sunacak olan monitör ailesinin yeni üyeleri DM92, DM82, DM52 ve D43 3D serileri olacak.




    DM92 serisi 27 inç boyutundaki monitör TV modellerinden oluşuyor. LG'nin 1mm ince kenarı ve tasarım öncüsü CINEMA SCREEN ekran teknolojisi parlak krom stand ile buluşuyor. Seri ayrıca standart 3D ekranlardan daha derin ve parlak görüntü kalitesi sunuyor.




    DM82 serisi 23 inçlik endüstrinin en iyi 3D kalitesini sunan 7 wattlık entegre hoparlörler barındıran monitör modellerinden oluşuyor.




    DM52 serisi 23 ve 27 inçlik modellerden oluşuyor. Bu seride HDMI ve USB grişleri standart olarak sunuluyor.




    D43 3D modeli ise LG'nin 3D içerikler için özel olarak optimize edildi. 3D efekt moduyla en yüksek çözünürlük ve canlı renkler elde edilebiliyor. 2D içerikler ise kolayca 3D formatına çevrilebiliyor. Modelde bulunan 3D tuşu içeriklerin derinliğini ayarlayabiliyor ve kontrol edebiliyor.




    LG Home Entertainment şirketi CEO'su Havis Kwon, LG'nin 3D ürünlerinin kalite ve teknolojisinin rakiplerinden çok daha iyi olduğunu belirtiyor. LG'nin 2012 yılı monitörleri CES fuarında boy gösterdikten sonra Şubat ayında piyasaya sürülecek.

     








  • Arkadaşlar bu Lg nin led ips modelleri piyasada şimdide 3d ips ler çıkıcak benim dikkatimi çekti fakat ips konusunda pek bilgim yok renklerinin diğer ekranlara göre oranla daha iyi olduğunu biliyorum fakat bazı forumlarda oyun için uygun olmadığını ghosting falan olduğunu söylüyorlar durum nedir acaba bilen biri varmı?
  • Vay be zaten ips normal tn monitörlerden pahalı 3d monitörler tnlerin 2 misli fiyatta bu monitör oldukça pahalı olucaktır.
    -escapethelife
    İps monitörler hangi açıdan bakarsan bak kalite aynıdır tndeki gibi görüş azalmaz,renkler 6-8 bit derinlikte ve %90 larda renk gamutunu görüntüleyebilir tnlerin milyonlarca renk verdiği yoktur ama bu vadettiği rengi verir,ayrıca 5-6 ms tazelemeye kadar düştü yenileme hızları artık ghosting olayı da eskisi gibi değil.Yani film ve resim için en iyi monitörler ipsdir.Son zamanlarda oyunlardada performansları artmıştır ayrıca e-ips,s-ips gibi türleri vardır.
  • SUPER GÖZÜKÜYOR FİYATI NE OLUR ACABA
  • Yeni yılda ips monitör almayı düşünüyorum. Lg ips konusua agırlık vermeye başladı Tn lerden kurtulmak lazım geç bile kalındı .
  • uçuk fiyat olur, bence yaygınlaşmasıda 1 seneyi bulur
  • İps ve 5 ms asus var vatanda ve 600 lira 23luk

    Yaygınlaşsın tv si ciksin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ungood20

    İps ve 5 ms asus var vatanda ve 600 lira 23luk

    Yaygınlaşsın tv si ciksin

    IPS panelli FPR 3D TV'ler var zaten Ben en çok tepki süresini merak ediyorum bu monitörün. CES 2012'ye çıksın da okuyalım bakalım incelemeleri.
  • Şubat ayını sabırsızlıkla bekliyorum en azından mağazalarda deneme şansı bulup alabiliriz.IPS ve 3D bir arada hem izleme açısı,3D ve renklerdeki canlılık olağan üstü olacağa benziyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLastNinja2

    yirim seni :D

    Türk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi ilk gördüğümde monitörlerden 10 kat daha güzel birşeyin olduğunu farkettim.Şaka bi yana hem ips + hem 27ınch + hemde 3d olacaksa garanti 1500tl den aşağı olmaz Türkiyede.Sahsen TN panel ile İPS panel arasında oyle 2 kat fark yok ama fıyat olarak tam 2 katı fark var

    Ayrıca 3D olayı kendi üretmiş olduğu fpr gözlüklerle uyumlu olacağı için 3D oyun oynamak için 3dtv play yazılımı gerekecek ve 1080p de 24hz verecektir

    Bu monitörü alan 3D oyunları kısaca unutsun.Cunkı 3D oyun sektörü nvidia nın elinde.Fılm olayında ıse manyak güzel olacaktır ips olduğu için.Sırf bu yüzden 2 kat fiyat farkı verilir mi tartışılır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 16 Ocak 2012; 19:53:47 >




  • Evet ama sanal 3D kurmaya yarayan yardımcı programlar NVidia'nın tekelliğinin önüne geçiyor bence. Hani oyunun içerisinden SBS yapacağımızı, programın fonksiyonunu kullanarak SBS yapıyoruz görüntüyü. Kalite de değişmiyor, oynanabilirlik de. AMD'de yavaş yavaş oyun piyasasına sponsor olmaya uyandı ama artık. İyi gelişmeler var.
  • Super bir sey bizim ulkemizde yapilsa da veterans bu gumruk vergisi az alinsa
  • Sozde 240Hz IPS cikaracakti LG hani nerede???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: killnOd

    Sozde 240Hz IPS cikaracakti LG hani nerede???

    Biz de buna inandık Bizi yemeyen marka kaldı mı 2D@120Hz. spekülasyonuyla? Biz daha çok bekleriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    quote:

    Orijinalden alıntı: killnOd

    Sozde 240Hz IPS cikaracakti LG hani nerede???

    Biz de buna inandık Bizi yemeyen marka kaldı mı 2D@120Hz. spekülasyonuyla? Biz daha çok bekleriz

    Sanirim samsungun yeni 3d ledlerinden bazilari 2d de 120hz destekliyor ama adamlar 23" den kucuk yapmiyorlar ben ise 21" hatta daha kucuk bulursam onu almayi dusunuyorum.Cunku 23"de FHD cok kotu gozukuyor.




  • Onlar da bana spekülatif geliyor şimdilik. Sony'nin PS3 monitörünü bekledik aynı sonuç oldu, LG D2342P'yi bekledik aynısı oldu bla bla... Samsung bu işi gerçekten yapıp, panel budur diye önümüze koyarsa saygı duyarım ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenkyyy


    quote:

    Orijinalden alıntı: TheLastNinja2

    yirim seni :D

    Türk

    Ukela çocuk sen nesin ingiliz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.