Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (262. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.487
Cevap
75
Favori
315.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Assetto corsa da araba sabit duruyor yol dönüyor gibi geliyor iracing de araba virajlarda me güzel dönüyor her araba mı böyle assetto corsa da?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam millet dün indirime girmiş yine bu sefer aldım bende online olarak başladım oynamaya ama dh serverini bulamadım ne oldu kapandımı server. etkinlik vs varmı hafta sonu için?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MARCO

    Assetto corsa da araba sabit duruyor yol dönüyor gibi geliyor iracing de araba virajlarda me güzel dönüyor her araba mı böyle assetto corsa da?

    gördüğün doğru ama sebebi birinde kamera yola bağlı hareket ediyor bir tanesi arabanın arkasına. Dolayısıyla asetto buz pistinde gibi gözüküyor ama öyle değil oynayan anlar. İracing ağır similasyondur. Kimse grafige takılmaz orada assetto oyundur. Ama diğer rakiplerine göre iracingi ayrı tutuyorum. Tarış deneyimini iyi yaşatan bir oyundur.
  • Nissana aşık oldum
  • Zanvoort ve gt86 la kafayı yemiş durumdayım tek seferde 45 tur falan atmışlığım var bugün :)) 2 yada 4 kere birebir aynı zamanı çıkardığım turlar var :) misal 2.07.150 ikici tur 2.07.150 :D

  • Arkadaşlar selam. Snopy gamepad var, X360ce ile tanıttım ancak cpu occupancy uyarısı veriyor ve oyun deli kasıyor. Normalde 90 fps ile oynattığını belirteyim. Klavye ile oynanıyor ancak ben bu gamepadi nasıl tanıtırım? Kontrol sihirbazından gösterdim ancak olmadı. Şu Cpu Occupancy uyarısının çözümü var mı? Sadece X360 gamepad modunda oluyor bu sorun.
  • Merhaba, dün indirimle gaza geldim oyunu aldım dfgt yi kurdum fakat sinir oldum gece yatamadım desem yeridir. Oyuna giriyorum hiçbir sorun yok track araç vs herşeyi seçiyorum start diyorum loading ekranı geliyor bir kaç saniye sonra tekrar track vs seçme bölümüne geri atıyor. Yarış başlamıyor. İnternette araştırdım 2. bir ekran açılıyor orda yarışıyorsunuz diyor ama öyle bir ekran bende yok. Ne yapıcam steamden uninstall edip tekrar kurdum ama nafile. Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dennisyuwi

    Merhaba, dün indirimle gaza geldim oyunu aldım dfgt yi kurdum fakat sinir oldum gece yatamadım desem yeridir. Oyuna giriyorum hiçbir sorun yok track araç vs herşeyi seçiyorum start diyorum loading ekranı geliyor bir kaç saniye sonra tekrar track vs seçme bölümüne geri atıyor. Yarış başlamıyor. İnternette araştırdım 2. bir ekran açılıyor orda yarışıyorsunuz diyor ama öyle bir ekran bende yok. Ne yapıcam steamden uninstall edip tekrar kurdum ama nafile. Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi ?

    Hocam online oynuyorsan eger. Girdigin sunucu doludur. Senden once sectigin araci baskasi almistir. Server sifrelidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır online oynamıyorum career modda başlattım hatta practice i bile denedim. Oyun hiçbir şekilde yarışa girmiyor yarış seçilen ekrana loading dedikten sonra geri atıyor.
  • dennisyuwi D kullanıcısına yanıt
    Son güncellemeden sonra aynı sorun bendede oldu. Acaba Win 10 'dan kaynaklanan bir sorunmu diye düşünürken kendi kendine düzeldi. Ben de bir şey anlamadım bu durumdan.
  • antking kullanıcısına yanıt
    2 gelsin 3 gelsin 4 gelsin, araba gelsin pist gelsin :) başka oyun aldığım yok steam'deki parayı seve seve harcarım yeter ki içerik gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 5 Ağustos 2015; 11:41:43 >
  • Birde şu online sistemini geliştirseler daha iyi olcak , online a giresim gelmiyor hiç tam bir yarış ortamı yok , genelde kendi başıma turluyorum offline modda, siz zevk alabiliyormusunuz onlinedan? onlineda birde sürekli hızlı arabalar serverı kuruluyor, ben daha yavaş arabalarla yarışmaktan zevk alıyorum
  • Seyirci ve ses eklesinler biraz bence.Onlineda yarışsanız bile boş tarlada gazlıyormuşşunuz gibi.Antremanlarda az kişi olur,yarışda coşarlar vs.Zor birşey değil taa f1 99-02de vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ras0 R kullanıcısına yanıt
    Hiçbir zevki yok maalesef. Daha ilk turda yapılan kazalardan sonra pek çok sürücü yarışı terk ediyor, araçlar birbirinden çabuk kopuyor bomboş pistte tek başına gidiyorsun çoğu zaman. Bir de düz yolda yanından geçmek yerine arkadan vuran öküzler var. Ben çoğunlukla yapay zekalara karşı, kendi istediğim pistlerde yarışıyorum
  • Siz nasıl düşünürsüyorsunuz bilmiyorum ama bu zandvoort pisti gerçekten sürüş açısından en zevkli pistlerden biri oldu bana göre özellikle yeni nissanla sürmesi ayrı bi keyif pistin yapısından dolayı araçla mücadele ediyorsunuz resmen hem önden kayma hem de arkadan kayma için çok nokta var bi de online da düzgün sürücüler olsa tadından yenmicekte bu paraya buna da şükür



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dart vader88 -- 4 Ağustos 2015; 12:49:54 >
  • Bende aksine cok keyif alarak oynyorum.pedal to metal serverini tavsiye ederim gercekten iyi is cikaran arkadaslar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozcaadalı

    Son güncellemeden sonra aynı sorun bendede oldu. Acaba Win 10 'dan kaynaklanan bir sorunmu diye düşünürken kendi kendine düzeldi. Ben de bir şey anlamadım bu durumdan.

    bende dün güncelledim win 10 a şuan gireyim dedim giremiyorum çözümü varmı bunun
  • vakit yok ama dirt rally de assetto da canavarlaştı

    şu porsche işinide bi çözseler on numara olacak

    bu oyunda porsche kullanmak istiyorum
  • geldiğinden beri sadece bu pistte oynuyorum, özellikle geniş virajları her türden çekiş için çok keyifli, hafif kaydırma antrenmanı oluyor benim gibi bir acemi için de :)

    porsche tam salak bir firma. real racing için yaptıklarından haberin var mı bilmiyorum, arabalar bir yana özel porsche etkinliği var misal pisti porsche sürücüsüyle kameraya almışlar virajları öğretiyorlar falan. pist de porsche'nin kendi test pisti.

    başkasına araba bile koklatmıyorlar, modlarla idare edebiliyoruz anca. porsche şaka gibi.
  • Yine müthiş bir araç olmuş Alfa mito. Nord.. da bir tur attım yollu iyi tutuyor bence gayet güzel ve zevkli bir araç olmuş. Eger bu aracı sevdiyseniz zenvarto veya nordsch.. pistinde bu araç ile etkinlik düzenleye biliriz.
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.