Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.487
Cevap
75
Favori
315.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lazerle taranmış pistler, detaylı araçlar. iRacing gibi aylık para verip üstüne her pisti ve aracı 15 dolara almaktan iyidir. Zaten piyasadaki en ucuz simülasyon heralde. Rfactor 2'nin içeriği ortada. Assetto Corsa'nın bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum ben.
  • Bence ücretli versiyon saçmalık! Oyunu kaç aydır çok kısıtlı araba ve pist seçenekleriyle oynuyoruz. Üstüne Nordschleife gibi bir pist ekstra ücretle satılacaksa ben ne anladım bu işten. Sauber Mercedes dışında Mclaren P1 , alfa romeolar ve ruf da çok güzel araçlar ve bunlar ücretli olacak. Ayrıca hillclimb pistinden hala ses seda yok :(

    Eğer 1.0'dan sonra da umduğumu bulamazsam; Project cars'ın piyasaya çıkmasını beklemeye devam ederim :( Assetto Corsa şimdilik beni mutlu etmedi açıkçası.
  • Eğer ücretsiz gelecek olanlar çok uzun süre sürecekse bu beni hiç memnun etmedi. En azzından GTR ile RUF gelse hemen. Tırmanma pistinin hiç esamesi okunmaması beni uyuz etti.
    Rüya pakette bana önemli olanlar. Gerisini denemek için bile kullanmam herhalde. İnşallah ucuz olur Rüya paket. Güzel olursa özellikle sesler falan project cars almaktan vazgeçerim. İçeriğin hepsi kısa sürede gelecekse yeterli bence.
    Mercedes-Benz 190E 2.5 16v Evo2
    Nordschleife
    Ruf RT 35 S

    Tarih varmı peki.
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Alalım hocam Project Cars. Almadan olmaz Açıkçası satışa açık olsa Assetto Corsa yerine onu alırdım. En azından çeşitlilik daha fazla

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için 1. sırada gerçekçilik olduğundan gözüm kapalı AC yi seçtim. Çeşitlilik için cars güzel ama şuan ki AC araçları yeter sanki. Seslerde olursa daha ne isterim.
    Ama tabiki bir çıksın fiyatı belli olsun. Eğer sürüş fiizkleri çok berbat değilse arcade gibi, alırım. Ama aldıktan sonra bir NFS SHIFT 1-2 serisinin biraz gelişmiş bir benzeriyle karşılaşırsam verdiğim paraya oturur ağlarım.

    Gerçi ben cars ın çıkacağını sanmıyorum. Adamlar 88 senede o kadar bütçe ve imkanla bir oyunu çıkaramadılar. 2014 söz verdiler ya onuda ta Aralık ayına mı ne atmışlar. Şimdi bu 2014 mü oluyor. Parasıyla bile oynayamıyor insanlar oyunu. Bok var betayı kapatıyorlar. Sanki oyuna zarar verecek betacılar. Ozaman olsa derhal alırdım ama şimdi düşünecem inceleyecem. Sinirim bozuluyor yahu niyey se




  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Videolardan ve iki oyunu da oynayan insanların videolarına göre arada çok fark yok. Herkes AC'nin fizik olarak daha iyi olduğunda hemfikir fakat grafik, ses ve çeşitlilik olarak Project Cars daha önde. Fizikler arasında farkın o kadar da büyük olmayışı üstüne grafik ses ve çeşitlilik gibi artılar beni CARS'a yöneltiyor fakat değindiğiniz üzere adamlar betayı kapadı...

    Bence bu işin kralı bilmem denediniz mi ama Forza'dır. Sesler, grafikler, araçların özelleştirilmesi anlatmaya kalksam paragraflar olur. Ama şerefsizler DirectX12'i bilgisayarda Forza oynayarak tanıtıp ertesi gün bilgisayara Forza gelmeyecek diye açıklama yaptılar. Yine sinirlendim, yine Xbox alasım geldi bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 9 Ekim 2014; 22:11:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forzayi yillardir bende takip ediyorum herseyiyle harika gozukuyor ama bana hic sim gibi gelmiyor. Yalniz dun horizon2 vodeosu izledim. Herif e92 m3 ile tek seritli gidis gelis yolda trafik yapiyordu ses gidis fenaydi. Hele vites dusurdugunde cikan ses inanilmaz :) ama pc ye yatirim yaptik. Forza zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simulasyonda konsola yatırım yapılmaz.

    binlerce lira harcayıp sistemi kuruyorsun, nesil değişiyor, şerefsiz yapımcılar sayesinde tüm sistem çöp oluyor.

    mikisoft logitech desteklemiyor bile ona hiç girmiyorum.

    diğer bir şerefsiz de oyunun 4. senesinde oyunun online'ını kapatıyor. sözde yarış tutkunu pistlerden gelme dingil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 10 Ekim 2014; 11:29:06 >
  • Birsey paylasmislar facebookta varmi Turkce mealini yapacak arkadas.

    Edit: Simdi gordum steam de 8 Kasim cikis tarihi yaziyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 10 Ekim 2014; 14:24:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza'nın sesler harika cidden ama gerçekçilik arayan konsola bakmaz. Forza 5/Horizon 2 oynamadım eskilerini oynadım (direksiyonsuz malesef) birde Gran Turismo 5-6 oynadım baya bi (logitech g27'yle) PC'deki simülasyonların yanında fizikler gerçekçilik zayıf kalıyor bu oyunlarda. Konsol kitlesine olduğu için herkese hitap eden oyunlar yapıyorlar.

    Assetto Corsa'nın DLC olayında valla kaliteli ise hiç saçma olmaz bence. Adamlar tarama ile ekliyorlar pistleri. 20 km pist az değil. Büyük konuşmak istememde lazer tarama ile her girinti çıkıntı yüksek kalitede ekleniyor, hele nordschleife gibi bunların bol olduğu bir pistte iyice fark yaratabilir. Project Cars'daki nordschleife tarama değil mesela. Ha bende kesin alacağım onu. Sadece bir oyun var diye diğerini silmeye gerek yok hepsi ayrı bir yöne gidiyor işte.




    Facebook'ta paylaştıkları yazı yeni bilgiler.

    Öncelikle destek için teşekkür ediyorlar. Assetto Corsa Release Candidate (1.0 adayı) önümüzdeki günlerde yayınlanacak. 1.0 öncesi son sürüm bu. RC sürümünde yeni grafik motoru ve ses motoru gelecek. Tüm sesleri baştan yapmışlar. Arabalarda kir, gelişmiş duman efektleri, yeni pilot modeli ve pistdeki objeler ile etkileşim gibi yeni özellikler var. Aynı zamanda araba hasarıda bu sürümde gelecek. Dış görünen hasar, kanat hasarı, süspansiyon, motor, vites kutusu ve lastik hasarları mevcut. Lastikler kabarma, düz noktalara sahip olma, patlama gibi hasar modellerine sahip. Pitstoplarda bu sürümde gelecek. Sadece multiplayerda şuan için ileride singleplayer'a güncellemeyle ekleyecekler. Bu gecikmenin sebebi yapay zekanın pitstop'a girmesini ayarlamak gerekiyor. Yapamamışlar henüz.

    İçerik olarak:

    Lotus 2-11 GT4, Lotus Exige S (bu oyunda değil miydi yav zaten? ) ve Evora GTE'in özel bir versiyonu eklenecek.
    Ferrari 458 GT2 ve Mercedes-Benz SLS GT3'de geliyor sonunda. GT klası için daha çok araç her zaman iyidir.
    LaFerrari'de geliyor. Bu arada LaFerrari ile KERS sistemide geliyor.
    Silverstone National ve SPA-Francorchamps geliyor.
    Shelby Cobra 427SC modunuda çok beğenmişler resmi olarak ekleniyor.

    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]
    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]




  • hay Lotus'unuza,20 tane aynı arabadan var zaten,adları değişik hala geliyor
  • Bu yayinlanacak dedikleri "onumuzdeki gunler" kac hafta acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun yeni adı ASSETTO LOTUS
  • LaFerrari'ye P1 lazım, 918 lazım(fuck u EA) ama neyse yalnız onunla idare edeceğiz artık ne yapalım... Toyota GT86 veya herhangi bir Porsche(RUF) de bir gelemedi daha yav. Bir de her zaman dediğim gibi(artık imzama yazıcam) Tırmanış pisti(Hillclimb) nerede!!!!

    Belki biraz aşırıya kaçmak olacak ama sizce de gran tourismo forza gibi oyunlarda olduğu gibi arabanın bazı aspectlerini geliştirmek güzel olmaz mıydı? Şimdi stageler var farkındayım ama benim bu oyunlarda en çok zevkl aldığım şey upgrade etmektir dilediğim gibi. Yine de Assetto Corsa tarzı bir oyunda bunları beklemek fazla lüks kaçıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 11 Ekim 2014; 0:46:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aventadorr

    LaFerrari'ye P1 lazım, 918 lazım(fuck u EA) ama neyse yalnız onunla idare edeceğiz artık ne yapalım... Toyota GT86 veya herhangi bir Porsche(RUF) de bir gelemedi daha yav. Bir de her zaman dediğim gibi(artık imzama yazıcam) Tırmanış pisti(Hillclimb) nerede!!!!

    Belki biraz aşırıya kaçmak olacak ama sizce de gran tourismo forza gibi oyunlarda olduğu gibi arabanın bazı aspectlerini geliştirmek güzel olmaz mıydı? Şimdi stageler var farkındayım ama benim bu oyunlarda en çok zevkl aldığım şey upgrade etmektir dilediğim gibi. Yine de Assetto Corsa tarzı bir oyunda bunları beklemek fazla lüks kaçıyor.

    Bence işin içine modifiye girdiği zaman fizikler gerçeklikten uzaklaşacaktır. Asetto Corsa , iRacing vs gibi simlerde araçların dataları alınarak sanal ortama aktarılıyor. Bu datalar üzerine farklı parçalar eklendiğinden fizik olarak ne kadar iyi sonuç alınır bilemiyor. Gran Turismo ve Forza hardcore sim lere göre bu işi daha rahat kaldırabiliyor. 300-400 adet aracın hepsinde farklı fizik olmadığını hepimiz biliyoruz. Genel bir yapı üzerinde sayılar değiştirilerek her araçların fizikleri oluşturuluyor. Bence modifiye hardcore simler için lüks değil, onların yapısını bozacak bir özellik.




  • 50 dolara yakın para verip ön sürümünü oynuyoruz bize niye bu çıkış sürümüne gelen özellikler gelmiyor anlamadım gitti? zaten sorun yumağı oyun..
  • http://www.youtube.com/user/beingy/videos

    bu adam Assetto Corsa'nın modlarını tek tek deneyip test ediyor,download linklerini de veriyor ( ücretsiz mod ise )

    site aramak istemeyenler için güzel bir kaynak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozan_26

    http://www.youtube.com/user/beingy/videos

    bu adam Assetto Corsa'nın modlarını tek tek deneyip test ediyor,download linklerini de veriyor ( ücretsiz mod ise )

    site aramak istemeyenler için güzel bir kaynak

    bu iyiymiş ve yuklemek gayet basit content cars
  • 1.0 Release Candidate sürümü,Steam üzerinden kullanıcılara sunuldu




    1.0.0 RC
    - Assetto Corsa is now feature complete
    - General bugfixing and performance optimizations
    - Visual damages enabled
    - Aero damage implemented for all cars
    - Engine damage implemented for all cars
    - Suspension damage implemented for all cars
    - Tyre Damage System
    - Pit stop implemented for online races
    - Multiplayer improvements
    - New audio engine implemented
    - New post processing effects enabled, heat shimmering, god rays etc
    - New car : Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde model 2013
    - New car : Ferrari 458 GT2
    - New car : Ferrari LaFerrari
    - New car : Lotus 2 Eleven GT4
    - New car : Lotus Evora GTE Carbon
    - New car : Lotus Exige S
    - New car : Lotus Exige V6 CUP
    - New car : Mercedes AMG SLS GT3
    - New car : Shelby Cobra 427SC
    - New track : Silverstone National
    - New track : Spa Francorchamps
    - New track : Trento Bondone hillclimb

    - Audio sample improvements and volume balancing
    - Added track reverb zones
    - Fixed Traction Control always engaged in particular conditions
    - TC and ABS factory settings now work properly
    - Tuned distance filter and attenuation for exterior sounds
    - Balanced performances for GT2/GT3 cars
    - Lotus 49, Lotus 98T, Ferrari 312T have lower default rev limiters. Can go over 100% but damage may occur on higher revs
    - Improvements on digital instruments cockpits for various cars
    - Added track sound reverb
    - Added different sounds for car to car, car to objects and car to track collisions
    - Improvements on automatic gearbox on various cars
    - All the tracks have been improved and updated with collidable objects
    - Overall interior samples volume correction and balance
    - Overall exterior samples volume correction
    - Tuned wind and tyre rolling volumes and curves
    - Tuned kerb pitch and volume according with speed
    - Tuned ambience(crowd) volume
    - Tuned interior and exterior gearshift sounds
    - Steer animations for Ferrari 458 S3
    - Small fix on the front Pagani Zonda R tyres
    - LOD4 implemented to increase framerate performances
    - Drivetrain damage for cars with H shifter gearboxes.
    - Traction control sound now works for all cars
    - Showroom bugfixing and improvements
    - Added tyre blankets under realism tab. The setting is global for all cars and pre heats tyres at 80 C
    - Career now available
    - New 3D driver models
    - BMW Z4 GT3 aero balancing, rear wings stalls more on low values
    - New TCP/UDP server
    - All tyres have graining and blistering enabled
    - All tyres have rim radius
    - Fixed all F1 cameras for all vehicles
    - Fixed all F6 cameras for all vehicles
    - GUI improvements
    - Driver animations improvements
    - Replay now records the current leaderboard
    - Oculus DK2 support
    - Single player Qualify improved



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 15 Ekim 2014; 20:10:27 >




  • Hadi bakalım iniyor.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.