Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz saatlerde GSC World ekibinin Twitter'dan paylaştığı bir yazıyı sizlere http://aktarmıştık. Ancak görünüşe göre GSC World, kendi kuralını kendisi bozdu.
Twitter'da, uzun süredir GSC'nin kapandığı, S.T.A.L.K.E.R. 2'nin de iptal olduğuna yönelik açıklamalara Ocak ayında cevap verileceği belirtilmişti. Ancak şimdi GSC'nin Twitter hesabından yazılan yazıya göre GSC'nin kapanmadığı, S.T.A.L.K.E.R. 2'nin de yapımına tüm hızıyla devam edildiği belirtildi.
Ek olarak GSC World Twitter hesabından hayranlarına geçtiğimiz haftalarda sızan konsept tasarımlarını paylaştı. Geçtiğimiz haftalarda görüntülerin sızdığında paylaştığımız tasarımlara http://buradan ulaşabilirsiniz.
Uzun süre bekleyişin ardından sevinme sırası S.T.A.L.K.E.R. hayranlarında...
Last Guardian'dan sonra 2011'in en güzel haberi.
Sevindim :)
1 kaç saat önce hüzünlendik şimdi aniden bu haber çok iyi oldu. Gecenin Bu Saatinde Güncel Haber yapan BSC yi ayrıca tebrik ediyorum.
yanlış hatırlamıyorsam iyi bir ingilizce gerektiriyor. Sadece shadow of chernobly i 30 dk oynayarak bu kanıya vardım. Diğer oyun unda/larında da bu varsa ingilizce bilmeyenler için yine sıkıntı olacaktır.
Rus oyunları beni sarmıyor.. herzsaman birşey eksik anlamıyorum neden metro 2033 çok sağlam grafikler ama oyun tad vermiyor..
metro 2033 çok güzeldi ama ianın bana çok denedim bu oyunu oynamayı sevmeyi ama olmuyor anlamıyorum vuruş hissi yok grafikler çok sağlam.birde ekranda ne desem kırılma gibi bişey oluyor yani fps öğeleri kötü oyunun atmosfer falan iyi ama..her çıkacak üyesi için umutlarım tavan yapıyor ama denediğimde gördüğüm manzara hep hayal kırıklığı..
Reklam kokusu geldi burnuma sanki... Hadi neyse... Zaten bu kadar kaliteli bir oyunu iptal etmek angutluk olsa gerek. Hemde konsollarda çıkacakken. Bari oyundan haber verin. Kim ölmüş kim kalmış.
yapımcının kapanmaması iyi oldu..kimbilir kaç yetenekli oyun yapımcısı vardır bünyesinde..
Benim için S.T.A.L.K.E.R.'in diğrer oyunlar arasında ayrı bir yeri var. Bu habere çok sevindim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme