Şimdi Ara

Skyrim'in Resmi Mod Araçları Önümüzdeki Ay Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Bethesda'nın geçtiğimiz haftalarda The Elder Scrolls V: Skyrim adına duyurduğu "Creation Kit" yani resmi modlama araçlarının çıkışı hakkında yeni bilgiler verdi.
     
         Steam'in Workshop sistemini de destekleyecek olan Skyrim Creation Kit, yeni yılın ilk ayında bizlerle birlikte olacak. Creation Kit ile birlikte, zaten şimdiden çok geniş bir mod yelpazesi sunan The Elder Scrolls V: Skyrim'in modları, kolay yapı sayesinde daha da genişleyecek.
     
         Skyrim'in bu özelliği sadece PC'de sunulup, ücretsiz olarak Skyrim oyuncularına dağıtılacak. Workshop sistem desteğiyle de oyuncular istediği modu direkt olarak oyunlarına entegre edebilecek. Tam çıkış tarihi için takipte kalın.
     








  • Bu oyunu her platformda alan insanlar var neden böyle bir kısıtlama yaptıklarına anlam veremiyorum özellikle de konsol kullanıcılarının orijinal aldıklarını düşünürsek biraz haksızlık yapılmış gibi geldi bana.Umarım yakın zamanda bu tarz güncellemelerden bütün oyuncuların yararlanması sağlanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lord_psiko

    Bu oyunu her platformda alan insanlar var neden böyle bir kısıtlama yaptıklarına anlam veremiyorum özellikle de konsol kullanıcılarının orijinal aldıklarını düşünürsek biraz haksızlık yapılmış gibi geldi bana.Umarım yakın zamanda bu tarz güncellemelerden bütün oyuncuların yararlanması sağlanır.


    Bu oyunla ilgili bir şey değil.Mod olayı yıllardır PC'ye özel olarak yapılan bir şey zaten.
  • Anlıyorum ama insan bekliyor en azından bazı güzel yenilikler şu haliyle bile bu kadar bağladıysa kendine o zaman nasıl olur diye düşünmeden duramıyoruz sonuçta.Bakalım oyun süresi çok uzun daha neler yapacaklar görücez hep beraber.
  • Mod desteği oyunun ömrüne ömür katıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.