Şimdi Ara

Modern Warfare 3'ün İlk DLC'sinden İlk Görsel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •      Call of Duty: Modern Warfare 3'ün ilk DLC'si bugün Robert Bowling'in sözleriyle birlikte ortaya çıkmıştı. Xbox 360'da Ocak ayında yayınlanacağı bilinen DLC'nin diğer platformlara çıkışı henüz belli değil.

DLC'yi duyuran isim Robert Bowling, şimdi de DLC'den ilk haritayı bir görüntüyle birlikte kullanıcıların beğenisine sundu. "The Park" ismindeki harita adına yayınlanan görüntüye aşağıdan göz atabilirsiniz;

• Bu oyuna verilen paraya yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halim47

Bu oyuna verilen paraya yazık...

verme o zaman...
  • Bu kadar özenti bir oyun görmedim bf3 ne yaparsa aynısını yapıyor ya atari grafik motorunu kullanıyorlar daha garipler bf3'ün real life mode ile güçlendirildiği zaman ne halt yicekler b2k çıkarttılar dlc olarak bunlarda böyle şeylerle uğraşıyorlar.BF3 ilk olarak ps3'de çıkıcak diğerleri belli değil dedi.Buda xbox dedi diğerlerini söylemedi bu kadar özenti bir oyun görmedim.Ve buna bu kadar para verenleri anlamıyorum. Senaryoya bir şey demem. Çünkü MASON'ları anlatıyor.Sanırım oynayanlarda. MASON ki çok seviyorlar.
  • Sanki sizin BF3'ün seneryo modu alıntı değil. Bi' gidin ya başlamayın yine BF3 ve MW3 kavgasına.
  • call of duty serisi cok pahali . ozellikle dlc lerle birlikte :(
  • Mason olduğunu nerden çıkardın? Ben büün seriyi bitirdim, hiç mason falan görmedim!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mason olduğunu nerden çıkardın? Ben büün seriyi bitirdim, hiç mason falan görmedim!
  • Oyunu ilk günden aldım single ı bitirdim ve multiye girdim usulca 1 saat oynadıktan sonra bir daha yüzüne bakmadım. Yazıklar olsun.
  • Mw3 bf3'ü taklit mi ediyor? :D :D Saçmalama lütfen bilader cod serisi hep böleydi oyun çıktıktan 2-3 ay sonra her zaman dlc gelir ve her zaman xbox'a öncelik vermişlerdir(yaptıkları anlaşmadan dolayı)Ha bide senaryo ya laf etmişsin desene şuna ingilizcem yok anlayamıyorum diye bu seneryo 3 oyundur devam ediyor haberin var mı) (mw-mw2-mw3)
  • Bf 3'deki operation metro ile aynı operation metronun parklı bölümünün giriş kısmı çok geriye gidilerse görülebilir.
  • Parasını hak eden dlc B2k . Etmeyen dlcler ise cod un dlc leridir. Aksini düşünen varsa gelsin gulf of oman a da gözleri OYUN görsün.
  • Resmi görünce aklıma gta IV geldi ki zaten central park'ı yapmışlar.
  • bf3 mw3 tartışması alevlenmiş yine bırakın arkadaş birbirinize laf sokuşturmayı sevdiğiniz oyunu oynayın ne gerek var oyunların avukatlığını yapmaya...güzel haritaya benziyor ama tek resimden şimdi yorumda zor olur
  • @mozai ben oyunu 35liraya aldım. steamde cidden pahalı ama rus cd key çok uygun oluyor.. bu arada map güzel görünüyor diyor, hala mw3 haberine girip bf3 çok güzel hede hede diyenlere de bsg diyorum..
  • pek iç açıcı deil sanırım.
  • Direk crysis 2 geldi aklma cunku oyunun baslarinda alisina kadar zorlanmistim ve baslarinda central park da geciyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

Oyunu ilk günden aldım single ı bitirdim ve multiye girdim usulca 1 saat oynadıktan sonra bir daha yüzüne bakmadım. Yazıklar olsun.

Beğenmediysen ver biz oynayalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.