Şimdi Ara

Samsung dizüstü bilgisayar pazarında Sony ve Apple'ı geride bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  •  

    Cep telefonu pazarında agresif bir strateji benimseyen ve arka arkaya piyasaya sunduğu modellerle 300 milyonun üzerinde satışa ulaşarak büyümesini sürdüren Samsung, dizüstü bilgisayar pazarında da vites yükseltiyor.

     

    Yonhap News sitesinin haberine göre Samsung, global dizüstü bilgisayar pazarında 2007'de %1.4 olan pazar payını, bu yılın üçüncü çeyreğinde %6.5 seviyesine çıkarttı. Bu oran ile Sony ve Apple gibi iki güçlü rakibin önüne geçen Samsung'un 2011'in tamamında 14 milyon dizüstü bilgisayar satması bekleniyor.

     

    Pazar payı açısından 2007'den günümüze her yıl yaklaşık %100 büyüme performansı ortaya koyan Samsung'un, önümüzdeki yıl satışlarını daha da arttırması bekleniyor. 2012'de yeni netbook modelleri sunması beklenmeyen Samsung'un, ultrabook tabanlı çözümlere daha fazla yatırım yapması muhtemel görünüyor. Tüm bunlara ek olarak Windows 8 işletim sisteminden en fazla fayda sağlayacak üreticilerden biri olarak yine Samsung'un adı öne çıkıyor.

     

    Bilindiği üzere Windows 8'in ARM versiyonu da olacak ve Samsung diğer PC üreticileri arasında kendi ARM işlemcisini geliştirip üretebilen tek firma konumunda. Her ne kadar Apple da kendi ARM işlemcilerini tasarlıyor olsa bile bu işlemcilerin hacimli üretimini Samsung'a yaptırıyor.

     







  • Samsung sol şeridi kapatmış son gaz gidiyor. Kaza yaparsa kötü olur.
  • Fx57 'nin haberlerini seviyorum.
  • Hadi canım ciddimi???? lol
  • samsung nereye el atsa kurutuyor orayı.. diğer global firmaların en büyük kabusu durumunda.. ama tüketiciler için ise çok çok önemli bir firma konumunda.. samsung ve son zamanlarda lenovo notebook pazarında bence fiyat performans oranları ile öne çıkan iki marka.. her ikiside son derece kaliteli ürünlere imza atıyorlar.. asya pazarından çıkıpta büyüklüğü ve kalitesiyle fark yaratan tek firma samsung.. umarım bu başarısını hep sürdürür..
  • Samsung şu anda f/p olarak en iyi laptoptur.. Malzemesi taş gibi, tasarımı mükemmel, işlemcileri çok hızlı ve ısınmaz...Nokta.
  • bune ya adamlar her şeyde coşuyor.yakında ev samsung fabrikasına dönecek
  • @free4200 bebeğim samsung işlemci üretmiyor :) Kullandığı işlemci çok hızlı demek istedim sanırım. Samsungu tek burda katkısı parçaları birleştiriyor.Birde Kasayı tasarlıyor.Sonra sizin gibi değerli müşterilere sunuyor. MUCK (:
  • series 7 gamer türkiye pazarına 3000tlden girse bile direkt f/p 1.cisi olur
  • misafir samsung arm tabanlı exynos işlemci üretiyor ,tasarlıyor ve win8 de arm destekli olucak yani samsung işlemciler pclerde kullanılabilicek.buda sana muck ;)emin ol burdaki insanlar en az senin kadar ve senden daha fazla teknoloji den haber ler;)
  • arkadaş biraz samsungu sevmiyor ondan eleştirmiştir ama adamlar üretiyor arm işlemcileri,biraz daha araştırma yaparsan görebilirsin.adamlar ciddi manada dizüstü, tablet ve telefon pazarına pazara yatırım yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 22 Aralık 2011; 0:14:18 >
  • Samsung fandroidleri toplanmis gene. Apple pc ureticisi degil kinkiyaslama bile yanlis. Samsung sıkıysa dell ve hp yi gecsin!
  • Türkiye'ye R560'dan beri ele avuca gelen başka bir F/P cihazını göremedim
  • "@free4200 bebeğim samsung işlemci üretmiyor :) Kullandığı işlemci çok hızlı demek istedim sanırım. Samsungu tek burda katkısı parçaları birleştiriyor.Birde Kasayı tasarlıyor.Sonra sizin gibi değerli müşterilere sunuyor. MUCK (:"

    Aksine Samsung, ekranından, kasasından, Ramlerinden, Harddiskinden, dvd yazıcısından, klavyesinden..............

    kalanını yazmama gerek yok zaten. Anlayan anladı.

    İşlemci ve anakart ve varsa ekran kartı hariç diyeyim olsun bitsin. Hatta varsa o ekran kartının üzerindeki Ramleri de o üretiyordur büyük ihtimalle.
  • @overclocking

    bir zamanlar sıfır km samsung notebookun içinde hitachi disk çıkmıştı.ne alakaysa :) zaten disk bölümünü şimdi sattı.yani bu samsung hipermarket gibi bir şirket değil yan yana diskçi ramci dvdci monitörcüsü yok :D kocaman şirket bölümleri birbirinden bağımsız.Demek ki hitachi disk koymak daha ucuza gelmesini sağlıyormuş o yüzden koydular.Adamlar kazanacağı paraya bakıyor marka delisi değiller.

    Ayrıca pc satıcısı olduğumdan biliyorum servisi en güzel hızlı(işyerimin yakınında samsung servisi var) sorunsuz ve ucuz laptoplar yapıyorlar.Bu karşılaştırmada sony'i anladımda apple ne alaka onu anlamadım.
  • samsung un işi bu geride bırakmak
  • exynos islemciler gökten mi düşüyor yoksa samsung fabrikasndamı üretiliyor biri buna cevap versin ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4ewer23

    exynos islemciler gökten mi düşüyor yoksa samsung fabrikasndamı üretiliyor biri buna cevap versin ?

    Exynos dedigin standart arm a9 dualcore + arm mali gpu dan olusan soc dir. Samsungun kendi tasarladigi degil hazir olarak arm dan lisanslayip urettigi islemcidir. Fanboyluk gozunuzu kor etmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple pc üreticisi değil diyen biri var.Biraz komik geldi .Çok satınca pc üreticisi oluyo Samsung geçince pc üretmiyo ki oluyo.....

    Heralde Bunlar gökten zembille indi

    Diz Üstü Bilgisayarlar Kategorisi...

    1) Mac Book

    2) Mac Book Pro

    3) Mac Book Air

    Masaüstü Bilgisayarlar Kategorisi....

    4) İ mac

    5) Mac Pro

    6) Mac Mini
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratremix


    quote:

    Orijinalden alıntı: 4ewer23

    exynos islemciler gökten mi düşüyor yoksa samsung fabrikasndamı üretiliyor biri buna cevap versin ?

    Exynos dedigin standart arm a9 dualcore + arm mali gpu dan olusan soc dir. Samsungun kendi tasarladigi degil hazir olarak arm dan lisanslayip urettigi islemcidir. Fanboyluk gozunuzu kor etmis.

    tasarımlarıda beraber yaptık de bari de tam olsun kendin bizzat üretimde bulunmuş gibi konuştun.üst teki mesajımda arm tabanlı olduğunu bende yazdım sonuçta o işlemcilerin üretimi samsung fabrikasından çıkıyor ve bu fanboyluk değil kendi cebini düşünmektir bu kadar antipatin olmasın samsunga karşı ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.