Şimdi Ara

Toshiba'dan Japonya için Windows 7 tabanlı Dynabook WT301/D tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toshiba'dan Japonya için Windows 7 tabanlı Dynabook WT301/D tablet






    Japon elektronik devi Toshiba'nın Thrive veya AT serisi tablet modelleriyle Android cihaz pazarındaki iddialı çıkışı devam ederken anavatanı için de farklı tablet modellerini piyasaya sürüyor.




    Firmanın Japonya için hazırladığı tablet modeli Windows 7 üzerinde çalışıyor. Dynabook WT301/D adı verilen modelde ismi bilinmeyen yeni nesil bir Intel Atom işlemci, 10.1 inçlik 1366 x 768 çözünürlükte LED aydınlatmalı dokunmatik ekran, 2GB RAM, Bluetooth 3.0, WiFi, USB portu, microHDMI, 1.3MP arka/0.3MP ön kamera, 64GB SSD, Windows 7 Pro 32 bit işletim sistemi ve Microsoft Home and Business 2010 yazılımı kullanılmış.




    Yeni nesil Intel Atom işlemciden kastın muhtemelen bazı netbook modellerinde de kullanılmaya başlanan yeni nesil Atom Cedar Trail platformu olduğu belirtiliyor.




    Tablet Japon işletmeleri hedef alıyor. Şubat ayında piyasada olması beklenen tabletin resmi fiyatı ve diğer ülkelerde satışa çıkıp çıkmayacağı kesinlik kazanmadı.

     








  • ancak sahada çalışan ve ihtiyaç duyaç mühendis gibi meslek gruplarına hitap eder. kimse ev yada kişisel kullanım için kullanılabilirliğini sorgulamasın bence. çünkü bu tip cihazlar genelde profesyonellerin ihtiyaçlarını gidermek için tasarlanıyor. yoksa sırf multimedya ve internet için win7 cihaz yapmak yada almak çok mantıklı ve akıllı bir adamın yapacağı bir hareket olmaz.. zaten üzerindeki işletim sisteminin business olması bu durumu çok net açıklıyor..
  • 64 gb ssd iyiymiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.