Şimdi Ara

IPHONE 4S 'EFSANE SERİ' KULLANICILARI KLÜBÜ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
24
Favori
140.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nekbey

quote:

Orijinalden alıntı: Iankas

Hem işim Bilgisayar Mühendisliği oldugundan, hem tüm iphone ları en ayrıntısına kadar kullandıgımdan vede iphone developer oldugumdan bu konuda bilgi sahibi oldugumu rahatlıkla söylerim ki hali hazırda bir application geliştirmekteyim. Şu an UDID kayıdı olmayanların indiremediği 5.1 beta 3 sürümü kullanmaktayım. Telefonu yogun kullandıgım halde şarzı 48 saati geçiyor, tabi daha 1-2 haftalık bir telefon oldugunuda goz onunde bulundurmak lazım .Bu gayet yeterli ve mükemmel bir özellik. 5.0.1 in ardından 3g secenek butonunun geri getirilmesi vb.. pil ömrünü gayet başarılı kılmış.

selamlar... iki sorum olacak size:

1) ios 5.1 size ne zaman çıkar, bir duyumunuz/tahminin var mı?

2) ABD'den aldığım 4S'de hayvani oranda sarı ekran sorunu sorunu var.
    ben Atlanta'dadaki apple store'dan aldım.
    Fatursasıyla birlikte alındıktan sonraki 18. gününde Newyork'taki bir aplle store'a gidecek arkadaşım sayesinde..
    bana değiştirirler gibi geliyor, sizce?

kolay gelsin..

Su anda 5.1 beta 3 deyiz ve beta 4 ile biter diye dusunuyorum. Yazılımsan buglar duzeltilecektir. Tabi keisn olarak bir tarih soylemek mumkun değil ama android ile olan rekabetide goz onune alırsak en fazla 2-3 haftaya belki 1 aya cıkar. 5.2 ye olabildiğince hızlı gitmeliler ki yeni ozellikler gelsin ve kullanıcı heycanlansın. 5.2 de yepyeni özellikler bekliyoruz ki Sirinin geliştirilmesi bambaşka bir boyuta gelmesi mumkun.

ABD de at&t şu anda iphone konusunda bir kriz yaşıyor onların ismini bilmiyorum ama Türkiyemizdeki ismi rekabet kurumu olan birim kendilerini süründürüyor. Kasım ayı sonrası cihazların sim kilitinin kalkması kazanılan davadır. Bundan sonrada sim kilit kesinlikle olamayacak. Apple işini bu kadar ciddiye alırken ve boyle sorunların arasında kullanıcıya saygısını yitirecek son firmadır. abd koşulları ve insan haklaırnıda düşünürsek değiştirmemeleri için hiç bir neden yok . Değişecektir ve işlem cok hızlı tamamlancaktır. 1ay içerisinde mağazadan değişim yapılıyor diye biliyorum. Faturanın değiştircek kişinin adına olması daha sağlıklı olacaktır. Diğer türlü ne olur emin değilim.

Kusura bakmayın geç cevap yazdığımdan dolayı..

Jailbreak herzaman sağlıksızdır ilk sürümleri ve 4s e cıkan jailbreak bence kesinlikle en az 1 ay uzak durulması gereken bir program. Sorun yaşanmasının nedeni dfu mode vb. jailbreaktir. Bence restorelayın ve zorunda değilseniz bir süre jailbreakten uzak durun.

omrozan;

İREB programını kullanara tekrar deneyin kolayca bulabilirsiniz internetten 1600 kodların neredeyse garanti çözümüdür.

cem62;

4 un fiyatları ciddi anlamda düşüşe geçti benim tavsiyem beklemen ve simkilitsiz cihaz alman . Örneğin Honkong en uygun yer iphone 4 için. Hem ucuz hem simkilitsiz. Fakat 1000 tl civarı simkilitsiz 2. el iphone 4 bulabilirsiniz kolayca Türkiyede. Gevey başa beladır uzun süre kullandım. Tecrübeniz düşük ise sorun yaşama ihtimaliniz yuksek. Baseband koruyarak yükseltmek vb. bence riske girmeyin.

• @Iankas hocam izin verirsen bir kaç soruda ben sormak istiyorum sana:

1) senin tahminlerin nelerdir. Bu sene haziran ayındaki etkinlikte ne duyuracak apple?

2) ipad3 yakın zamanda gelecek mi?

3) iphone 4s tamamen kararlı sürüme ne zaman gelir sizce? (ios5 vers?)

4) iphone 4s in fiyatları düşüyor. Ayrıca donanım haberde de yayınlanmıştı. 4s in satışı avrupa da düşüyor diye. Türkiyede de fiyatlarda düşüş var. sizce sürecek mi bu her iki düşüş ve sebepleri ne olabilir?

5) son olarak 4 ü olanın 4s e geçmesi gereksiz deniyor, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.?

Birde özelden bir soru sordum, cevaplarsanız sevinirim.

teşekkürler
    bugün elektroworlddan ıphone 4S 32 Gb aldım 2.539tl maxmum karta on taksit peşin fiatına artı birde kasko yaptırdım 270 tl de ona verdim 3 ncü senenin sonunda bedava pil değişimi yapıyor elektroworld ayrıca kırılmaya çalınmaya karşı kaskolu oluyor yani toplam 2.800 tl ye geldi valla bi led 3 d tv fiatına
    aldım biraz kurcaladım mailimi falan girdim twitıra girdim yalnız paralı bir marş indirecem kart istedi bende şartı kabul etmedim
    faturaya yansımıyormu aldığın program jb yaptırmam söz konusu olamaz illegaliteyi sevmem
    arama konusuna gelince evet baştan karşı tarfın zili çalmıyor gibi geliyor ama arıyor diye yazı çıkıyor siri özelliğindenmiş soruşturdum
    yani sorun değil telefonun genlerinden valla şimdi kapattım ilk şarj ına koydum on saatmi 12 saatmi yapsam ilk şarjı bilmiyorum

Orijinalden alıntı: cantosman

5 gün dür inceleme yapıp en sonunda ya herro ya merro diyip yaradana sığınıp
    bugün elektroworlddan ıphone 4S 32 Gb aldım 2.539tl maxmum karta on taksit peşin fiatına artı birde kasko yaptırdım 270 tl de ona verdim 3 ncü senenin sonunda bedava pil değişimi yapıyor elektroworld ayrıca kırılmaya çalınmaya karşı kaskolu oluyor yani toplam 2.800 tl ye geldi valla bi led 3 d tv fiatına
    aldım biraz kurcaladım mailimi falan girdim twitıra girdim yalnız paralı bir marş indirecem kart istedi bende şartı kabul etmedim
    faturaya yansımıyormu aldığın program jb yaptırmam söz konusu olamaz illegaliteyi sevmem
    arama konusuna gelince evet baştan karşı tarfın zili çalmıyor gibi geliyor ama arıyor diye yazı çıkıyor siri özelliğindenmiş soruşturdum
    yani sorun değil telefonun genlerinden valla şimdi kapattım ilk şarj ına koydum on saatmi 12 saatmi yapsam ilk şarjı bilmiyorum

hayırlı olsun.

iyi günlerde kullanman dileğiyle ...

• quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

5 gün dür inceleme yapıp en sonunda ya herro ya merro diyip yaradana sığınıp

hayırlı olsun.

iyi günlerde kullanman dileğiyle ...

teşekkürler dostum sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno_user

@Iankas hocam izin verirsen bir kaç soruda ben sormak istiyorum sana:

1) senin tahminlerin nelerdir. Bu sene haziran ayındaki etkinlikte ne duyuracak apple?

4) iphone 4s in fiyatları düşüyor. Ayrıca donanım haberde de yayınlanmıştı. 4s in satışı avrupa da düşüyor diye. Türkiyede de fiyatlarda düşüş var. sizce sürecek mi bu her iki düşüş ve sebepleri ne olabilir?

5) son olarak 4 ü olanın 4s e geçmesi gereksiz deniyor, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.?

teşekkürler

1) Hiç bir dayanağa dayanmadan benim fikrim 3D ekran tanıtımı olacağını bekliyorum. Bazı markalar 3D cihazları cıkardı bildiğiniz gibi Apple altında kalmayacaktır .Patentli tokunmatik ekran teknolojisine bunu mukemmel bir şekilde ekleyecektir.

2-) İpad 3 çok yüksek ihtimal ile Mart ayında geliyor.

3-) 5.1 den sonra çikacak ilk sürümü tahminen kararlı sürüm olacaktır. Betadaki benim rastladığım tek büyük sorun 3G kapatırken veya açarken hat gitmesi. 5.1.1 mi olur ne olur bilmiyorum ama 5.1 den sonraki ilk sürümde bekliyorum.

4-) Öncesini düşünün 3g ve 3gs arasında nerdeyse hiç bir fark yoktu ve almak gereksizdi ki almamıştım. İphone 4 kullanıcısının 4s e geçmesini gereksiz buluyorum. Önceki sürümler varsa veya bambaşka bir akıllı cihaz sahibi iseniz ve bir apple aşkı doğduysa alınmalı. Benim almamın nedeni tamamen apple ios geliştiricisi olduğumdan ve projelerim yüzünden. Normal bir kullanıcı olsaydım iphone 5 i beklerdim. Elinizde 4 varsa geçmenizi tavsiye etmem gereksiz masraf olacaktır.

not: P.M iniz gelmemiş özel bir mesaj göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iankas -- 25 Ocak 2012; 21:21:39 >

• faydalı bir başlık olmuş tebrikler...

benim sorunum telefonla laptop arasında bluetooth bağlantısı kuramıyorum driverini bulamadı uyarısı veriyor bu sorunu yaşayan başkaları var mı??

ekleme: driver ararken disc istiyor yok seçeneğini seçince yüklenemedi uyarısı veriyor usb dışında bağlanamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 26 Ocak 2012; 12:09:34 >

Orijinalden alıntı: gollory

faydalı bir başlık olmuş tebrikler...

benim sorunum telefonla laptop arasında bluetooth bağlantısı kuramıyorum driverini bulamadı uyarısı veriyor bu sorunu yaşayan başkaları var mı??

ekleme: driver ararken disc istiyor yok seçeneğini seçince yüklenemedi uyarısı veriyor usb dışında bağlanamıyorum...

bluetooth olarak pc ye bağlanmak kolay değil ıphone ile ancak ıphonun blotutyla yada jailbrekli programla bağlanabilirsin
    oda illegal bir program ancak usb ile bağlanacaksın biliyorsun ıphone dışında başka telefonlarada bluetoth ile bağlanamıyorsun
    jb ile oluyormuş oda illegal

quote:

bluetooth olarak pc ye bağlanmak kolay değil ıphone ile ancak ıphonun blotutyla yada jailbrekli programla bağlanabilirsin
    oda illegal bir program ancak usb ile bağlanacaksın biliyorsun ıphone dışında başka telefonlarada bluetoth ile bağlanamıyorsun

ilgin için teşekkür ederim arkadaşım... samsung marka bir cihazı da göremedi sorunun bende olduğunu düşünmeye başlamıştım... tekrardan teşekkürler...

• quote:

quote:

Cantosman jb illegal değil installous ile appstoreda satılan bir uygulamayı indirmek illegal bir yöntemdir.Yoksa tweakler için bile jb yapılabilir.

TR Psn: EmreeTR & XboxGT:EmreTR

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

quote:

Cantosman jb illegal değil installous ile appstoreda satılan bir uygulamayı indirmek illegal bir yöntemdir.Yoksa tweakler için bile jb yapılabilir.

ben jb nin illegal bir yol olduğunusöylüyorum bunu ps3 den biliyorum nihayetinde jb yaptınmı paralı bir ürünüde parasız indirmeye teşebbüs edebilirsin(sana yada başkasına indirdiniz demiyorum sakın yanlış anlama arkadaşım)
    bu biraz şike olaylarına benzedi galibe şike ve şikeye teşebbüs
    peki neden üründe jb yaptınmı garantisi geberiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 26 Ocak 2012; 14:26:15 >

• Ürünün garantisini falan bozmaz jb uydurmadır tamamen.İçerisinde bedavadan indirdiğin illegal yazılımlar olmadıktan sonra hiç bir halt edemezler.

Bunu ben hukukçuların aldığı karara göre yorumluyorum.Amerikada mahkemelerde çıkmış bir karardır jbnin illegal olmadığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 26 Ocak 2012; 14:49:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Iankas

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_user

@Iankas hocam izin verirsen bir kaç soruda ben sormak istiyorum sana:

teşekkürler

1) Hiç bir dayanağa dayanmadan benim fikrim 3D ekran tanıtımı olacağını bekliyorum. Bazı markalar 3D cihazları cıkardı bildiğiniz gibi Apple altında kalmayacaktır .Patentli tokunmatik ekran teknolojisine bunu mukemmel bir şekilde ekleyecektir.

2-) İpad 3 çok yüksek ihtimal ile Mart ayında geliyor.

3-) 5.1 den sonra çikacak ilk sürümü tahminen kararlı sürüm olacaktır. Betadaki benim rastladığım tek büyük sorun 3G kapatırken veya açarken hat gitmesi. 5.1.1 mi olur ne olur bilmiyorum ama 5.1 den sonraki ilk sürümde bekliyorum.

4-) Öncesini düşünün 3g ve 3gs arasında nerdeyse hiç bir fark yoktu ve almak gereksizdi ki almamıştım. İphone 4 kullanıcısının 4s e geçmesini gereksiz buluyorum. Önceki sürümler varsa veya bambaşka bir akıllı cihaz sahibi iseniz ve bir apple aşkı doğduysa alınmalı. Benim almamın nedeni tamamen apple ios geliştiricisi olduğumdan ve projelerim yüzünden. Normal bir kullanıcı olsaydım iphone 5 i beklerdim. Elinizde 4 varsa geçmenizi tavsiye etmem gereksiz masraf olacaktır.

not: P.M iniz gelmemiş özel bir mesaj göremedim.

cevaplar için teşekkürler.

pm i tekrar gönderiyorum

• quote:

Ürünün garantisini falan bozmaz jb uydurmadır tamamen.İçerisinde bedavadan indirdiğin illegal yazılımlar olmadıktan sonra hiç bir halt edemezler.

Bunu ben hukukçuların aldığı karara göre yorumluyorum.Amerikada mahkemelerde çıkmış bir karardır jbnin illegal olmadığı.

fazlada bilgim yok ıphone ile jb arasında doğrusu belkide sen haklısındır ben ps3 den bildiğim kadarını dedim zaten telefonla alakalı fazla idaa etmem

quote:

Ürünün garantisini falan bozmaz jb uydurmadır tamamen.İçerisinde bedavadan indirdiğin illegal yazılımlar olmadıktan sonra hiç bir halt edemezler.

fazlada bilgim yok ıphone ile jb arasında doğrusu belkide sen haklısındır ben ps3 den bildiğim kadarını dedim zaten telefonla alakalı fazla idaa etmem

Ps3te de durum şöyledir, birisi eğer emek verilmiş bir oyunu bedava oynuyorsa bu illegaldir.Ama homebrew denilen açık kaynak kodlu yazılım çalıştırmak için yapıyorsa illegal değildir.Tabi çoğu kişi bunları bazı uygulama ve oyunları bedavaya getirmek için yapıyor o yüzden genellenmiş durumda.Çok ta kurcalamamak lazım :)

• quote:

quote:

quote:

Ps3te de durum şöyledir, birisi eğer emek verilmiş bir oyunu bedava oynuyorsa bu illegaldir.Ama homebrew denilen açık kaynak kodlu yazılım çalıştırmak için yapıyorsa illegal değildir.Tabi çoğu kişi bunları bazı uygulama ve oyunları bedavaya getirmek için yapıyor o yüzden genellenmiş durumda.Çok ta kurcalamamak lazım :)

eh zaten sen kendin cevabını vermişsin teşekkürler demekki kötü niyet önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

quote:

Orijinalden alıntı: myret

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myret

quote:

arkadaşlar 4s den vazgeçtim.Samsung Galaxy Note alıyorum 690 dolara.iPhone batarya yüzünden çok düşündürdü.bekleme süresi bile 200 saat olarak gözüküyor.Çok az benim için.
    Türkiyede 2.200 tl civarı note bana 1300 civarına gelicek.

İyi mi yaptım sizce?

Samsung un şarj konusunda apple dan kalır yanı yok O da bir gün gidecek bakın görün. Şarj konusunda philips bir numara ama daha cep bilgisayarı çıkartmadığı için birşey diyemeyeceğim. Bu tarz telefonlar hep bir gün şarj gider. Bir batarya yüzünden fikir değiştirmeye değmez. Akşam yatarken fişe tak sabah al budur yani. Htc Incredible S kullandım onun şarjıda 1 gün gidiyordu. Alacağım iPhone 4S in de bir gün gidecektir. 1 Günü kurtarması yeterlidir. Yok bir günü kurtaramıyorsaişte o zaman farklı telefonlara yönelmeniz lazım. Farkındaysanız yeni güncellemeyle şarj problemi çözlüyor ya da çözülecek

orası öyle hocam dediğin gibi note dan ben zaten 1 günden fazla gitmesini beklemiyorum.gün içinde sürekli internete giriyorum ve bağlı kalıyorum şuan N8 kullanıyorum o bana anca 1 gün gidiyor.Beni Galaxy Note'da cezbeden ekran çözünürlüğü ve 5" ekrana sahip olması.işlemci hızı olarakta iPhone'dan iyi.Yani kısacası iPhone un karizmasından başka hiçbir fazla yanı yok Note'dan.Tüm özelliklerde Note iPhone u geçiyor kısacası.Şuan için iPhone'un beyaz seçeneğinden başka beni cezbedecek bişey kalmadı.Birde samsungun iPhone'dan 200 dolar ucuz olması gayet cazip geliyor.

Anladım ilk yazınızda "iPhone batarya yüzünden çok düşündürdü.bekleme süresi bile 200 saat olarak gözüküyor.Çok az benim için." diye yazmışsınız ya o yüzden söyledim Bencede android telefonlar iPhone dan daha iyi ama stabilite ve güvenlik konusunda iPhone a yanaşamazlar bu yüzden tercihim iPhone oldu benim. Yoksa android telefonlar kullandım gayet hoş ve aşırı derecede kişiselleştirilebilir telefonlar

teşekkürler yorumların için.

hangisini aldınız?

• Beyler safari'de gezerken dolaştığımız sayfaların dökümanlarını kaydediyormu cihaza?

Eğer ediyorsa bunları nasıl temizleriz? Safaride gördüğüm bi yer var ama kayıtlı şifreleride siliyor orası. Sadece çerezleri nasıl sileriz?
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Beyler safari'de gezerken dolaştığımız sayfaların dökümanlarını kaydediyormu cihaza?

Eğer ediyorsa bunları nasıl temizleriz? Safaride gördüğüm bi yer var ama kayıtlı şifreleride siliyor orası. Sadece çerezleri nasıl sileriz?

daha henüz safariye falan gelmedimde zaten kapattım safariyi

yalnız bende normal free programları indiremiyorum
    appledan üyelik hesabı açtım giriyorum free programı indir dediğimde benden kart numaralarımı istiyor
    atlama seçeneği falanda yok ya geri yada next var next e basınca kart bilgilerimi istiyor bende vermek istemiyorum asla kart bilgilerimi
  • Telefona jb yaptiktan sonra sarj suresi daha uzun gidiyor gibime geldi fakat bu aralar donmalar takilmalar va oluyor. Mesela mesaj geliyo tikliyorum biraz takiliyor ondan sonra aciyor. Acaba fazla oyun yukledim ondan mi? Telefon 32 gb ama 22 gb bos hfiza olarak gozukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.