arkadaşlar her defasında şu nod32 yi herkes övüyor birde ben kullanayım desem olmuyor, abi bana ters gelen birşeyler var bunda , bilgisayar virüs bulaştı , yani bilgisayarı hiç bir şekilde açamıyordum nod32 yüklü olmasına rağmen bulaşmaı beni şaşırttı, güvenli kipte dahi açmada problemler yaşadım , nod32, norton, gibi programları güvenli kipte çalıştıramadım çalıştırsam bile virüs engel oldu, en sonunda kasperski yükledim ve oh be dedim ne virüs progdı ne trojan , en iyisinin kaspersky olduğunu o anda anladım , evde lisanslı f-secure2007 olmsına rağmen , kaspersk yükledim , f-secure iyi fakat çok kasıyor bilgisayarı
taramada bir pencere açılıyor ve bu uyarı çıkıyor:
File C:\Users\compaq\AppData\LocalLow\Sun\Java\Deployment\cache\6.0\13\68e9960d-3f812ebc is infected with trojan Java/Dummy. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed.
Ancak "delete" ikonu aktif değil... sadece "leave" tuşu çalışıyor... bu tuşa basınca taramaya devam ediyor... bitince de silmeden çıkıyor taramadan...
taramada bir pencere açılıyor ve bu uyarı çıkıyor:
File C:\Users\compaq\AppData\LocalLow\Sun\Java\Deployment\cache\6.0\13\68e9960d-3f812ebc is infected with trojan Java/Dummy. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed.
Ancak "delete" ikonu aktif değil... sadece "leave" tuşu çalışıyor... bu tuşa basınca taramaya devam ediyor... bitince de silmeden çıkıyor taramadan...
yani trojan silinmiyor...
ne yapmam lazım ?
uptade edip silmeyi dene olmasza avast kur yada başka antivir siler sonra nod32ye geri dön
soru: bende bir şemsiye var, üstündede kocaman bir delik, yağmur yağdığında kafama su damlıyor ne yapmalıyım? cevap: şemsiyeyi yan yatır olmazsa başka şemsiye kullan, yağmur geçince eski şemsiyene dönersin
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
uptade edip silmeyi dene olmasza avast kur yada başka antivir siler sonra nod32ye geri dön
soru: bende bir şemsiye var, üstündede kocaman bir delik, yağmur yağdığında kafama su damlıyor ne yapmalıyım? cevap: şemsiyeyi yan yatır olmazsa başka şemsiye kullan, yağmur geçince eski şemsiyene dönersin
quote:
ARKADAŞIM SENİN NOD32 FUL DEİL ONDAN YAPIO EĞER YARDIM İSTİOSAN MSN VER SANA ANLATAYIM VE FUL OLARAK VEREYİM BEN CAFEMDE ANA MAKİNADA KULANIOM ÇOK GÜZEL PC ANTİVİRÜS HİÇDE KASTIRMIO PC Yİ
Bu mücadele sınıflar mücadelesidir. Burada el titremesine, tereddüte ve kararsızlığa yer yoktur. Sınıflar mücadelesinde proletarya yoldaşlığının dışında feodal ve ataerkil ilişkilere yer yoktur."
Mahir Çayan
Çark dönmesine devam edecek; cuntalar birbirini takip edecektir. Kimileri "Atatürkçü, laik" kimileri "reformcu" diye lanse edilecek, yurtsever aydınlar her defasında yeni bir umutla yeni gelenlere bel bağlayacak, sonra yanıldıklarını anlayacaklar, tekrar bir "ilerici" atılım olmasını bekleyeceklerdir.
quote:
ARKADAŞIM SENİN NOD32 FUL DEİL ONDAN YAPIO EĞER YARDIM İSTİOSAN MSN VER SANA ANLATAYIM VE FUL OLARAK VEREYİM BEN CAFEMDE ANA MAKİNADA KULANIOM ÇOK GÜZEL PC ANTİVİRÜS HİÇDE KASTIRMIO PC Yİ
MSN i PM Olarak Yazdim Bi Eklersen Yada Upload Edip Buraya Link Koyabilirsen Sevinirim.
nod 32 eski performansını sergilemiyor yılların nod 32 admin commercional kulanıcısı olarak bunu söyleyebiliyorum forumda da nod32 ile ilgili bir çok yazım mevcuttur.. Aylardır KAv kullanmaktayım gayet başarılı diyorum nod23 out oldu bende tabiki kullanan kullanmak isteyen arkadaşlara her türlü yardımımı yapabilirim her konuda
Valla norton dan sonra gayet iyi geldi nod32.b.sayarin acilma hizi en az 40 saniye artti.digere yonlerini pek goremedim simdilik ama tavsiye uzerine kurdum ve simdilik gayet memnunum