Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOD32 AntiVirus System 2.51.20 TÜRKÇE

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Cevap: NOD32 AntiVirus System 2.51.20 TÜRKÇE Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dejaay

Sisteme Gözat

29 Haziran 2007; 22:45:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: --duhan--

şimdi yine aynı mesele açılmış gibi olacak ama

bu nod32nin süresi dolunca siz forum ahalisi olarak ne yapmamı önerirsiniz???

ben nod32ye devam etmek istiyorum

Buradan devam..
http://shop.nod32.com.tr/asp/index.asp

mad_tramp75

19 Eylül 2007; 21:13:04 

arkadaşım bu 1aylık deneme sürümü düyor.
ne yani 1 ay sonra bunun yerine başka mı yükleyecez pek anlamadım da

YAĞMUR_YÜREKLİM

SEVDAN BİR ATEŞ OLDU BENDE!!!
mad_tramp75

19 Eylül 2007; 21:16:09 

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: --duhan--

şimdi yine aynı mesele açılmış gibi olacak ama

bu nod32nin süresi dolunca siz forum ahalisi olarak ne yapmamı önerirsiniz???

ben nod32ye devam etmek istiyorum

Buradan devam..
http://shop.nod32.com.tr/asp/index.asp

bunun üçretsizi yok mu?

YAĞMUR_YÜREKLİM

SEVDAN BİR ATEŞ OLDU BENDE!!!
kaptancortis

27 Ekim 2007; 9:41:20 

arkadaşlar her defasında şu nod32 yi herkes övüyor birde ben kullanayım desem olmuyor, abi bana ters gelen birşeyler var bunda , bilgisayar virüs bulaştı , yani bilgisayarı hiç bir şekilde açamıyordum nod32 yüklü olmasına rağmen bulaşmaı beni şaşırttı, güvenli kipte dahi açmada problemler yaşadım , nod32, norton, gibi programları güvenli kipte çalıştıramadım çalıştırsam bile virüs engel oldu, en sonunda kasperski yükledim ve oh be dedim ne virüs progdı ne trojan , en iyisinin kaspersky olduğunu o anda anladım , evde lisanslı f-secure2007 olmsına rağmen , kaspersk yükledim , f-secure iyi fakat çok kasıyor bilgisayarı

INTEL 965LTCK 965P DDR2 SES+GLAN+SATA2 16X- INTEL P4 D 925 DUAL 3.0GHz 800MHz 2x2MB 64BIT 775p - 2 GB 800 MHz DDR2 Bellek - 160 GB 7200 SATA Harddisk - XFX 7900 GS Ekran kartı - DVD-Dual (DVD +- R/RW) - SKY VİSİON Digital tv kartı - Philips 17 inç LCD monitör
cakbas

10 Kasım 2007; 22:01:35 

tavsiye üzerine nod 32 kurdum...

taramada bir pencere açılıyor ve bu uyarı çıkıyor:

File C:\Users\compaq\AppData\LocalLow\Sun\Java\Deployment\cache\6.0\13\68e9960d-3f812ebc is infected with trojan Java/Dummy. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed.

Ancak "delete" ikonu aktif değil... sadece "leave" tuşu çalışıyor... bu tuşa basınca taramaya devam ediyor... bitince de silmeden çıkıyor taramadan...

yani trojan silinmiyor...

ne yapmam lazım ?

HP - Compaq PRESARIO V6338 (AMD TURION TL-52 X2 1.6GHZ-1024MB-80GB-MAX128MB -15.4''-DVDRW-WVPR)
demircibu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007; 4:15:15 

quote:

Orjinalden alıntı: cakbas

tavsiye üzerine nod 32 kurdum...

taramada bir pencere açılıyor ve bu uyarı çıkıyor:

File C:\Users\compaq\AppData\LocalLow\Sun\Java\Deployment\cache\6.0\13\68e9960d-3f812ebc is infected with trojan Java/Dummy. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed.

Ancak "delete" ikonu aktif değil... sadece "leave" tuşu çalışıyor... bu tuşa basınca taramaya devam ediyor... bitince de silmeden çıkıyor taramadan...

yani trojan silinmiyor...

ne yapmam lazım ?

uptade edip silmeyi dene olmasza avast kur yada başka antivir siler sonra nod32ye geri dön

Şampiyonluk= 6 Maç Seyircisiz + 6 Hafta Hocasız + 6 Yabancısız + 6 Puan Fark + 6 Gol Averajı + 6'ncı Aziz Yıldırım Şampiyonluğu
vasilliyy

13 Kasım 2007; 11:29:07 

fena değil

lf
metal can

Sisteme Gözat

15 Kasım 2007; 1:42:15 

nod32 fixinin worm olduğu söyleniyor. biri bana bu konu hakkında bilgi verebilir mi?

ɧψџџ
ĐჃøđĭł

яữψдш₫д вѓя υψκυ,
υψκυш₫д вѓя ςєсэ,
ςєсэ₫є ѕэп, ѕэп₫є вэп.
metin

21 Kasım 2007; 16:26:14 

soru: bende bir şemsiye var, üstündede kocaman bir delik, yağmur yağdığında kafama su damlıyor ne yapmalıyım?
cevap: şemsiyeyi yan yatır olmazsa başka şemsiye kullan, yağmur geçince eski şemsiyene dönersin

quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

uptade edip silmeyi dene olmasza avast kur yada başka antivir siler sonra nod32ye geri dön

:TAM35:

21 Kasım 2007; 17:34:06 

quote:

Orjinalden alıntı: metin

soru: bende bir şemsiye var, üstündede kocaman bir delik, yağmur yağdığında kafama su damlıyor ne yapmalıyım?
cevap: şemsiyeyi yan yatır olmazsa başka şemsiye kullan, yağmur geçince eski şemsiyene dönersin

quote:

ARKADAŞIM SENİN NOD32 FUL DEİL ONDAN YAPIO EĞER YARDIM İSTİOSAN MSN VER SANA ANLATAYIM VE FUL OLARAK VEREYİM BEN CAFEMDE ANA MAKİNADA KULANIOM ÇOK GÜZEL PC ANTİVİRÜS HİÇDE KASTIRMIO PC Yİ

KAHPE BİZANS - TEK YOL GÖZTEPE

TAM 35 GÖZTEPE HEMŞERİMM!!!
interyasin

21 Kasım 2007; 18:23:24 

NOD32

A8N-VM - AMD SAN DİEGO 3700+2200Mhz=FX51 1Mbcache@2600mhz(günlük hiç voltajsız) 8800gts Oc edition
UN!QuE

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Aralık 2007; 19:39:54 

tesekkur ederım

Xoßi

7 Aralık 2007; 4:58:00 

quote:

Orjinalden alıntı: :TAM35:

quote:

Orjinalden alıntı: metin

quote:

ARKADAŞIM SENİN NOD32 FUL DEİL ONDAN YAPIO EĞER YARDIM İSTİOSAN MSN VER SANA ANLATAYIM VE FUL OLARAK VEREYİM BEN CAFEMDE ANA MAKİNADA KULANIOM ÇOK GÜZEL PC ANTİVİRÜS HİÇDE KASTIRMIO PC Yİ

MSN i PM Olarak Yazdim Bi Eklersen Yada Upload Edip Buraya Link Koyabilirsen Sevinirim.

σ ѕιм∂ι Άsker «3
chash

8 Aralık 2007; 22:25:31 

nod 32 eski performansını sergilemiyor yılların nod 32 admin commercional kulanıcısı olarak bunu söyleyebiliyorum forumda da nod32 ile ilgili bir çok yazım mevcuttur.. Aylardır KAv kullanmaktayım gayet başarılı diyorum nod23 out oldu bende tabiki kullanan kullanmak isteyen arkadaşlara her türlü yardımımı yapabilirim her konuda

Beramus Archry 250k np
beyenpe

9 Aralık 2007; 15:36:03 
<