ben de nod32 ve antivir arasında kaldım 2 haftadır düşünüodum çünkü satın alıcaktım nod32 forumca çok beğeniliyor ama yakın çevre arkadaşlarım ve işteki bilgi işlemdeki arklarım pek tawsie etmediler...herkes kaspersky diyor bence de öle ama sistemi kasmayacak bi şi arıodum o kadar overclock yapıoz neyse 20€ya antivir aldım 15€ şirkete 5€ da yardım fonuna gitti ben çok memnunum...nod32 düşünenlere antivire de bakmalarını tawsie ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakk76 -- 11 Temmuz 2006; 1:34:30 >
benim de aklıma takıldı o soru ben kullanıyorum öyle bir yer göremedim
Hayır yok.Bir ara öyle birşey vardı sanki Eset antivirüs+firewall+Anti Spyware'li bi Güvenlik paketi çıkaracaktı ama ses seda yok. Ben Nod32'yle birlikte Zone Alarm kullanıyorum.Tavsiye ederim.
bu nod32 linkteki resimli anlatımı yapınca kaspersky den beter oldu. sayfanın alt sağ köşede nod32:downloading diye bişey çıkıyo ve sayfalar çok geç açılıyor. kasperskyden daha geç. ilk yüklediğimde çok iyidi oysaki. bu haliyle mi kullanacagız şimdi bunu. yoksa ilk hali de güvenlimidir.
Tabii ki yıllık fiyatı, ancak almadan önce piyasayı biraz araştır derim çünkü 30 ytl ye kadar inebiliyor fiyat, NOD32 oldukça güvenli ve makineye fazla yük olmayan bir antivirüs yazılımı, tüm forum kullanıcılarına gönül rahatlığı ile tavsiye ederim...
şu anda sistemimde zone alarm security suite yüklü bunu dışında herhangi bir güvenlik programı kullanmıyorum. ancak bu NOD32yi de çok merak ettiğim ve de ZASStan biraz sıkıldığım için yüklemek istiyorum. NOD32de bir firewall ve antispyware olmadığı için acaba zone alarmda sadece antivirüsü kullanım dışı bıraksam herhangi bir sorun yaşarmıyım. çünkü söylenenlere göre NOD32 ile Zone Alarm Proyu tavsiye ediyorsunuz. bende firewall ve antispyware'ı ZASS'ın özelliklerini kullanarak mı uygulasam acaba. yoksa spyware doktor ve ZApro'yumu kursam daha iyi performans alırım? fikirleriniz lütfen....
şu anda sistemimde zone alarm security suite yüklü bunu dışında herhangi bir güvenlik programı kullanmıyorum. ancak bu NOD32yi de çok merak ettiğim ve de ZASStan biraz sıkıldığım için yüklemek istiyorum. NOD32de bir firewall ve antispyware olmadığı için acaba zone alarmda sadece antivirüsü kullanım dışı bıraksam herhangi bir sorun yaşarmıyım. çünkü söylenenlere göre NOD32 ile Zone Alarm Proyu tavsiye ediyorsunuz. bende firewall ve antispyware'ı ZASS'ın özelliklerini kullanarak mı uygulasam acaba. yoksa spyware doktor ve ZApro'yumu kursam daha iyi performans alırım? fikirleriniz lütfen....
ZASS in Antivirüsünü devre devredışı bırakıp NOD32 yüklemen kesinlikle isabet olur, genelde Security Suite şeklinde piyasaya sunulan ürünlerde maalesef 3 özellikten sadece biri güvenli bir şekilde işini yapıyor, onun için bende bu şekilde bir Security Suite kullanmak yerine, Firewall + Antivirüs + Antispyware yazılımlarını ayrı ayrı kullanmaktan yanayım, şu anda sistemimde Kerio Personal Firewall + NOD32 + SpyBot S&D bulunmakta ve sorunsuz bir şekilde çalışıyolar, eğer sistemin zayıf değilse ki ZASS kullanabildiğine göre değildir, söylediğim gibi Zone Alarm ı sadece Güvenlik Duvarı olarak kullanmanı ne NOD32 ile birlikte iyi bir Antispyware yazılımınıda kullanmanı tavsiye edeceğim sana, şimdilik bu kadar, NOD32 konusunda da yardımcı olmaya çalışırım...
bir soru daha sormak istiyorum: ilk sayfada verilen linkteki dosya ile şu anda www.nod32.com.tr'de verilen ücretsiz 30 günlük deneme sürümü aynı dosya mı? ben bu deneme sürümünü indirdim de bir fark yok heralde değil mi?