Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOD32 AntiVirus System 2.51.20 TÜRKÇE

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Cevap: NOD32 AntiVirus System 2.51.20 TÜRKÇE Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
x_MuRat_x
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Temmuz 2006; 1:22:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu nod32 full mu demomu indircemde
tritone

11 Temmuz 2006; 1:33:44 

ben de nod32 ve antivir arasında kaldım 2 haftadır düşünüodum çünkü satın alıcaktım
nod32 forumca çok beğeniliyor ama yakın çevre arkadaşlarım ve işteki bilgi işlemdeki arklarım pek tawsie etmediler...herkes kaspersky diyor bence de öle ama sistemi kasmayacak bi şi arıodum o kadar overclock yapıoz neyse 20€ya antivir aldım 15€ şirkete 5€ da yardım fonuna gitti ben çok memnunum...nod32 düşünenlere antivire de bakmalarını tawsie ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakk76 -- 11 Temmuz 2006; 1:34:30 >

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
x_MuRat_x
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Temmuz 2006; 1:47:25 

zaten kasper hepsinden daha iyi ama nod32 de pcyi kasmiyor o yüzden onu kullanmak istiyorum suanda bende kasper var
DeSeNaTöR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Temmuz 2006; 12:02:45 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginxml -- 12 Temmuz 2006; 12:04:40 >

achfighter

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2006; 17:03:54 

bu nod32de firewall var mı?

ÖZGÜRLÜK için http://www.pardus.org.tr/
Gerçekleri hiçbir zaman değiştiremezsiniz, onlar ya vardır ya da yoktur herkes inkâr etse de

"Türkçemiz Yok Olmasın"
cefucsa

13 Temmuz 2006; 17:10:07 

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

benim de aklıma takıldı o soru ben kullanıyorum öyle bir yer göremedim

Türk ve Osmanlı Tarihi Kulübü
**C@ner**

13 Temmuz 2006; 22:43:07 

ellerine sağlık

agemennon

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2006; 1:18:47 

quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

benim de aklıma takıldı o soru ben kullanıyorum öyle bir yer göremedim

Hayır yok.Bir ara öyle birşey vardı sanki Eset antivirüs+firewall+Anti Spyware'li bi Güvenlik paketi çıkaracaktı ama ses seda yok.
Ben Nod32'yle birlikte Zone Alarm kullanıyorum.Tavsiye ederim.

dasdasq

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2006; 2:14:08 

bu nod32 linkteki resimli anlatımı yapınca kaspersky den beter oldu. sayfanın alt sağ köşede nod32:downloading diye bişey çıkıyo ve sayfalar çok geç açılıyor. kasperskyden daha geç. ilk yüklediğimde çok iyidi oysaki. bu haliyle mi kullanacagız şimdi bunu. yoksa ilk hali de güvenlimidir.

"onlar geldiklerinde, bizim elimizde bereketli topraklarımız vardı, onların da elinde İncil.Sonra bereketli topraklarımız onların oldu,bizim ise elimizde İncil kaldı." (afrika atasözü)
dasdasq

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2006; 12:27:19 

arkadaşlar sayfalar çok geç açılıyor. şunun bi yolu yok mu. ilk yüklediğimde hızlıydı program, şimdi kis den farkı oyk hatta zaman zaman daha geç açılıyor sayfalar.

şunun biraz daha hafif ayarları ne olabilir. özellikle imon dan kaynaklı sanırım problem.

"onlar geldiklerinde, bizim elimizde bereketli topraklarımız vardı, onların da elinde İncil.Sonra bereketli topraklarımız onların oldu,bizim ise elimizde İncil kaldı." (afrika atasözü)
killnOd

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2006; 14:14:14 

beyler bu nod32 nin fiyati 40ytl olarak gozukuyor KDV dahil bu aylik mi yoksa yilllik mi?Ayliksa her ay bir ev kullanicisi icin 40ytl cok pahali bence.

BLOOD FACTORY

20 Temmuz 2006; 23:58:14 

paylaşım için teşekkürler

TıamaT

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2006; 19:19:11 

quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

beyler bu nod32 nin fiyati 40ytl olarak gozukuyor KDV dahil bu aylik mi yoksa yilllik mi?Ayliksa her ay bir ev kullanicisi icin 40ytl cok pahali bence.

Tabii ki yıllık fiyatı, ancak almadan önce piyasayı biraz araştır derim çünkü 30 ytl ye kadar inebiliyor fiyat, NOD32 oldukça güvenli ve makineye fazla yük olmayan bir antivirüs yazılımı, tüm forum kullanıcılarına gönül rahatlığı ile tavsiye ederim...

If you begin to fall
Please have some more
You could stay at my place if you want
I'll sleep on the floor...
VaLeG

24 Temmuz 2006; 19:26:36 

şu anda sistemimde zone alarm security suite yüklü bunu dışında herhangi bir güvenlik programı kullanmıyorum. ancak bu NOD32yi de çok merak ettiğim ve de ZASStan biraz sıkıldığım için yüklemek istiyorum. NOD32de bir firewall ve antispyware olmadığı için acaba zone alarmda sadece antivirüsü kullanım dışı bıraksam herhangi bir sorun yaşarmıyım. çünkü söylenenlere göre NOD32 ile Zone Alarm Proyu tavsiye ediyorsunuz. bende firewall ve antispyware'ı ZASS'ın özelliklerini kullanarak mı uygulasam acaba. yoksa spyware doktor ve ZApro'yumu kursam daha iyi performans alırım?
fikirleriniz lütfen....