Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOD32 AntiVirus System 2.51.20 T��RK��E

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Cevap: NOD32 AntiVirus System 2.51.20 TÃ�Â�RKÃ�Â�E Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aXaray68

24 Nisan 2006; 0:51:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: _jackal_

SMTP sunucusu nedir oraya ne yazıcaz?

normalde oraya bir şey yazılmıyor. orası programın bir virus falan bulduğunda birini haberdar etmek için mail göndermesi için konulmuş.

hada

Sisteme Gözat

25 Nisan 2006; 0:10:24 

güncelleyemiyorum, yardııım lütfeeeeen

HEP DEMOKRASİ KAZANSIN!
beytepe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Nisan 2006; 8:51:26 

Bu konuda yardımcı olmam mümkün değil...
quote:

Orjinalden alıntı: hada

güncelleyemiyorum, yardııım lütfeeeeen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 7 Haziran 2006; 12:50:02 >

Haydi, vakit geldi. Zaman beklemez. Ve çember asla yuvarlak değildir.

DH 323.DÖNEM VATAN FEDAİLERİ
beytepe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Nisan 2006; 19:38:34 

NOD32'nin yeni bir versiyonu çıktı arkadaşlar.
Dili İngilizce, indirmek isteyenler Güncel Yazılım Linklerinden indirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 25 Nisan 2006; 19:39:07 >

kilic

26 Nisan 2006; 0:12:47 

beytepe emeğine sağlık. Kasperden vazgeçemem sanıyordum ama sen vazgeçirdin gibi

bilykid

26 Nisan 2006; 0:37:52 

Tamam bu Nod32 çok güzel ama bu güncelleyememe sorunu yüzünden 2 tane virüs yedim.
Bugün Nod32'yi kaldırıp Kaspersky 6.0'ı yükledim.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, bağımsızlıktan mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye liyakat kazanamaz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
beytepe

26 Nisan 2006; 16:40:40 

Sonunda amacıma ulaştım.
quote:

Orjinalden alıntı: kilic

beytepe emeğine sağlık. Kasperden vazgeçemem sanıyordum ama sen vazgeçirdin gibi

Bu sorunun nasıl çözüldüğü forumda açıklanmıştı sanırım. Aslında benim buraya da koymam gerekirdi. Zaman zaman bu tip sorunlar olabilir, tek bir durumdan yola çıkarak değerlendirmemek lazım.
Kaspersky'nin sunucularında sorun olduğundan da insanlar günlerce güncelleme yapamamışlardı.
quote:

Orjinalden alıntı: bilykid

Tamam bu Nod32 çok güzel ama bu güncelleyememe sorunu yüzünden 2 tane virüs yedim.
Bugün Nod32'yi kaldırıp Kaspersky 6.0'ı yükledim.

bilykid

26 Nisan 2006; 23:53:55 

Az önce Nod32'nin sparişini verdim. İlk defa bir programa para veriyorum.
Hepsiburada da 39 ytl. Nerelere verilmiyor ki!
Aslında birazda üretici haklarını düşünmeliyiz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilykid -- 27 Nisan 2006; 22:06:56 >

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, bağımsızlıktan mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye liyakat kazanamaz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
beytepe

26 Nisan 2006; 23:57:40 

Benden iyi propagandacı olur.
Hayırlı uğurlu olsun bu arada.
quote:

Bugün Nod32'nin sparişini verdim. İlk defa bir programa para veriyorum.

kilic

26 Nisan 2006; 23:59:18 

beytepe bir sorum olacak. Nod32 yi ilk kurduğumda girdiğim bir site vardı.(sitenin ismini vermiyorum ama bilinen yaygın bir site yasal olmayan türden) bu siteden otomatik yüklenen bir nesneyi yakalayıp bana soruyordu. Ama şimdi o siteye girdiğimde sormuyor. Tabiki verilen linkten ayarları yaptım bundan dolayı otomatik olarak bloke edebilir.Fakat asıl sorun kullandığım browseri kilitlemesi yanıt vermemesine sebep olması. Bu kilitleme daha önce olmuyordu. Bugün sistemi temiz bir şekilde true image ile yedeklemek üzere formatladım. Fakat yine aynı kilitlenme devam ediyor. Noddan kaynaklanıp kaynaklanmadığından emin değilim. Sistemimde zone alarm 6.1.744 suite+spyware doctor+registry mechanic+nod32 yüklü. Bu konuda fikirlerini ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler.

beytepe

27 Nisan 2006; 0:09:41 

Kilitlenme anladığım kadarıyla sen o siteye girdiğinde oluyor yani normalde bu şekilde bir şey yok.
Kilitlenmesinin nedeni oradaki zararlının sistemde aşırı derece de kaynak kullandırması olabilir.
Özellikle truva atı ise bu zararlı bunu yapabilir.
NOD32'nin ayarlarını malum yerden yaptıysan sana haber vermeden eneggelemesi gerekir.
Zaten engelleyemiyorsa silecektir. Benim tahminim NOD32'nin bu zararlıyı o anda engelleyemeyip, silmeye çalışması.
Haliyle silincek olan zararlı tarayıcıya bulaşmış durumda olduğundan silinmesi de zor olacaktır. Durum böyle olunca tarayıcının kitlenmesi,donması normal. Sisteminde oldukça iyi NOD32 dışında iki güvenlik yazılımı var. Özellikle Spyware Doctor'un OnGuard uygulaması açıksa bir sorun olmamalı ve zararlıyı engellemeli (truva atı türevi olduğunu tahmin ediyorum). Bu bir sorun değil bence, yani sistemin normalde düzgün çalışıyor ama o siteye girdiğinde tarayıcın kitleniyorsa sorun anlıktır ve o site ile ilgilidir.

bilykid

27 Nisan 2006; 0:13:07 

quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Benden iyi propagandacı olur.
Hayırlı uğurlu olsun bu arada.
quote:

Bugün Nod32'nin sparişini verdim. İlk defa bir programa para veriyorum.

Teşekkür ederim.
Demekki tanıtımını iyi yapmışın

Beytepe bir şey sormak istiyorum.
Bu fiyat senelik mi yoksa bir defaya mahsus mu veriliyor?

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
kilic

27 Nisan 2006; 0:20:31 

Aslında doğru söylüyorsun.Çünkü sadece o siteye girdiğimde oluyor. Ve dediğin gibi kilitlenme esnasında görev yöneticisinden baktığımda browser neredeyse sistemin tamamını kullanıyordu. Bir seferindede nod32 sistemin çoğunu kullandığını gördüm. Bu kilitlenme esnasında oldu. Aslında merak ettiğim önceden olmamasıydı. Daha doğrusu sistemimde spydoctor yoktu. acaba diyorum ki doctorun yaptığı bir şey olabilir mi. Ben nod32 olabilir diye düşünmüştüm ama bilemiyorum. Bir de spydoctor ile ilgili yapmamız gereken ayarları biliyormusun. Nod32 de yaptığımız gibi.

Kilitlenmeye sebep olanı bulmak için sistemden kaldırıp denemeyi düşünüyorum. Ne de olsa yedeğimiz var artık...

beytepe

27 Nisan 2006; 0:21:35