Şimdi Ara

MNT ANATOLIA otelini veya tanıtım islerini duyan war mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MNT ANATOLIA otelden ariyoruz ve tanitim amacli kizilcahamamdaki tesislerimize gezi duzenleyecegiz katılırmısınız. Ucretsiz " diye bir telefon aldik biras once. neyin nesidir anlamadim. Kendi % yildizli otelleri yapim asamasinda oldugu icin baska bi otelde konaklayacagimizi soylediler. o oteli aradim ve "evet dogrudur. boyle bisey var. bayadir insanlari getiriyolar buralara. bizim kapasite dolarsa bir kac otel daha var oralara aktariyolar." dediler..

    Simdi merak ettigim; Bursadan alip bizi kızılcahamama goturucekler, termal tesislerini kullanıcagiz ve her hangi bir ucret de odemeyecegiz. Soylenen bu.. Sizce mantıklı mı ? Yada daha once bu sirketi duymuslugu olan war mi ?



  • evet öyle birşey var sizi soğuk su otelde ağırlıyorlar patalya otelde tanıtım yapıyorlar hiç para vermiyorsunuz türkiyenin en lüks termal tesisini yapıyorlar bende gittim ve bir adet devre mülk aldım isteyen alıyor isteyen almıyor kızılcahamamda toki binalarının caprazında inşaatleri devam ediyor yapım aşamasında devremülkün resimleri varwww.mntanatolia.com bence fiyatlar uygun gelecek için çok mantıklı bir yatırım 5 yıldızlı termal tesis ayrıca rcı sisteminede üye oluyorsunuz rcı sistemi için detaylı bilgiyi netde araştırabilirsiniz
  • Merhaba arkadaşlar,, bende mnt anatolia dan yani çağ termal den devremülk almak üzere bu firma ile görüştüm ve daha sonra internet de bir dizi araştırma yaptım. bu araştırmalarım sonucunda hiçde müşteri memnuniyetini başlarının tacı eden bir firma bulamadım karşımda. herşey imzayı atana kadar hatta 10 gün içinde cayma hakkını bile vermekden imtina eden garabet tarzları da cabası bu izlenime isewww.sikayetvar.com dan ulaştım sikayetvar.com da çağ termal diye yazın ve aratın göreceksiniz ki şikayetlerin çoğu cayma hakkını 10 gün içinde kullanmak isteyen ve bu hakkı kullanmakda zorlanan çilekeş şikayetlerle dolu.. Açıkcası bana göre değil.... müşteri memnuniyeti olmayan hiçbiryerde benim gölgemi dahi bulamazsınız baştacını ayaklar altına alan firmalar tökezlerler. Gene de size kalmış belkide çok memnun olanlar da vardır ama ilk izlenimim bu..

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1152568/cag-termal-parami-iade-etmiyorlar/wbv9z

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1137674/cag-termal-para-iadesi-yapilmadi/wbv9z

    www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1067789/cag-termal-satisi-iptal-etmiyor/wbv9z

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1034651/cag-termal-iade-yapmiyor/wbv9z

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1258441/cag-termal-muhatap-bulamiyoruz/g8cb2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.