Şimdi Ara

Arkadaşlar bu site güvenilir mi? 'İmdattukeniyor.com' her şey 10 Tl gözüküyor :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu site güvenilir mi? "İmdattukeniyor.com" her şey 10 Tl gözüküyor :)

http://www.imdattukeniyor.com/Cep-Telefonu,LA_107-2.html

Eğer içinizde daha önce alışveriş yapan olduysa özellikle yazarsa sevinirim.

• kredikartı.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sterilsenfoni

kredikartı.avi

Kredi Kartı Bilgilerimizin korunduğu yazıyor sitenin sağ alt köşesinde
  • Kart numaranızı buraya giriniz: ı____ı________ı___ı___ı
     Arkadaşlar bu site güvenilir mi? 'İmdattukeniyor.com' her şey 10 Tl gözüküyor :)

Ben daha güvenliyim, bana ver kart numaranı.
  • iletişime tıklasaydın,sorunun cevabını alırdın

Firma Resmi Adı : Firma Resmi Adınız
    Firma Adı : İmdattukeniyor.com
    Yetkili Kişi : Firma Yetkilisi
    Adres : Firma Adresi
    Vergi Dairesi : Buraya vergi dairesi yazınız
  • ilginç neyse dikkat etmek lazım
  • Domain Name: IMDATTUKENIYOR.COM

Registrant:
    imdattukeniyor
    Vedat Delican -(350758) (vedat4254@hotmail.com)
    Pasaj 2000 Sakarya
    Sakarya
    ,00000
    TR
    Tel. +544.5854254
    Fax. +000.0000000
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mp3 player 10 tl %100 kart.avi
  • Western Digital 500 GB 2.5 inç USB 2.0 Taşınabilir Disk
    10,00 TL

• Ben aldım beyler burdan büssürü şey, adam milli piyango zengini sevabına satıyo koşun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Narrator

Ben aldım beyler burdan büssürü şey, adam milli piyango zengini sevabına satıyo koşun..

inanak mı
  • iyyakenabüdü.com diye okudum
  • ürün yanlışmış

Kawai D-1230 Sd-Mmc Usb Girişli Dvd Oynatıcı
    10,00 TL
  • Yapım aşamasında bir site olabilir
  • https olduğu için güvenliymiş gözüyle bakılabilir fakat siparişleri gönderirler mi bilmem. Parayı alırlar ama siparişleriniz elinize geçmez muhtemelen.
  • Beyler sitenin sahibi benim. Ürünler çalıntı olduğu için ucuza gidiyor. Çok sağlam bir elektronik deposu patlattım. Güvenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Bone Walker

Beyler sitenin sahibi benim. Ürünler çalıntı olduğu için ucuza gidiyor. Çok sağlam bir elektronik deposu patlattım. Güvenebilirsiniz.

yarın okulun var erken yat bence.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevincent -- 28 Eylül 2012; 16:06:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

quote:

Orijinalden alıntı: engineertim

Merhaba Arkadaşlar,

Geçenlerde ben de gördüm bu siteyi. Baktım fiyatların hepsi 10 10 10 dedim fake bi site herhalde. Dün akşam google'da telefonuma kılıf ararken tekrar karşıma çıktı tekrar tıkladım. Ürün fiyatları girilmiş ve site live görünüyor. Hatta daha da fenasını yapıp kendimehttp://www.imdattukeniyor.com/SanDisk-8GB-Black-Cruzer-Blade-USB-Flash-Bellek,PR-3338.html bundan sipariş vermek için harekete geçtim. Kredi kartı bilgilerimi yazdım bi baktım 3D secure var. Dedim tamam güvenilir bu adamlar. Sonra daha detaylı inceledim adamlar ideasoft yazılım alt yapısını kullanmışlar sitede. Sitenin altında linkleri görünüyor adamların. Bildiğim kadarıyla bu adamlar eticaret sektorunde baya ünlüler hattawww.eticaret.com onların o derece yani :) Bunla da yetinmeyip facebookta küçük bi arama yaptıktan sonrahttps://www.facebook.com/imdattukeniyor bunu buldum. Anladım ki adamlar siteyi açmışlar, facebookta fan sayfası bile yapmışlar. Ürünleri de gayet uygun. Anlıcanız fake bi site değil arkadaşlar. Güvenebilirsiniz. Maksat sosyal medya yanlış ve eksik bilgiye maruz kalmasın. Fan sayfalarını "like" ettim. Bakalım neler yapacak bu site bu girişim, göreceğiz.

1. Reklam yaptığın çok belli
    2. eticaret.com'un bu siteyle alakası yok sadece e-ticaret paketleri satarlar.Yani bu sitenin sahibi bu paketten almış.
    3. Facebook sayfası kurmaya ne var,herkes kuruyor.Sayfa kurmak güvenilir anlamına gelmez.

Sadece insanların "bu site fake bi site" düşüncesinin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum ben. Seçim sizin, sosyal medya tercihi, alışveriş sitesi tercihi sizin. Nereden ve nasıl sipariş vermek istediğiniz tamamen size bağlı. Çünkü ben de sizin gibi düşünmüştüm. Tuhaftır ki 2-3 defa google'da denk geldim. Bu foruma da site ile ilgili araştırma yaparken denk geldim, üye oldum ve yorumumu yazdım. ideasoft konusuna gelince, site tabiki onların değil ama onların alt yapısını kullanıyorlarsa güvenilirdir demeye çalışıyorum ben. Onlarca siteyi live etmiş ideasoft, fake bi siteye alt yapı olusturmaz. Yine de tercih tabiki sizin.

• bakalım bi ya arkadaşar sanal kartla alın ne olucak bakalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.