Şimdi Ara

yeni bir ps3 kullanıcısı için tavsiye oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
5.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir ps3 alıyorum yarın inş. şimdi ilk önce eski yeni farketmez hangi oyunları tavsiye edersiniz.
    PES 2011-FIFA 2012 alıcam.
    Onun haricinde Cull Of Duty alıyım diyorum en iyisi hangisi acaba serilerden. eskide olsa alıp oynarım.
    şimdi eskiden ps3 oynamadım bi kaç kere oynadım. Tavsiye ettiğiniz oyunlardan alıp bende başlıycam geçte olsa:D
    Elinde bu oyunlardan olan varsa psn den filan alabilirim.

• Forumun arama motorundan "PS3 oyun tavsiyesi" veya Google'dan "donanımhaber ps3 oyun tavsiyesi" diye küçük bir aratma yaparsan,
    inan yüzlerce konu bulabilirsin.
    Yine de; öncelikle PS3 için özel oyunları oynamadan fayda vardır. Mesela, Uncharted serisi, MGS4, Heavy Rain, Little Big Planet, GOW III ve GOW Collection'lar,
    Killzone 2-3, Gran Tursimo 5, Infamous 1-2, Heavenly Sword, Ninja Gaiden Sigma 2, Resistance serisi... İyi forumlar.
  • gow3 mgs4 kz2 kz3 cod mw2(mw3 almana fazla gerek yok bence) heavy rain rdr lbt2 infamous2
  • Arkadaşlar yazmıs zaten ek olarak Bayonetta,Need for Speed hot pursuit,Street Fighter 4,Castlevania: Lords of Shadow
  • bu arada pes11 istersen bende var pm attım
  • İkinci el oyun al forumdan. Sakin gidip oyunlara 140 tl verme. Simdi ps3 yeni aldim diye heyecanlanip oyunlara cok fazla para verirsin.
  • Grand Turismo 5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

İkinci el oyun al forumdan. Sakin gidip oyunlara 140 tl verme. Simdi ps3 yeni aldim diye heyecanlanip oyunlara cok fazla para verirsin.

Tabi online kodu kullanılmadıysa,o yuzden bazı oyunları mecburen sıfır alıcaksın..
  • Çok saolun arkadaşlar söylediğiniz oyunları youtube dan araştırıyorum inş. yavaştan almaya başlıycam online kodu olmaması sadece onlinemı oynayamam anlamına geliyo yoksa baska bişe varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahasss

Çok saolun arkadaşlar söylediğiniz oyunları youtube dan araştırıyorum inş. yavaştan almaya başlıycam online kodu olmaması sadece onlinemı oynayamam anlamına geliyo yoksa baska bişe varmı

evet sadece online oynayamazsın.Veya dlc lere sahip olamazsın.(DLC=Ek paket gibi...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahasss

Çok saolun arkadaşlar söylediğiniz oyunları youtube dan araştırıyorum inş. yavaştan almaya başlıycam online kodu olmaması sadece onlinemı oynayamam anlamına geliyo yoksa baska bişe varmı

pm attıtm hocam
  • evet online oynayamazsın kod kullanıldıysa...ayrıca bu sitedeki video incelemelerine bakmanı oneririm,oyunları ps3 veya xbox'ta inceliyorlar..

www.konsolussu.com
  • Sony Exc.lerinin hepsini almana gerek yok bence, KZ 2-3, Heavy Rain, MGS4 ve tarzı seviyorsan GOW3 al. Bir de GT5 al tabî, yıllarca sıkılmadan oynarsın, bu platformda rakipsiz bir oyundur.

Edit:
    Hepsini almana gerek yok demişim, sonra neredeyse hepsini saymışım, biraz garip olmuş. Kıyamadım hiçbirine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 19 Aralık 2011; 20:50:48 >
  • Belli basli oyunlar vardir herkesin onerdigi,
    Hepsini oyun incelemelerinin oldugu sitelerde incele(bsc,konsolussu gibi)
    Kafana yatanlari al
    Benim onerilerim;
    Uncharted 1,2,3
    Mw 1,2,3
    Bf 3
    Pes 12 (fifa da olabilir tercih meselesi)
    Rdr
    Nfs hp (simulasyon seviyorsan tabiki gt5)
    Top spin 4
  • God of War 3 kesin al almazsan aldığın gibi camdan aşağı at ps'yi.
  • God Of War 3, Red Dead Redemption
  • Saolun arkadaslar bu oyunlari arastiriyorum sizlerinde tavsiyesiyle cogunu alicam ins.
  • Sırasıyla yazıyorum,
    Uncharted 1-2-3
    Assassins Creed 1-2-Brotherhood-Revelations
    God Of War 1-2-3
    Heavy Rain
    Red Dead Redemption
    Killzone 3
    Mass Effect 2
    L.A. Noire
    Metal Gear Solid 4
    Mafia 2
    Batman Arkham City ve Asylum

Şimdilik aklima gelenler bunlar bir de Little Big Planet 1-2 ye bakabilirsin ama herkese hitap etmez Gran Turismo da öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

God of War 3 kesin al almazsan aldığın gibi camdan aşağı at ps'yi.

Ne alaka arkadaşım? Ps3'te sadece GoW'mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

God of War 3 kesin al almazsan aldığın gibi camdan aşağı at ps'yi.

Ne alaka arkadaşım? Ps3'te sadece GoW'mu var?

Ps3 olan herkesin oynamasi gereken bir oyun. Cok alakasi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.