Şimdi Ara

KLM, yolculara koltuk arkadaşlarını sosyal medya profillerinden seçme programını başlatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  

    Hollanda merkezli havayolu şirketi KLM, 2012 ile birlikte Meet & Seat adını verdiği yeni bir programa başlıyor. Bu program sayesinde yolcular, koltuk seçimini yanlarında oturacakları kişinin sosyal medya profiline bakarak yapabilecekler. Kişisel bilgilerin güvenliği için yolcuların onayı alınarak sunulacak bu özellik ile havayolu şirketi uzun uçuşlar için yolcuların, seyahat arkadaşlarını ortak beğenilere göre seçerek daha keyifli uçuş geçirmelerini hedefiyor. Detayları hakkında henüz çok fazla bilgi olmayan yeni hizmetin, yukarıda da belirttiğimiz gibi 2012 ile birlikte devreye girmesi bekleniyor.

     

    Sosyal medya kullanımının hızla yaygınlaşmasına paralel olarak havayolu şirketlerinin bu alandaki yatırımları da artmaya başladı. KLM öncesinde Malezya Havayolları, Mart ayında Facebook üzerinden bilet rezervasyonuna başlamış ve müşterilerine, aynı uçuşta yer alan arkadaşlarının hangi koltukta oturduğunu gösteren uygulamayı devreye sokmuştu. Bir başka havayolu şirketi olan Virgin Atlantic firmasının da benzer bir uygulamayla ilgilendiği bir süredir konuşulmakta. Facebook'un en çok kullanıldığı 5 ülkeden birisi olarak ülkemizdeki havayolu şirketlerin bu tarz uygulamalar yapıp yapmayacağını ise zaman gösterecek.  

     








  • Herhangi sosyal medya sitesinde kullanıcı olmayanları uçağa almayacaklar mı şimdi
  • Sen yine bu kadar zekisin!!
  • facebookta resimdeki sarışın adam gibi tanıtıp kendimi öndeki şişman adam olarak koltuk arkadaşımın yanına oturunca ne olacak bakalım :) :)
  • Tam Türkiye'lik uygulama yeterki kızın resmini görsün profilinde işi olmasa bile uçar.. kız sağa döner beğenir sola döner beğenir hostes geçer beğenir önüne geleni beğenir :D
    Artık rahat da durmaz bu durumda taciz kaçınılmaz :D Ama facebook'dan seçtiğin kişi zaten dürtülmeye alışıktır bu durum ahlaki yönden de yasal yöndende bir suç teşkil etmez
    ''face'den seçtim dürttüm'' demesi yeter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 18 Aralık 2011; 21:31:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cumhurkey

    facebookta resimdeki sarışın adam gibi tanıtıp kendimi öndeki şişman adam olarak koltuk arkadaşımın yanına oturunca ne olacak bakalım :) :)

    KLM, yolculara koltuk arkadaşlarını sosyal medya profillerinden seçme programını başlatıyor
  • seçseler nolcak obezler bile incecik görünüyo facebookta
  • Ama şöyle bir uyarıda bulunmak zorundayım. Kimse facebooktaki kadar güzel, e okuldaki kadar çirkin olamaz!



    Bunu dikkate almaları lazım..!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.