Şimdi Ara

Profilo Multimedya Televizyon TVP 270 MDVD Bilgisi olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • profilonun bu ürün hakında bilgisi olan varmı ?
    http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=112&intProductID=845

yukarı linkte tv nin özellikleri var ve fiyatıda gerçekten uygun, özellikleride çok iyi Ama

Resim İşleme Özelliği Hakkında bir bilgi vermemiş, ( görüntü kalitesi)
    Bu tv yi kullanan veya hakkında bilgisi olan varsa. yorum yazsın lütfen.

• arkadaşlar

bu tv benim de ilgimi çekmedi değil.

acaba fikri olan hiç mi yok koca DHde????
  • koca donanim haberde yokmu yaw, bu tv hakkında bilgi olan, paylşsın bizimle ya,
    özelliklerine bakın dehşet bi tv. dvd.vcd.dvix daha ne olsun peşin 590 ytl. 70 ekran,
  • Selam ben 2 gün önce gittim aldım bu televizyonu.
    Öncelikle mağazaya gidip inceledim. Televizyonun görüntü işleme kalitesi deniliyor herhalde yanlış tabirde kullanıyor olabilirim bu özellik 50 HZ. alacaklara tavsiye ederim fiyat performans açısından çok iyi. DVD-VCD-MP3 hatta DIVX bile denedim gayet güzel.
    Ama bir tavsiyede bulunacağım.
    Bu televizyon Mağazada 597 YTL peşin olarak satılıyor. 7 ay taksitle peşin fiyatına da alabiliyorsunuz.
    Mağazayı arayıp ürünün siparişini verdikten sonra internetten fiyatlar konusunda bir inceleme yaptım ve internette bir alışveriş sitesinden peşin fiyatına 560 YTL ye alabileceğimi gördüm.
    ürünün Profilo mağazasındaki siparişini iptal edip hemen bu siteyle telefonla diyaloga geçtim ve telefonda 520 YTL ye kadar indiler. Siparişi verdim 2 saat içinde ürün evdeydi kapıda kredi kartıyla ödememizi gerçekleştirdik. alışverişten memnundum.
    Yinede aceleye geldigini düşünüyorum bu fiyattan daha aşağılara alınabilecek internet siteleride var oldugunu gördüm ama bu fiyattan aldık birkere daha fazla kafamı karıştırmamak için artık fiyat sormadım bile.

• arkadaşlar alan arkadaşım lütfen daha detaylı paylaşırsa bilgisini daha memnun olacaz!
  • ergelen arkadaşım ümit kesmiştim bu konuya cevap gelmeyecek diye, baya iyi oldu yazdığın, yazdıklarını incelemöek gerekirse.
    bende arçelik flat 72 ekran tv aldım 590 ytl ye, baktığımda özellikleri bu tvyle aynı , ve dvd,dvix özelliğide var+sehpa sen 520ye baya iyi almışsın ama fiyatı bu kadar düşürünce insanın aklına malda gözükemyen bi bozuklukmu var acaba diye aklından geçmiyor değil. şuan aradaki fiyat farkıyla ilgli kafama takılan tek soru bu, ( tvdeki dvd bölümüne çabuk arızalanır diyorlar oda ayrı konu ; )
  • bil gi vermek isedim bu tv hakkında belki bilenler yorum yazar,
    ben bu tv yi alacaktım ama , bizimkğiler arçelik 72 ekran flat tv almışlar, aee alan alınmıştır dedik,
    ama aklım bunda kaldı dvd, dvix eklentisi çok iyi, bi yamuğu yoksa kaçırılmaz tv
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım alacak bu tv den. bu tv yi kullananlar tavsiye eder mi. goruntusu nasıl? altyazıları divx lerde ii çalışıyor mu?
  • Bu Tv yi kardeşim aldı. 10 gün oldu. Hala teslim edilmedi. Hay ben bu Profilo'nun.

Ama ürünü az çok biliyorum. Güzel yani. Yalnız asıl linki aşağıda.

http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=70&intProductID=862
  • konuyu hortlatiyorummm :)
    bu tvden bizdede war usb yerini calistiramadik dvd yerini calistiramadik yani kumandadan hangi tustan gecis yapiliyor bulamadik lutfen yardimmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.