Şimdi Ara

RE: Revelations'ın İlk İncelemesi Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •      İyice özünden uzaklaşmasına rağmen özellikle Nintendo 3DS için çıkacak olan Resident Evil: Revaltions oyunu ile özüne dönmeye çalışan RE serisinin bu önemli oyunu için ilk inceleme puanı geldi.
     
         Game Master dergisi RE: Revelations'u ilk inceleyen dergi oldu. Sıradaki Resident Evil ile hikaye bakımından bağlantılı olacağı belirtilen oyunun aldığı yorum ve puana bakacak olur isek derginin oyunu oldukça beğendiğini söyleyebiliriz. Çünkü 3DS'e özel olarak geliştirilen Resident Evil: Revelations, Game Master dergisinden tam 91 puan almayı başarmış.
     
         Üstelik dergi oyunu kapağına da taşımış. Dergi kapağına ve puanlama sayfasına aşağıdan göz atabilirsiniz.
     

     





  • 3ds kıymetini vita çıktıktan sonra anlayacaksınızda iş işten geçmiş olacak :D ipad=vita :D
  • Neden?
    3ds kanser mi olmus yada vita cikisu sonra satilmayacakmiymista is isten gecmis oluyor? Komik yorumlar yazip burda kendinize guldurmeyin. ayrica bu oyun ya iki buyuklere yada vitaya 1 yil sonra port edilecektir zaten kimsenin re revelation icin o uyuz takoz ve donanimdan nasibini almamis ucubeyi almasina gerek yok
  • Şu an vitanın aldırılcak tek yanı gelecek exclusiveleri .Yani 10 oyunu geçerse bir anlamı olcak .3dsin kendini aldırtacak nedeni ise sunduğu farklı oynanış deneyimi fakat bu gidişle çıkan güzel oyunları anca 2013'te 10'u bulur . Şahsen ben sony'nin ex oyun açısından 3ds'ten örnek aldığını düşünüyorum .
  • fanboys dejected! artik 3ds de video acabiliyor en cok istedigim buydu sonunda oldu. umudum yuksek nintendo dan :)
  • Kabul edin 3 Ds elinizde patladi ve vita yi beklemediginiz icin cok pismansiniz. Bu arada deject ne ya !?
    Bari birine bir yakistirma yapacaksaniz ve ozellikle tercihiniz neden bilinmez ingilizceyse duzgun yazin bari
  • Hadi hayırlısı olsun nintendo3DS için.:)
  • 3DS nereye patladı kasatka ? boş boş yazmışsın vgchartza bak mario kart 7 en çok satanlarda 1. kimse el konsolunu ps3'teki oyunları oynamak için almaz
  • 3DS gerçekten çok fiyasko çıktı benim için.Oysa ne umutlarım vardı..
  • 3DS nin patladigini NINTENDO kabul etti sen hala nerde diyorsun.
    Adamlar TARIHINDE birak 3 ay sonrayi 2 yilini doldurmadan indirim nedir bilmezken 3ds de 3 de 1 lik indirim yapmak zorunda kaldilar satislar yerlerde surununce.\
    Su an satmasinin sebebi de portable olarak (next gen portable anlaminda) piyasada ki en guncel, gelismiz cihaz olmasiy DI. DI ile birlikte VITA su an cikisini yapti. Keske genel bir satis politikasi izleseydi de sony (sadece jap degil dunya capinda) ilk ay kim kimi surunduruyor kim ne satiyor kim patlamis daha net gorurduk ama uzulecek bir durum yok surda subata ne kaldi ki :)

    PS3 oyununu kim vitada oynamak ister ki gibi genel bir yargiya nerden vardin ?
    Gorende tum ps3 oyunlari vitaya port ediliyor sanicak.
    Senin ne demek istedigini ben anliyorum ama yanlis ifade ediyorsun.
    PS3 e cikan cogu oyun vitayada cikacak (bu eksi degil artidir ornegin fifa gibi street fighter gibi formula , remakeler gibi) ancak sony bu sefer PSP de yaptigi hatayi yapmayacak cunki cihaz su an dokunmatik. Dokunmatik ekran esittir CASUAL dir bunu iyi anlayin.
    Arka taraftaki dokunmatikler, on ve arkada ki cameralar (ornegin bir cismi yerden alicaksiniz elinizle arka kameraya goturuyorsunuz ve kendi elinizle yerde ki cismi aliyorsunuz) ve dokunmatik ile hardcoreden cok casual oyunlari bolca gorecegiz. PSP kendini PS2 saniyordu. Cok az casual cikti. Cogu ONLINE dan mahrum uzun sureli seneryoya dayali oyunlardi ki buda portableye ters bir durumdu ancak VITA tam bir online canavari.

    neyse fazla uzatmayim.
    Bu nesilde nintendo iyiyken onumuzde ki nesilde sicacak. Bunlari bir bir gorebiliyoruz WII U nin belirsizligindan 3DS nin daha 3 ayken 3 de birlik indiriminden ve ikinci analogun sonradan cikarilmasindan vs.
    Bu nesilde nintendo portable alaninda psp yi 2 ye katlamisken onumuzde ki nesilde yani subat ile baslayacak portable yarisinda asla vita ile bas edemeyecek. Bu dediklerim kayittir ve olmezsek de kalirsak yanilirsam bu sitedeyim yuzume vurabilirsiniz bu dediklerimi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.