Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.818
Cevap
112
Favori
668.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam, açıkçası ne yaptıklarını sormadım, ancak işlem sonucunda gıcırtı gitmişti, koltuğu çıkardıklarını biliyorum sadece.
  • Anca güneşli bir hava bulunca foto çekmek istedim. Bu arada işçilik ve parça indirimli bakım fiyatı 850 tl fiyat veriyorlar. Zaten sitede 870 tl fiyat çıkıyor. Enteresan bir durum volvo için

• quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_58

Arkadaslar garajda surtme sonucu aracimin sol kapisinda yaklasik 10*40 cm boyutunda bir eziklik olustu, boyanmasi da gerekecek. bunu serviste local olarak hallederler mi yoksa komple kapiyi mi boyarlar ? Rebel mavi aracta ton farkibolur mu ? Boyandigi gozle anlasilir mi ? Kasko islemleri nasil gerceklesir ? tecrubesi olanlar paylasabilirse sevinirim

Aracınızın hasarlı resmini paylaşırsanız, size yardımcı olabilirim geçmiş olsun şimdiden
  • alibulus A kullanıcısına yanıt
    size pm attım
  • arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    öncelikle geçmiş olsun Allah daha büyük kazalardan korusun.
    auto king'lerde vakumalama ile göçmüş olan bolgeyi çekiçlemeden düzeltiyorlar. tüm kapıyı boyatmadan lokal boya yapıyorlar. ancak bütün auto king'ler aynı kalitede işçilik çıkaramıyorlar. büyük şehirlerde bazı özel servislerde aynı işlemi yapabiliyorlar. tavsiyem oturduğunuz şehirdeki oto sanayide iyi bir araştırma yaptıktan sonra karar vermeniz. daha sonra sıkıntı yaşamamak için acele etmeyin.
    bu arada kasko işine hiç girmeyin. aracınızda hasar kaydı oluşturuyorlar satarken bir ton açıklama yapmak zorunda kalırsınız.
  • Arkadaşlar bende volvo v40 alıp aranıza katılmak istiyorum. Düşündüğüm araç d2 motor powershift şanzıman advance paket ekstra olarakta cam tavan almak istiyorum. Bayi bu arabaya 105 bin diyince ikinci el arayışlarına başladım. Bu arabanın 10000 km'de ikinci elinin ederi ortalama ne kadardır acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak istediğiniz aracın 2. elini bulabilirseniz helal olsun. O donanımla aracı alan birisi zaten bir 10 yıl kadar biner o araca :)
  • Merhaba,
    10/2013 trafiğe çıkışlı V40/D2/PS/Advance aracımı nakte ihtiyaç nedeniyle satıyorum.
    Araç hatasız.
    sahibinden.com'da ilan var (ilan no: 155531083).
    Not: Araçta cam tavan opsiyonu yok.
    Selamlar.
  • Nakit XC60 almak için, 2014 model Advance paket XC60 ile takas olabilir.
  • anahtarsız giriş için fiyat alan var mı daha sonra takılıbiliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fozix F kullanıcısına yanıt
    Anahtarsız giriş+çalıştırma yanlış hatırlamıyorsam 1500₺ civarı bir rakamdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • volvo apple iş birliği ne zaman v40' lara gelir? bilgisi olan var mı?
  • Apple Car Play Volvo!nun yeni platformları ile uyumlu.

Yeni XC90'dan önceki modellere uygulanabileceğini sanmıyorum.
  • anladım hocam, büyük olasılıkla v40 alacağız da, apple gibi bi' firmayla iş birliği içine girip yararlanamazsam üzülürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bildiginsan

anladım hocam, büyük olasılıkla v40 alacağız da, apple gibi bi' firmayla iş birliği içine girip yararlanamazsam üzülürüm

Mevcut Connected Touch sistemi de iyi bir ürün.

Navigasyon,Spotify vb gibi bir çok özellik var.

• Arkadaşlar selam... Belki aranızda bilen vardır diye düşündüm.. V40 için sadece Navigasyon'u servis dışında başka biryerde yükletemazmiyiz.. Servislerde oldukça yüksek rakam diye biliyorum.. Aranızda araştıran oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltransın

Arkadaşlar selam... Belki aranızda bilen vardır diye düşündüm.. V40 için sadece Navigasyon'u servis dışında başka biryerde yükletemazmiyiz.. Servislerde oldukça yüksek rakam diye biliyorum.. Aranızda araştıran oldumu?

Yükletmek mi? Uydu alıcı için anten girişi var mı radyonuzda?

• TiFoSi_BJK kullanıcısına yanıt
    Hayır söylemek istediğim bildiğimiz navigasyon..Hani gidip servise 3.500 gibi rakam verip taktırdığımız..Yani başka yolu yokmu demek istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltransın

Hayır söylemek istediğim bildiğimiz navigasyon..Hani gidip servise 3.500 gibi rakam verip taktırdığımız..Yani başka yolu yokmu demek istiyorum..

Ben eski arabamda ebayden kovalayıp almıştım servis maliyetinin 1/3 üne mal etmiştim

• Bir tümsekten yan olarak ve yavaş bir şekilde geçtiğimde, sol kapıların arasından bir gıcırtı geliyor. Sanki orada bir türlü göremediğim yerine oturmamış bir şey var gibi. Yoldaki tüm dengesizlikleri hissettiriyor ve çok can sıkıcı olmaya başladı. V40 ta benzer bir sorun yaşayan var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.