Şimdi Ara

IPG - Invisible Phone Guard Almayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
5.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce iki farklı telefonum için (BB Curve 8520 ve 9300) IPG, Invisible Phone Guard kullanmıştım ve pek sorun yaşamamıştım9. Buna istinaden Huawei Ideos X5 için serport adlı satıcıdan, buradaki ürünü aldım. Daha önce iki telefonuma uyguladığım için sorunsuz şekilde uyguladım ancak, uygulamanın üstünden 48 saat geçmesine rağmen ekrandaki statik bozukluk geçmedi. Fotoğrafını şuradan görebilirsiniz:http://i.imgur.com/8SQAk.jpg
    Ekranı hasır gibi kapladı pembe ve yeşil renkler, görüşü bozdu. Satan kişi Türkiye'deki tek ithalatçısı sanırım. Bilgileri de şu şekilde:

quote:

SERPORT ULUSLARARASI TIC.A.S.
    Telefon: +90 222 231 45 99
    Fax: +90 222 230 66 98
    Adres: ISTIKLAL MAH.SANTRAL SK.NO:9/3
    Website:http://www.serportint.com
    Tür: IHRACATCI

Satıcıya mesaj attım gelen üründe sorun var görüntüyü bozdu, daha önce de aldım, kullandım sorun yaşamadım, bu kez sorunlu diye cevap dahi vermedi, ben de gittigidiyor'a başvurdum. İşin özü 34 lira + 4 lira kargoyla neredeyse 40 lira verip işe yaramayan bir şey alıp, bir de üstüne muhatap dahi bulamayarak paranızla rezil olmayın, bu ürünü almayın. Piyasadaki 3-5 liralık ürünler bile daha iyi iş görür, en azından görüntüyü bozmaz.

• Merhaba arkadaşım ben aynı sorunu yaşadığım için ürünü çöpe attım tabi paramda boşuna gitmiş oldu.bu sorunun çözümünü buldun mu ?
  • merhaba,

ben de ıpg kullandım, iki ayrı telefonda. bazı açılardan bakıldığından ekran karıncalı gözükmekte. daha önce zagg kullanmıştım. kesinlike zagg tavsiye ederim. ama ıpg yi tavsiye etmem.
    umarım ıpg den olumlu bir cevap alırsın. ama yüksek ihtimalle sana uygulama hatası diyeceklerdir.
  • Sök tekrar yapıştır dedi, bu cevabın nasıl bir cevap olduğuyla ilgili bir yorum yapmak istemiyorum, hakaret olacak. Tabii ki hiçbir işe yaramadı, söktüm attım. Sakın IPG almayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mthan -- 22 Nisan 2015; 15:11:48 >
  • almayın abi sakın almayın...telefona uydurana kadar canım çıktı birde karıncalı görüntü var,artık ben farketmiyorum ama hala var. birde arka tarfı gerçekten berbat duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizkek_ -- 17 Temmuz 2013; 18:34:41 >
  • hocam bunlara neden para veriyorsunuz yazık günah 5 liraya satılanlardan alın takın canavar gibi hoş ben hiç bir şey olmadan kullanıyorum renkler daha canlı
  • Ben 7 liraya 5 tane aldım bozuldukça ayda 1 değiştiriyorum herhangi bir sıkıntımda yok. Bence en iyisi 3 - 5 liralıklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazıları ipg diye 5 para etmez dandik jelatinler satıyor. Ben kullanıyorum ipg ekranda varlığı bile belli değil.
  • Valla öyle arkadaşlar gittim aldım param çöpe gitti ya ona üzülüyorum neyse yapacak birşey yok.
  • ttec plus tavsiye ederim şuana kadar kullandıklarım içinde en iyisi mat parmak izi bırakmıyor dokunmatik kaybı yok
  • Katılıyorum arkadaşlar almayın bende Nexus 4 için aldım ve sonuç hüsran.
  • ben de dün taktım, sözde ıslatarak taktığımız için kabarcık bırakmıyor. iyice suyunu süzdüm bıraktım 6 saat beklemeye. 6 saat sonra ekran bildiğin harita gibi.. şimdi o garantisini kurcalıyorum iade etmeye çalışacağım. 9 liraya kargo bedava 5 tane parlak jelatin vardı. onu almadığıma pişmanım. ipg kadar gereksiz bir şey yok. hatta jelatine gerek yok. bi telefonu 3 sene kullanıp bırakacağımız için 3 sene içinde oluşan çiziklerden banane...
  • edit: jelatin kendi kendini toparladı tam oturdu şu an telefona ekranı leptooun köşesine vurdum halen sağlam :) garantisi de var aradım bi sorun olursa değiştiririz dediler. ipg iyiymiş... :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 yıl önce telefonu aldığımda ebayden nilkin marka ekran filmi aldım. 2 yıldır doğru düzgün çizilmedi bile.
  • koagulant kullanıcısına yanıt
    özelliklerinde çizilmez diye bir şey var mı yoksa sen mi temiz kullandın ? kaça almıştın bir de ? bendeki ipgyi ilerde garantiye göstermeyi düşünüyorum tırnağım sürtünce iz kalıyor belki bir sonraki jelatinim nilkin olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memilyo

özelliklerinde çizilmez diye bir şey var mı yoksa sen mi temiz kullandın ? kaça almıştın bir de ? bendeki ipgyi ilerde garantiye göstermeyi düşünüyorum tırnağım sürtünce iz kalıyor belki bir sonraki jelatinim nilkin olur...

http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-Hard-Cover-Back-Case-for-Huawei-U8800-IDEOS-X5-C8800-Screen-Protector-/251269873772?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3a80da006c

Hocam bundan almıştım, ekran filmi birlikte gelmişti. Ben o zaman 10$ a falan aldım diye hatırlıyorum. Çizilmez diye bir şey yazmıyordu sanırım. Pek temizde kullandığım söylenemez.

• sağolun bakıyorum...

• Hocam yalnız hiç çizilmiyor değil. Fakat yaklaşık iki senelik kullanım için hiç fena değil.
  • anladım, ipg de çiziliyor zaten hiç çizilmiyor değil ama aşıro sert darbede telefonu koruyor test ettim :)

• ==> Verilen bilgiler için konuyu açan arkadaşa, bilgi paylaşanlara teşekkür ederiz.

Var olan tecrübelerin paylaşılması, bana göre FDH'in en önemli işlevi!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.