Samsungtan uygun fiyata üstün özellikli cep telefonu (Tabiki bu benim görüşüm ) Vede ilk çıkış fiyatının 550 YTL olduğunu düşünürsek ileride dahada ucuzluyacağı muhtemeldir....
---------------
İlk Bakış
Yeni Samsung X700 Artırılabilir Hafıza (Micro SD) 1.3 MP Kamera 60 Dakika Sesli Video Kayıt FM Radyo/ Çift Hoparlör Bluetooth ile Yazıcıdan Çıktı Alma Siyah renk
---------------
Detaylı Özellikler
Genel Özellikleri Ağırlık 95 gr Boyutlar 108 x 44 x 19 mm Şebeke 900 / 1800 / 1900 Ajanda ? Var Titreşim ? Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Ses Kayıt ? Var Bas Konuş ? Yok İşletim Sistemi Standart
Güç Özellikleri Bekleme Süresi Maksimum 450 saat Konuşma Süresi Maksimum 7,5 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 800 mAh Bağlantı Özellikleri UMTS ? Yok Bluetooth ? Var GPRS ? Class 10 EDGE ? Var E-mail Desteği Var WAP ? Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok Kamera Özellikleri
Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 1.3 Megapiksel (1280x1024) Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var
Eğlence MP3 Çalma Var Radyo Var MMS Var Eğlence Zil Tipi Polifonik , MP3 Oyun 3 adet (Forgotten Warrior, Freekick, Arch Angel) + yüklenebilir
Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 35 MB dahili hafıza Arttırılabilir Hafıza ? Var Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Ekran Çözünürlüğü 176 x 220 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk
----------------------------
Telefonun Resimleri
----------------------------
Telefonun Çektiği Resimler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 14 Nisan 2006; 10:14:54 >
Samsungtan uygun fiyata üstün özellikli cep telefonu (Tabiki bu benim görüşüm ) Vede ilk çıkış fiyatının 550 YTL olduğunu düşünürsek ileride dahada ucuzluyacağı muhtemeldir....
--------------------------------
Yukarıdaki resimler düzgün çıkmayınca böyle ekliyim dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_night -- 25 Ocak 2006 7:31:17 >
sonunda! nihayet samsung hepsini bir araya toplamış,dizaynı çok hoş olmasada özellikleri ve fiyatı bakımından bence kesinlikle tercih edilebilir.Keşke 1 hafta önce haberi gelseydi de Philip 760 yerine bunu alsaydım,aah ah.
hepsiburada satısa sunmus. teon transflah kullanıyor ise bu kotu.sagemden biliyorum transflash kart maalese tr de bulunmuyor.
evet öyle arkadaşlar ama şunuda bilin eğer siz bu fiyatla alırsanız şimdi satışa sunulduğunda daha düşük fiyatla sunulacak ise paran farkını iade ediyorlar.. eğer daha yüksek bir fiyatla girerse siz ucuza almış oluyorsunuz
telefonumabak arkadaşım bu transflash kartlar motorolanında kullandığı kartlarmı ? bide max kaç mb lık var ben 512 diye biliyorum ama... arkadaşıma alıcazda teli
Evet arkadaşlar samsunglarda radyo olayını bende çok merak ediyorum bakalım teli arkadaş alınca detaylı bi inceleme yazarım mutlaka
samsung modellerinin radyosunun se,den aşağı kalır yanı yok, bence çok iyi ayrıca bugün dikkatimi çekti bu telefonda çift hoparlör,3D ses, tv out özelliğide varmış, fotolarını inceledim, çok çok iyi çekimi var, video 3gp olmasına rağmen baya iyi, dizaynı çok şık, çıkış fiyatı çok iyi, bunların dışında d600 de ne varsa bunda var. ilgilenenlere kesinlikle tavsiye ederim. alan arkadaşlarda şöyle ayrıntılı bir inceleme yaparsa iyi olur, yeni tel alacaklar için iyi bir alternatif olacak gibi gözüküyor.