valla sx1 gibi iyi tel ya gözüm kaldı ama bunda syimbian felan varmı yani işletim sistemi ?? bilgisi olan varmı hiç
ALo komşu avcıları :( komşunuz kapıyomu geliyo son hemen arayın ) alo komşu avcıları size bir el kadar yakın .:D ses yüzünden ollaymı çıkıyo arayın hemen ipini çekelim :Dkomsunuzun turşusunu kurun puhaha :@
telefonu bugün aldım, az önce. şu anda şarjda kendileri. telefonla ilgili bir değerlendirme yapacak durumda değilim. çünkü bu konuda bilgim yok. bundan önceki telefonum nokia 2300 idi. ancak şunu söyleyebilirim: telefonu açtığımda ekrandaki renklerin parlaklığı bile beni hayran bırakmaya yetti. telefonu şu mağazadan(dükkan) aldım:
arkadaşlar bende bugün bu telefondan almış bulunmaktayım izlenimlerimi sorarsanız çok iyi bi telefon diyebilirim bence hiçbi eksiği yok fiyatını sonuna kadar hakkediyo
selam telefon ve yanında 256 mb lık hafıza kartını dün 570ytl ye aldım telpanın garantisinde faturalı .... telefon ilk görüşte çok karizmatik görünüyo çünkü malzemesi çok kaliteli zaten samsung bu konuda nokiadan ve se dan 1 adım önde bence. d 600deki menünün aynısına sahip tipik samsung menüsü kolay kullanımlı.. 35mb falan kendi hafızası var.. resim kalitesi valla çekince anlarsınız çoğu 2 mp lik telefondan bile net k750 d600 6230i 7610 6630 6680 kullandım hepsinden net valla d600 le aynı... stereo ses çıkışı var 2 tarafta 2 ses çıkışı radyo var 30 kanallı hafıza kartı kadar video kayıt bluetooth 1.3 mp kamera 265000 renk ekran java oyunlar e-posta mp3 player mp4 video en önemlisi EDGE var... kutudan telefon kulaklık usb kablo şarj aleti çıkıyo.. bence parasına göre ucuz bile kalıyo hem herkesdede yok gören aaaaa bi bakabilirmiyim diyo... kaçırmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serintuna -- 14 Şubat 2006 19:24:38 >
telefonu biraz inceledim. tuşları birbirine çok yakın, bu açıdan kullanışlı değil ama zamanla alışılabilir. mp3 ve radyo dinlerken ses kalitesi güzel. muvo2 4 gb almıştım kardeşime. ikisi arasında bir kıyaslama yaparsak memnun kalacağınızı söyleyebilirim. kulaklıklar rahat. hoparlör ile en yüksek ses kademesinde dışarı ses verdiğinizde, hem radyo ile hem mp3 ile, seste bozulma olmuyor. fotoğraf kalitesi ve video kayıt bence iyi. bu konuda bir karşılaştırma yapamıyorum. bana yeterli diyeyim. menüsü kolay. kıllanma kılavuzunu henüz açmadım. kendileri hala şarjda. şu anda bir problem yok, memnunum. teşekkür ederim barış. yalnız ses kayıt tatmin edici değil. çalan bir müziği kaydetmeye çalıştım. sesler pek duyulmuyor. konuşmaları net bir şekilde kaydediyor. karar sizin. ayrıca son olarak bir şey daha söylemek istiyorum: teknosa kataloglarında 10 MP çözünürlükle fotoğraf çeken dijital fotoğraf makineleri görüyorum. Allah aşkına sokakta yanımızdan geçen insanları görüyor muyuz ki, 10 MP ile 5 MP arasındaki farkı görebilelim? sevgiler
Bugün kardeşime bu teli aldım. ilk izlenimler: foto kalitesi 1.3 olmasına rağmen serintunanın söylediği gibi d600 kadar kaliteli,abartmayım ama banada sanki d600 ün foto kalitesinden iyi gibi geldi, hem telde hem p.c. mp3 çalar kaliteli, ses doygun,cızırtısız dış ses d500 den daha iyi d600 ün sesinden bir hayli yüksek video kendi ekranında çok iyi, p.c. dede fena değil. menü hızı,kullanım kolaylığı,ergonomi,dizayn,hoparlör sesi çok iyi. radyo ses kalitesi bana göre çok çok iyi sonuç olarak orta sınıf bir tel için samsung bu teli çok iyi bir fiyata piyasaya sunmuş,bu fiyatı kesinlikle hakediyor,ilgilenenlere tavsiye ederim.
Arkadaşlar X700 çok iyi görünüyor ama benim için en önemlisi şarj'ı kaç gün dayanıyor? Nokia da dahil olmak üzere bütün kameralı telefonların ortalama 3 gün gittiği söyleniyor X700 nasıl bilgi verirseniz sevinirim...