Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG x700 uygun fiyata üstün özellikler

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG x700 uygun fiyata üstün özellikler Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serkan1216

12 Şubat 2006; 3:36:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

valla sx1 gibi iyi tel ya gözüm kaldı ama bunda syimbian felan varmı yani işletim sistemi ?? bilgisi olan varmı hiç

ALo komşu avcıları :( komşunuz kapıyomu geliyo son hemen arayın ) alo komşu avcıları size bir el kadar yakın .:D ses yüzünden ollaymı çıkıyo arayın hemen ipini çekelim :Dkomsunuzun turşusunu kurun puhaha :@

fenakesim

12 Şubat 2006; 22:22:24 

sybiam yok bu tel aynı 6230i gibi
bir dene 2 gb lık hafıza alıyomus galiba

Jermaine Stewert - We Dont Have To
Blind Guardian - The Bard'S Song
FullMetal Alchemist
barisozer83

14 Şubat 2006; 16:18:00 

yaf tema desteği olsa hiç düşünmeden alacam da.Allah kahretsin yok işte.

єςz.๒ö
natart

14 Şubat 2006; 17:31:05 

telefonu bugün aldım, az önce. şu anda şarjda kendileri. telefonla ilgili bir değerlendirme yapacak durumda değilim. çünkü bu konuda bilgim yok. bundan önceki telefonum nokia 2300 idi. ancak şunu söyleyebilirim: telefonu açtığımda ekrandaki renklerin parlaklığı bile beni hayran bırakmaya yetti.
telefonu şu mağazadan(dükkan) aldım:

Berke İletişim (söğütlüçeşme caddesi no:164 kadıköy)
0216 450 24 62

Not: Telefonu 500 TL.'ye aldım. Forumdan gelen kullanıcılara 495 TL.'den verecek(peşin). Vadeli bilmiyorum. İnanmayan sorsun. İnanmak istemeyen sormasın.
Not2:bugün benim doğumgünümdü:)

barisozer83

14 Şubat 2006; 17:53:39 

güle güle kullan kardeş. izlenimlerini bekliyoruz.doğum günün kutlu olsun bu arada.

єςz.๒ö
ahmetdeb

14 Şubat 2006; 18:48:44 

arkadaşlar bende bugün bu telefondan almış bulunmaktayım izlenimlerimi sorarsanız çok iyi bi telefon diyebilirim bence hiçbi eksiği yok fiyatını sonuna kadar hakkediyo

serintuna

14 Şubat 2006; 19:19:22 

selam telefon ve yanında 256 mb lık hafıza kartını dün 570ytl ye aldım telpanın garantisinde faturalı ....
telefon ilk görüşte çok karizmatik görünüyo çünkü malzemesi çok kaliteli zaten samsung bu konuda nokiadan ve se dan 1 adım önde bence.
d 600deki menünün aynısına sahip tipik samsung menüsü kolay kullanımlı..
35mb falan kendi hafızası var..
resim kalitesi valla çekince anlarsınız çoğu 2 mp lik telefondan bile net k750 d600 6230i 7610 6630 6680 kullandım hepsinden net valla d600 le aynı...
stereo ses çıkışı var 2 tarafta 2 ses çıkışı radyo var 30 kanallı hafıza kartı kadar video kayıt bluetooth 1.3 mp kamera 265000 renk ekran java oyunlar e-posta mp3 player mp4 video en önemlisi EDGE var...
kutudan telefon kulaklık usb kablo şarj aleti çıkıyo..
bence parasına göre ucuz bile kalıyo hem herkesdede yok gören aaaaa bi bakabilirmiyim diyo...
kaçırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serintuna -- 14 Şubat 2006 19:24:38 >

Veloci

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Şubat 2006; 19:24:24 

sizce önümüzdeki 34 ay içinde fiyatı nasıl olur?düşermi-düşerse ne kadar olur?almayı düşünüyomda.

slayerxp

14 Şubat 2006; 20:00:59 

quote:

Orjinalden alıntı: vanquish

sizce önümüzdeki 34 ay içinde fiyatı nasıl olur?düşermi-düşerse ne kadar olur?almayı düşünüyomda.

34 mü :) 3-4 demek istedin galiba fiyatı tabi düşer ama ne kadar olur bilemeyiz tahminim 400 civarı olur.

bu arada d600 aynı olması imkansız arkadaşlar abartmayalım

Samsung D600 & Sony Ericsson w810i
ASUS A2D = AMD Athlon XP Mobile 2800+(2133mhz),1024 Mb DDR 333mhz,64 mb ATI Radeon M. 9600Pro(gpu/ram: 344/360@495/455),100gb 7200rpm 8mb hdd,802.11b/g,Asus 1604p dvdrw...
3dmark 2001 :10312 3dmark 2003 :3293
LG P1 = Intel C2D 1.83,1024 Mb DDR 677mhz,384 mb ATI Radeon M. x1400,120gb 5400 hdd,3945ABG vs.....
natart

14 Şubat 2006; 20:53:02 

telefonu biraz inceledim. tuşları birbirine çok yakın, bu açıdan kullanışlı değil ama zamanla alışılabilir. mp3 ve radyo dinlerken ses kalitesi güzel. muvo2 4 gb almıştım kardeşime. ikisi arasında bir kıyaslama yaparsak memnun kalacağınızı söyleyebilirim. kulaklıklar rahat. hoparlör ile en yüksek ses kademesinde dışarı ses verdiğinizde, hem radyo ile hem mp3 ile, seste bozulma olmuyor. fotoğraf kalitesi ve video kayıt bence iyi. bu konuda bir karşılaştırma yapamıyorum. bana yeterli diyeyim. menüsü kolay. kıllanma kılavuzunu henüz açmadım. kendileri hala şarjda. şu anda bir problem yok, memnunum. teşekkür ederim barış.
yalnız ses kayıt tatmin edici değil. çalan bir müziği kaydetmeye çalıştım. sesler pek duyulmuyor. konuşmaları net bir şekilde kaydediyor.
karar sizin.
ayrıca son olarak bir şey daha söylemek istiyorum:
teknosa kataloglarında 10 MP çözünürlükle fotoğraf çeken dijital fotoğraf makineleri görüyorum. Allah aşkına sokakta yanımızdan geçen insanları görüyor muyuz ki, 10 MP ile 5 MP arasındaki farkı görebilelim?
sevgiler

barisozer83

14 Şubat 2006; 23:35:53 

açıklamalar için çok teşşekürler natart.

єςz.๒ö
TuRaN.z

15 Şubat 2006; 17:18:05 

Bugün kardeşime bu teli aldım. ilk izlenimler:
foto kalitesi 1.3 olmasına rağmen serintunanın söylediği gibi d600 kadar kaliteli,abartmayım ama banada sanki d600 ün foto kalitesinden iyi gibi geldi, hem telde hem p.c.
mp3 çalar kaliteli, ses doygun,cızırtısız dış ses d500 den daha iyi d600 ün sesinden bir hayli yüksek
video kendi ekranında çok iyi, p.c. dede fena değil.
menü hızı,kullanım kolaylığı,ergonomi,dizayn,hoparlör sesi çok iyi.
radyo ses kalitesi bana göre çok çok iyi
sonuç olarak orta sınıf bir tel için samsung bu teli çok iyi bir fiyata piyasaya sunmuş,bu fiyatı kesinlikle hakediyor,ilgilenenlere tavsiye ederim.

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

oliwer

15 Şubat 2006; 17:52:23 

abi su kaliteli resimleri bi gorsek bide sarj suresini ogrensek de burda bizde aska gelip alsak telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 15 Şubat 2006 17:58:18 >

EŞİTLİK ÖZGÜRLÜK KARDEŞLİK
PROVAKOSYONLARA, YABANCI YERLİ BÖLÜCÜLERE GÜNDE 3 DOZ VERİLİR!......
barisozer83

15 Şubat 2006; 17:56:36 

quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

abi su kaliteli resimleri bi gorsekde burda bizde aska gelip alsak telefonu

+1.bi de tema desteği varmı acaba. yoksa sadce mavi yeşil kırmızı diye mi değişiyor d500 deki gibi.

єςz.๒ö
streetdog

19 Şubat 2006; 1:58:04 

Arkadaşlar X700 çok iyi görünüyor ama benim için en önemlisi şarj'ı kaç gün dayanıyor? Nokia da dahil olmak üzere bütün kameralı telefonların ortalama 3 gün gittiği söyleniyor X700 nasıl bilgi verirseniz sevinirim...