bisey sorucam bunda telefonla görüsme yaparken sesi kayit edebiliyomuyuz?
evet yapabilirsin #*22671# yi cep teline gir numarayı ara konuştuklarını kayıt eder kapatman için #*22672# yap kayıt biter kayotlar sesler bölümüne kayıt olur ordan dinleyebirsiniz
ben de demin e250 imde denedim valla güsel bişi radyodanda kayıt oluyomuş herhalde......Böyle kodlardan ne kadar war acaba onların hepsini öğrenebilirmiyiz onların çoğunu biliyosundur sen faruk kardeş...nası bulabiliriz o bütün kodları..kodları kaydediim ezberliim... help me farukkk
yaww bunları taksit taksit okuyoruz açtığın uçak modu bölümünde de bi kod war... farukk geçen yerleri takip edicez herhalde.. bunların hepsi bi yerde toplansa... yine de eline sağlık kodlar için....
yaww bunları taksit taksit okuyoruz açtığın uçak modu bölümünde de bi kod war... farukk geçen yerleri takip edicez herhalde.. bunların hepsi bi yerde toplansa... yine de eline sağlık kodlar için....
Farukkk peki bunda Fm Radyodan kayıt varmı?Birde arkadaşlar X700'ün orjinal resimlerini gönderirmisiniz kardeşim silmişte
ARKADAŞLAR X 700 RADYOSUNDAN TELE ÇEKİM YAPABİLİRSİNİZ NASILMI.RADYOYU AÇ SESİ HOPARLÖRE DIŞA VER SONRA GERİ ARAMA EKRANINA DÖN RADYO AÇIK KALSIN SONRA TELDEN *#22671# YAZI GELECEK EKRANA O YAZIYI KAPATMAYIN ŞUANDA RADYODAN TELE ÇEKİM YAPIYOR.ÇEKİMİ SİZ DUYAMIYORSUNUZ ÇEKİMİ KAPAT *#22672# ÇEKİM KAPA BUKADAR KOLAY GELSİN
NE KADAR EFSANE OLARAK KALSADA BU HAYAL BİZE YETER...
BU YÜKSELTME İŞİNİDE ANCA SEN YAPARSIN FARUKKK KARDEŞ...
evet o işle uğraşıyorum kabloyuda buldum gibi birşey yaparsam burda paylaşacağım
NAPTIN KARDEŞİM BULDUNMU BİŞEY...yoksa gönder kabloyu birazda ben deneyim....
olur arkadaşım
şuanda x 700 piyasa fiyatı 490 ytl olmuş d 600 ü geçmiş gerçekten efsane olmuş ikinci el bulmak çok zor telini satacak olan arkadaşlar varsa hemen alabilirim çünkü bende görüpte beğenen arkadaşlarım çok fazla x 700 gerçekten çok güzel telefon bence samsungun bu telefonu yeniden türkiyede satışa sunması lazım